This version of the page http://life-always-wins.photospilka.com/main/judges (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-10. The original page over time could change.
Фотоконкурс

Микола ІВАЩЕНКО

Член Президії, Правління і Приймальної комісії Національної спілки фотохудожників України. Учасник міжнародних фотосалонів і всеукраїнських та міжнародних фотовиставок, засновник агентства новин «Фотомить», співзасновник фотобанку «Global Look Ukraine». Мав чотири фотовиставки у Києві, персональні фотовиставки у Львові, Вінниці, Шепетівці та Хмельницькому.

Юрій КОСІН

Член Національної спілки фотохудожників України, засновник і викладач Незалежної Української Академії фотомистецтва, член спілки «Kulturforum» (Німеччина). Провів понад 40 персональних виставок в Україні та за кордоном, брав участь більш ніж у 30 колективних фотопроектах, очолював організацію та проведення понад 10 виставок фотографії. Фотографії Юрія Косіна – це не просто зафіксовані на плівці моменти життя або образи.

Ростислав КОНДРАТ

Секретар з організаційних питань Національної спілки фотохудожників України. Один з засновників і незмінний куратор до 2010 року двох національних фотоконкурсів у Івано-Франківську. Учасник близько 70 міжнародних та національних виставок.Куратор та організатор біля 40 виставок в Україні, Франції, Англії, Італії, Румунії, Бельгії. Є представником міжнародного фоторуху «Образ без кодонів» (Image sans Frontière, France) в Україні – AISF, почесний член Фотоасоціації Шрі-Ланки - Hon. FNPAS.

Едуард СТРАНАДКО

Голова Правління Національної спілки фотохудожників України, член Національної спілки журналістів України, Заслужений працівник культури України. Працює в жанрі художньої фотографії. Провів понад 40 персональних виставок, брав участь у більш ніж 100 різних фотопроектах, виступив у якості куратора 30 фотовиставок. Фотографія, вважає Едуард Странадко, це особливе мистецтво, що має справу з реальністю.



Людмила ВОРОНОВА

Маркетинг-менеджер Представництва Canon CEE GmbH в Україні. Більшу частину своєї 13-річної кар’єри в компанії Canon була пов’язана з фото- та відеопродуктами Canon, а також розробкою численних проектів з їх просування. Найважливішою складовою якісної фотографії, крім таланту фотографа, є камера, якою він користується. Продукція компанії Canon допомагає втілити творчий задум і якісно відобразити неповторні моменти життя.

Олександр Жилін

Заступник головного редактора журналу Photographer, член Національної спілки фотохудожників України, Національної спілки журналістів, ведучий програми «Світ у прямокутнику» на каналі «Культура», автор численних публікацій про фотохудожників і фотомистецтво. Опікується творчістю юних аматорів та приділяє особливу увагу навчанню мистецтву фотографії саме молодого покоління.