This version of the page http://www.arterium.ua/uk/vakansii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-30. The original page over time could change.
Кар’єра в «Артеріум»
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

25.03.2013
Україна стала 38-м членом Європейської Фармакопеї

21.03.2013
Держлікслужба України інформує про необхідність впровадження на виробництві медичних виробів системи управління якістю, яка відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 13485:2005

21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

Усі новини |

30.03.2013
Корпорація "Артеріум" вибирає контрагента на надання послуг комісії для організації медичного огляду працівників

21.03.2013
Новий антибіотик Корпорації «Артеріум» на ринку Узбекистану

21.03.2013
Тіотриазолін®, таблетки 200 мг, зареєстрований в Росії

Усі новини |

Кар’єра в «Артеріум»

Компанія

Корпорація «Артеріум» об'єднала два найстаріші підприємства - виробники лікарських засобів в Україні. Поважні експерти фармацевтичного ринку ПАТ «Київмедпрепарат» (165 років) і ВАТ «Галичфарм» (100 років), мають унікальну історію, глибокі традиції і сучасні технології. Створення корпорації «Артеріум» сприяло вдосконаленню структур і процесів на підприємствах, зміні філософії ведення бізнесу. Корпорація «Артеріум» є молодою інноваційною компанією, робота якої ґрунтується на досвіді багатьох десятиліть.

У корпорації існують перспективні напрямки. Кожен департамент Корпорації по-своєму унікальний та привабливий.

Виробничий департамент відрізняється впровадженням нових проектів, пов'язаних з реалізацією міжнародних стандартів і технологій виробництва і якості. На сьогоднішній день ряд виробничих ділянок ПАТ «Київмедпрепарат» і ВАТ «Галичфарм» отримали сертифікати відповідності європейським стандартам GMP (Належної Виробничої Практики).

Департамент Досліджень та Розробок зібрав творчо мислячих співробітників, які просувають і впроваджують нові перспективні ідеї на базі Дослідних центрів та служби інновацій. У цьому департаменті працюють як кандидати та доктори наук, так і вчорашні студенти, які отримують «путівку в життя» з рук старших наставників.

Комерційний департамент об'єднує енергійних та активних знавців у сфері маркетингу та продажів. Участь у семінарах, проведення круглих столів для лікарів та фармацевтів, пошук нових рішень для реалізації ідей просування продуктів - ось основні завдання співробітників департаменту.

Фінансовий департамент, Департамент інформаційних технологій та Департамент управління персоналом - це співробітники високого класу, для яких основна задача-надання якісного сервісу для внутрішніх і зовнішніх клієнтів.

Менеджмент

Кадровий потенціал корпорації «Артеріум» представлений командою професіоналів, які володіють сучасними технологіями управління бізнесом. Менеджерам середньої ланки надається можливість реалізовувати свої ідеї і рости професійно шляхом залучення їх до розробки корпоративних стратегій і прямого співробітництва з топ-менеджментом.

Соціальний захист

Корпорація піклується про соціальний захист і добробут наших співробітників, що вигідно відрізняє нас від багатьох вітчизняних компаній. Ми пропонуємо:

  • Офіційну та стабільно виплачувану заробітну плату
  • Гнучку систему винагороди та преміювання
  • Забезпечення оплачуваних відпусток згідно з чинним законодавством
  • Систему медичного страхування співробітників.

Кар'єра та навчання

Передові технології у сфері управління персоналом, включають систему оцінки співробітників за ключовими компетенціями. За підсумками оцінки кожен співробітник отримує план індивідуального розвитку і навчання, що дозволяє придбати і удосконалити знання та вміння, необхідні справжньому професіоналу своєї справи. Служба навчання та розвитку компанії регулярно проводить навчальні заходи (тренінги, семінари, майстер-класи) для підвищення професійного рівня співробітників. Наприкінці 2006 року корпорація відкрила Корпоративний Університет «Артеріум».

Для тих, хто прагне розвиватися і не зупинятися на досягнутому, існує реальна можливість кар'єрного зростання.
Компанія широко застосовує практику залучення успішних співробітників до заповнення вакансій у нових перспективних сферах. Розуміння того, що саме люди є головним і найціннішим ресурсом, спонукає нас підтримувати і розвивати таланти наших співробітників.

Відмінні риси кандидата

Наші очікування від потенційного співробітника корпорації:

  • розуміння і прийняття наших цінностей
  • високий рівень мотивації
  • компетентність

 Детальніше про вимоги до кандидата, Ви можете дізнатисяу розділі «Кадрова стратегія».