This version of the page http://www.arterium.ua/uk/information (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-30. The original page over time could change.
Інформація для користувачів
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

25.03.2013
Україна стала 38-м членом Європейської Фармакопеї

21.03.2013
Держлікслужба України інформує про необхідність впровадження на виробництві медичних виробів системи управління якістю, яка відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 13485:2005

21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

Усі новини |

30.03.2013
Корпорація "Артеріум" вибирає контрагента на надання послуг комісії для організації медичного огляду працівників

21.03.2013
Новий антибіотик Корпорації «Артеріум» на ринку Узбекистану

21.03.2013
Тіотриазолін®, таблетки 200 мг, зареєстрований в Росії

Усі новини |

Інформація для користувачів

Веб-сайт корпорації «Артеріум» створений для використання і перегляду користувачами Інтернету, а також для своєчасного і постійного надання повної та необхідної інформації про Корпорацію, її продукцію та послуги.

Користуючись матеріалами веб-сайту Корпорації, ви автоматично погоджуєтеся з цими умовами, і ця угода набуває чинності з часу першого використання веб-сайту. Ці умови поширюються на всіх відвідувачів і користувачів веб-сайту корпорації «Артеріум». У цьому документі терміни «ви» і «ваш» позначають користувача сайту, а терміни «ми» і «наш» - Корпорацію «Артеріум».

Корпорація «Артеріум» зберігає за собою право за потреби змінювати ці умови. У випадку порушення даних умов Корпорація «Артеріум» залишає за собою право всіляко співпрацювати з правоохоронними органами та застосовувати всі передбачені законом засоби стосовно порушників.

Ми забороняємо розміщувати або пересилати будь-які незаконні, дискредитаційні, непристойні чи скандальні матеріали, що містять інформацію або заохочують поведінку, які вважаються кримінальним злочином або в будь-який інший спосіб порушують законодавство. Ви погоджуєтесь використовувати цей сайт виключно у законних цілях і у спосіб, який не обмежує права і не перешкоджає використання цього сайту третім особам.

Використання інформації

Інформація, представлена на сайті, не повинна використовуватись для самостійної діагностики і лікування та не може служити заміною очної консультації лікаря. Перед застосуванням лікарських засобів ви повинні проконсультуватись з лікарем, а також, ознайомитись з протипоказаннями препарату.

Захист інтелектуальної власності

Всі назви препаратів, їх зображення і логотипи, та інші фотографії і логотипи, які ідентифікують Корпорацію, її підприємства, продукцію та співробітників, є власністю корпорації «Артеріум». Копіювання цих даних, доступ до яких ви отримали через цей веб-сайт, дозволяється тільки при попередньому узгодженні з власником прав на використання цієї інформації. Для отримання дозволу на використання такої інформації зв'яжіться з нами за допомогою форми запиту на сайті.

Обмеження щодо використання наданої інформації

Хоча ми всіляко намагаємося надавати максимально точну і повну інформацію, ми не можемо повністю це гарантувати. Ми не гарантуємо, що матеріал на сайті буде відображатися постійно і безперервно або без помилок, що цей сайт чи сервер, на якому він зберігається, буде вільним від вірусів чи буде гарантувати точність, надійність і функціональність інформації. У будь-якому випадку, корпорація «Артеріум» не несе відповідальності за будь-які збитки, що стосуються використання або можливої ​​втрати інформації, або прибутків, які виникли у зв'язку з використанням сайту корпорації «Артеріум».

Створення Інтернет-посилань (лінків) на веб-сайт Корпорації

Ви можете робити посилання на веб-сайт корпорації «Артеріум» без нашого дозволу.

Створення Інтернет-посилань (лінків) з веб-сайту Корпорації

Ми не несемо відповідальність за зміст та надійність сайтів та посиланнь, які містяться на веб-сайті Корпорації «Артеріум». Ми не можемо гарантувати, що ці посилання будуть функціонувати стабільно, і ми не маємо контролю над наявністю та роботою сторінок, на які посилається наш сайт.

Дотримання конфіденційності відвідування

У цілому ви можете користуватися веб-сайтом Корпорації, не розголошуючи особисту інформацію про себе.

У той час як користувачі проглядають, читають і завантажують інформацію з сайту Корпорації, автоматично збирається і зберігається інформація про відвідувачів з метою отримання статистичних даних. Ми використовуємо їх для аналізу відвідування нашого сайту та оптимізації його роботи. Корпорація «Артеріум» не несе відповідальності та не бере на себе зобов'язань за її розголошення.

Заповнюючи форму для запитів, ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо збирати інформацію про вас, яку ви добровільно надали, і надсилати вам повідомлення про поновлення інформації на нашому веб-сайті або відповіді на ваші запити. Ніяка персональна інформація про відвідувачів даного веб-сайту (тобто ім'я, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти і т.д.) автоматично не збирається без чіткої згоди на те користувача.

Ми не передаємо персональну інформацію про вас третій стороні. Ви можете за вашим бажанням відмовитися від автоматичного надсилання повідомлень з нашого сайту.

Ми використовували відповідні фізичні та технічні засоби, щоб захистити інформацію, яку ми збираємо на цьому сайті.
Ваш E-mail не буде використаний нами в комерційних цілях.