This version of the page http://www.arterium.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-30. The original page over time could change.
Вас вітає корпорація «Артеріум»!
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

25.03.2013
Україна стала 38-м членом Європейської Фармакопеї

21.03.2013
Держлікслужба України інформує про необхідність впровадження на виробництві медичних виробів системи управління якістю, яка відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 13485:2005

21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

Усі новини |

21.03.2013
Новий антибіотик Корпорації «Артеріум» на ринку Узбекистану

21.03.2013
Тіотриазолін®, таблетки 200 мг, зареєстрований в Росії

06.02.2013
Вибір контрагента з надання послуг медичного асистансу для співробітників Корпорації

Усі новини |

Вас вітає корпорація «Артеріум»!

Корпорація «Артеріум» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі наших співробітників щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. Ми прагнемо, аби кожен пацієнт, що використовує наші ліки, кожен лікар, який намагається якнайшвидше подолати хворобу, кожен діловий партнер постійно відчували нашу турботу, відповідальність, і були впевнені у високій якості нашої продукції. Саме тому в основі філософії нашої діяльності і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей».
Читати далі >

Фахівцям

Пацієнтам

Лікарям і фармацевтам

Сервіси для пацієнтів

Каталог продукції Пошук лікарських засобів за МНН
Статті та виступи Фармаконагляд
Календар заходів Зворотній зв’язок
Пошук лікарських засобів за МНН Корисні посилання
   
   

Ветеринарам

Промосайти безрецептурних препаратів

Каталог ветеринарної продукції Рятівник
Статті та виступи Дифлюзол
  Герпевір
   

Новини


25.03.2013
Україна стала 38-м членом Європейської Фармакопеї

20 листопада 2012 року набрав чинності Закон України від 16.10.2012 № 5441-VI «Про приєднання України до Конвенції про розробку Європейської фармакопеї із поправками, внесеними відповідно до положень Протоколу до неї», яким завершилася процедура ратифікації даної Конвенції нашою державою. Таким чином, Україна набула статусу повноправного члена Європейської Фармакопейної Комісії з правом голосу.

Зазначимо, що країнами-членами Ради Європи та деякими іншими державами підписана та ратифікована 22 липня 1964 року Конвенція про розробку Європейської фармакопеї з поправками, внесеними відповідно до положень Протоколу до неї. Текст поправок до Конвенції, внесених відповідно до Протоколу про внесення поправок до Конвенції про розробку Європейської фармакопеї, набрав чинності 1 листопада 1992 року.

21.03.2013
Держлікслужба України інформує про необхідність впровадження на виробництві медичних виробів системи управління якістю, яка відповідає вимогам стандарту ДСТУ ISO 13485:2005

У зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі забезпечення належної якості та безпечності продукції набуває особливої актуальності, оскільки посилюється конкуренція на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Також важливим кроком на шляху євроінтеграції є підготовка приєднання України до Угоди про оцінку відповідності та прийнятності промислових товарів (АСАА). Укладення двосторонніх угод АСАА по окремих секторах має на меті сприяти взаємному допуску промислової продукції між країною-партнером та ЄС без додаткових випробувань та процедур підтвердження відповідності. Запровадження домовленостей такого типу передбачає фактично повну адаптацію національного законодавства до законодавства ЄС з продукції у пріоритетних сферах, охоплених цими угодами.

http://diklz.gov.ua/news/derzhliksluzhba-ukraini-informue-pro-neobkhidnist-vprovadzhennya-na-virobnitstvi-medichnikh-vir

21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів. Вчора наказ міністерства був опублікований на сайті МОЗ, пише видання "Комерсант-Україна".

"Він був підписаний буквально в середу", - уточнив радник міністра охорони здоров'я Дмитро Подтуркін. Документ вже направлений на узгодження з Міністерством юстиції.

Для отримання ліцензії імпортеру буде достатньо подати заяву, заявила міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова. Це спрощена схема отримання ліцензії, яка вводиться на період з 1 березня по 1 грудня поточного року.