This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/details (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-13. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Що таке платіжна картка < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Що таке платіжна картка

Що таке платіжна картка

Платіжна карткa є універсальним платіжним засобом, що дозволяє мати доступ до грошей 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Платіжна картка, на відміну від паперових грошей, може бути прийнята до cплати за товари та послуги практично в будь-якій країні світу без попередньої конвертації грошей, що знаходяться на картці, у місцеву валюту, конвертація проводиться автоматично.

Сучасна людина просто не уявляє свого життя без платіжної картки. Адже це набагато зручніше, надійніше і, звичайно ж, безпечніше готівки:

  • Загублену або украдену платіжну картку можна протягом декількох хвилин заблокувати, а загублену/вкрадену готівку не повернеш.
  • Платіжна картка захищена PIN-кодом, що відомий тільки Вам. У випадку крадіжки злодієві не вдасться зняти готівку, оскільки після 3-х неправильних спроб введення PIN-коду картка буде автоматично заблокована.

надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты