This version of the page http://www.bodo.ua/podarunky-na-23-liutogo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-13. The original page over time could change.
Оригінальні подарунки на 23 лютого. Що подарувати мужчинам, хлопцеві, коханому, чоловіку, начальнику на День захисника Вітчизни - Bodo.ua
Показать впечатления
В городе:
Киев
 
Кому:
 
Цена (в гривнах):
 
Поиск:
  • 10 подарков в одном
  • All-inclusive сервис
  • 100% гарантия возврата средств
  • Доставим
    хоть сейчас!
Главная Интернет-магазин подарков > Подарунки на 23 лютого

Що подарувати на 23 лютого краще за все

Звичайно, подарунки на 23 лютого бувають різними. Це може бути корисна річ, у якій є потреба, а бо ж символічний презент, який продемонструє Вашу увагу. Але, погодьтеся, більшість чоловіків вже втомилася одержувати набори для гоління, краватки, халати, ліхтарі або ж невдалі парфуми. Звісно, можна купити й більш цінні речі, наприклад, швейцарський годинник або новий смартфон. Але не кожен здогадується, що головне не вартість, а приємні емоції. Щоб посмішок і радості було вдосталь – спробуйте хоча б раз брати подарунок-враження від Bodo. Будьте впевнені, що такий презент не встигне припасти пилом. Більше того – Вам не доведеться розгадувати головоломку: «що подарувати на 23 лютого?».

Топ-5 яскравих вражень для справжніх чоловіків

  1. Заїзд на БРДМ – ця драйвова поїздочка запам’ятається кожному чоловікові на все життя! Броньований військовий автомобіль здолає будь-яке бездоріжжя. Більше того, цей 7-тонний красень вміє не лише їздити, а й плавати. А випробувати його на міцність можна у компанії кращих друзів.
  2. Снайпер-клас – це неймовірно чудовий подарунок чоловіку на 23 лютого. Адже, освоювати снайперські гвинтівки – забава для справжніх Захисників.  Повірте, Ваш мужчина буде в захваті від грохоту стрілянини і запаху пороху.
  3. Екстремальний заїд на картингу сподобається усім поціновувачам швидкості та крутих поворотів. Без сумнівів, кожен чоловік відчує істинний дух азарту, відвідавши найбільший картодром Києва!
  4. Майстер-клас з лиж або сноуборду принесе неймовірну насолоду кожному мужчині. В компанії професійного тренера новачок швидко засвоїть основи гірськолижного спорту, а досвідчений лижник зможе вдосконалити вже набуті навики. Отже, якщо потрібно привітати любителя зимових розваг – це саме те, що подарувати чоловіку на 23 лютого варто понад усе! Але головне – аби підкорити сніжні вершини не потрібно їхати за місто! Заняття проходить прямо в центрі Києва.
  5. Урок дайвінгу сподобається кожному любителю водної стихії. Цей дивовижний сюрприз розкриє всі найпотаємніші тонкощі підводного плавання.

Хобі допоможе обрати подарунок на 23 лютого

Навряд чи хтось краще за Вас знає про хобі та захоплення Вашого Захисника.  Якщо Ви й досі не вирішили, що подарувати коханому на 23 лютого, то сміливо обирайте вражаючі та незабутні майстер-класи, які принесуть йому справжнє задоволення! На сайті bodo.ua Ви знайдете безліч різноманітних варіантів:

  • майстер-клас більярду
  • мото-профи
  • майстер-клас гольфу
  • студійна зйомка та ретуш
  • майстер-клас dj
  • спортивна рибалка
  • майстер-клас фокусів
  • сигарна дегустація
  • урок екстремального велодрайву

Але який би подарунок коханому на 23 лютого Ви не обрали, пам’ятайте, що Він обов’язково цікаво проведе час та по-справжньому оцінить Ваші старання. До речі, а чому б не презентувати йому романтичну прогулянку чи побачення? Нині подібні сюрпризи користуються неабиякою популярністю.

Романтичні враження – найкращий подарунок

Що подарувати хлопцеві на 23 лютого, аби свято не лише запам’яталося, а й принесло справжнє задоволення? Безперечно, кожен чоловік зрадіє, якщо кохана жінка подарує йому цікаве та захопливе побачення від Bodo. Адже, йому не потрібно буде нічого вигадувати та організовувати, а варто лише піти та отримати задоволення. Більше того – це буде впевненій крок на зустріч вашим стосункам.

То що ж таке незвичайні романтичні подарунки на 23 лютого? Наприклад, вдалим сюрпризом, який гарантує яскраві відчуття стане незабутня вечеря в темряві. Це надзвичайно прекрасна можливість весело й неординарно провести час, насолоджуючись новими відчуттями в компанії коханої людини. До того ж, Ви потрапите в єдиний «темний» ресторан України. Гарний настрій та незабутні відчуття – гарантовано! Або ж, наприклад, Ви вдвох можете спробувати екзотичний Fishmassage. Крихітні рибки гарра-руфа ретельно подбають про ваші ніжки, даруючи насолоду та справжній релакс!

Обираючи подарунок хлопцеві на 23 лютого, зовсім не варто їздити по магазинам і даремно витрачати дорогоцінний час. На сайті www.bodo.ua Ви не тільки з легкістю оберете безпрограшний варіант, а й зможете на власні очі побачити, що очікуватиме вашу половинку. Ви зможете переглянути детальний відео тест-драйв за допомогою всього одного кліку.

Звичайно, подарунки мужчинам на 23 лютого можуть бути різноманітними. Головне, аби кожен чоловік відчув, що це не лише наслідування давньої традиції, а прояв справжньої любові та поваги.

Подарочный блог
  • Оригинальные подарки на день рождения: лучшее из лучших
    Предлагаем вашему вниманию лучшие из лучших впечатлений, которые могут по праву находиться в серии «оригинальные подарки на день рождения». В этой серии собраны самые популярные впечатления из ценовой категории до пятисот гривен. Итак...
  • Оригинальные подарки на день рождения мужу
    Женщины тем и чудесны, что постоянно хотят сделать своим мужчинам что-то приятное. Именно благодаря этим чудесным охотницам за впечатлениями, мужчины стараются не играть в войны, а жить мирной жизнью. Поэтому данный текст рассчитан на тех женщин...
  • Экстремальный подарок шефу
    Если хочешь сделать экстремальный подарок шефу, тогда присмотрись на такие впечатления, как рафтинг и вейкбординг. Первое впечатление относится к речным удовольствиям. Твой начальник будет овладевать бурлящей стихией воды на специальных надувных...
  • Оригинальные подарки на день рождения: Что выбрать?
    У твоей подруги скоро день рождения, ты же ратуешь лишь за оригинальные подарки на день рождения. Тогда тебе пришло время ознакомиться с такими впечатлениями: массаж травяными мешочками. Это впечатление из серии «оригинальные подарки на день ...
  • Выбираем оригинальные подарки на день рождения!
    Хочешь выбрать оригинальные подарки на день рождения? Тогда тебе крупно повезло! Ты попал к нужным людям! Команда профессионалов уже подготовила для тебя список всех самых лучших впечатлений, развлечений и прочей активности личного ...