Блоґ

Вітаю з початком Весни і нового модного сезону!!!

 

Весна вже прийшла до Львова і це не може не тішити! Коли я ввечері виходжу підгодовувати вуличних котів, я чую запах весняного повітря - це сніг тане та викидає більшу кількість озону в атмосферу... :) Тому я хочу подарувати вам цю весняну фотосесію. Я надихнулась своїм улюбленим історичним стилем ар-нуво та обрала для зйомок три різні локації - прекрасний зразок сецесії на Богомольця 6, костел ієзуїтів та приміщення улюбленої арт-галереї PRIMUS на Л. Українки 16-а.

За фото дякую Інні Голодняк, а за макіяж - Надії Гордон.

Продовження...
Мої зимові образи.

Спершу покажу найулюбленіший, а потім усі решта :)

Продовження...
Особливості зимового стилю - моя стаття для журналу RIA.

Як пережити зиму і залишитися стильною

Те, що взимку аби залишатись гарно одягненою треба докласти вдвічі-втричі більше зусиль, ніж в інші пори року — це факт. Так відбувається з багатьох причин: в першу чергу, звісно, через погодні умови, котрі змушують нас вдягати грубий одяг (який приховує нашу струнку фігуру) і обирати практичні речі похмурих кольорів (аби після дощу-снігу-маршруток не прати свої пальта щовечора). Але є і інші причини — психологічні: усі ми є створіннями природи, а змалку нас вчать, що взимку природа помирає аби відродитися навесні і той факт, що сонячного світла майже нема, постійно холодно, викликає бажання неначе якийсь звір проспати всю зиму і лише в березні прокинутись знову... Тобто підсвідомо, ми відчуваємо що взимку неначе немає життя і в нас не вистачає моральних сил дбати про свою привабливість так, як ми це робимо в теплі пори року. Але свідомість бореться із підсвідомістю і мусимо змиритись із тим, що спати три місяці нам ніхто не дасть! Тож мусимо тримати себе в руках і навчитись зберігати свою стильність, незважаючи на погоду.

Продовження...
Мої образи за осінь 2012.

Цей образ задумувався як індіанський, а вийшов з елементами циганщини та слов'яно-варяжським етно... Але я всеодно його люблю... :)

Продовження...
Решта моїх образів для 10 Lviv Fashion Week і увага самого FACE HUNTER!!! :)

Цей чудовий образ я створила, надихнувшись колекцією  Dolce & Gabbana (http://moj-maskarad.livejournal.com/73657.html) Про те як проходив процес створення образу можна почитати тут: http://moj-maskarad.livejournal.com/82082.html

І саме цим образом мені вдалось звернути на себе увагу персони 1 величини у сучасній світовій fashion-спільноті - Yvan Rodic, котрий веде блог Face Hunter!!! (хоча, скажу без перебільшень - він заглядався на мене увесь тиждень :))

Продовження...
Моя стаття для RIA про 10 Lviv Fashion Week (частина друга):

Два наступні, найбільш цікаві дні проходили на території виставкового центру Shuvar-Expo. Але для мене і ще групи зацікавлених четвертий день розпочався із лекції про прогнозування трендів, котру провела британський спеціаліст Марлен Вулфорд. Пані Марлена розповідала про те, як різні компанії прогнозують модні тренди наступних сезонів та продають свої прогнози великим брендам; про те, якими інструментами вони користуються і як це складно... Лекція була дуже цікавою і окреме задоволення я отримала від вишуканого інтер'єру British Council.

Продовження...
Моя стаття для RIA про 10 Lviv Fashion Week (частина перша):

7 жовтня завершився Львівський Тиждень Моди. Це був 10, ювілейний сезон Lviv Fashion Week. П'ятиденна програма заходу була насиченою та цікавою, тож я спробую послідовно розповісти вам від яких колекцій у мене залишились найприємніші враження.

Продовження...
2 день десятого Lviv Fashion Week: In AVANT GARDE.

 

Покази авангардних колекцій розпочалися із робіт Ольги Гнатюк.

(більше фото від Інки Голодняк на її сайті: http://bokeh.com.ua/photoreports/265_lviv_fashion_week_vesnalito_2013_den_drugij/page/1)

Не треба володіти вмінням читати думки, аби зрозуміти, що Ольга надихнулась відомою сукнею Іва Сен Лорана, котрий у свою чергу надихнувся творами Мондріана.

Продовження...
2 день десятого Lviv Fashion Week: OFF schedule

Другий день Тижня так само проходив у ТЦ "Інтерсіті" і для мене розпочався з неймовірно приємного знайомства із Yvan Rodic - він же всесвітньо відомий блогер - Facehunter (http://facehunter.blogspot.com/) та  відомим фотографом і автором блогу livincool.com - Emanuele d’Angelo. 

Їх супруводжувала талановита молода дизайнер, з котрою я познайомилась минулого Lviv Fashion Week - Інна Мілко (я писала про неї тут: http://www.lvivfashionweek.com/blog/lfw-den-drugyi-pokazy-studentskykh-kolektsii-chastyna-druga)

Поки я фотографувала їх, вони фотографували мене :)

 

Адже я того дня була чарівною :))

Продовження...
1 день десятого Lviv Fashion Week: офіційне відкриття, виставка робіт Maggie Piu та показ суконь від Роксолани Новак.

Ближче до вечора у перший день 10 Тижня Моди розпочалось урочисте відкриття Lviv Fashion Week — в приміщенні ТЦ Інтерсіті можна було побачити прекрасну виставку fashion-іллюстрацій авторства відомої польської художниці Maggie Piu, а також поспілкуватися із самою мисткинею. Мені дуже сподобались роботи пані Maggie - жіночні, модні, сексуальні... - в них було все те, що ми шукаємо на подіумах та у вітринах бутиків...

Більше фото з того дня від Інни Голодняк ви знайдете тут:

http://bokeh.com.ua/photoreports/273_lviv_fashion_week_sezon_vesnalito_2013/page/1

Продовження...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • наступна →