This version of the page http://www.arterium.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-05. The original page over time could change.
Вас вітає корпорація «Артеріум»!
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

14.02.2013
Вітчизняні ліки нічим не поступаються імпортним аналогам, проте набагато дешевші – Азаров

31.01.2013
Костянтин Грищенко: Українські виробники ліків повинні отримати справедливі умови виходу на європейський ринок

Усі новини |

06.02.2013
Вибір контрагента з надання послуг медичного асистансу для співробітників Корпорації

28.01.2013
ВАТ «Київмедпрепарат» перейменовано на ПАТ «Київмедпрепарат»

21.01.2013
Уролесан ® у формі капсул зареєстрований на ринку Казахстану

Усі новини |

Вас вітає корпорація «Артеріум»!

Корпорація «Артеріум» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі наших співробітників щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. Ми прагнемо, аби кожен пацієнт, що використовує наші ліки, кожен лікар, який намагається якнайшвидше подолати хворобу, кожен діловий партнер постійно відчували нашу турботу, відповідальність, і були впевнені у високій якості нашої продукції. Саме тому в основі філософії нашої діяльності і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей».
Читати далі >

Фахівцям

Пацієнтам

Лікарям і фармацевтам

Сервіси для пацієнтів

Каталог продукції Пошук лікарських засобів за МНН
Статті та виступи Фармаконагляд
Календар заходів Зворотній зв’язок
Пошук лікарських засобів за МНН Корисні посилання
   
   

Ветеринарам

Промосайти безрецептурних препаратів

Каталог ветеринарної продукції Рятівник
Статті та виступи Дифлюзол
  Герпевір
   

Новини


21.02.2013
Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів

Міністерство охорони здоров'я визначило механізм видачі нових ліцензій на імпорт медичних препаратів. Вчора наказ міністерства був опублікований на сайті МОЗ, пише видання "Комерсант-Україна".

"Він був підписаний буквально в середу", - уточнив радник міністра охорони здоров'я Дмитро Подтуркін. Документ вже направлений на узгодження з Міністерством юстиції.

Для отримання ліцензії імпортеру буде достатньо подати заяву, заявила міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова. Це спрощена схема отримання ліцензії, яка вводиться на період з 1 березня по 1 грудня поточного року.

14.02.2013
Вітчизняні ліки нічим не поступаються імпортним аналогам, проте набагато дешевші – Азаров

Вітчизняні фармацевтичні підприємства після модернізації випускають ліки, які нічим не поступаються імпортним аналогам, проте в рази дешевші.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров після відвідання Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, глава уряду зайшов у аптечний кіоск у приміщенні центру і порівняв ціни на медпрепарати.

«Вітчизняні препарати за своєю якістю нічим не поступаються зарубіжним аналогам, а водночас коштують утричі дешевше. Наприклад, наш вітчизняний препарат коштує близько 5 гривень, і 16 гривень – імпортний препарат. Формула в них та сама, якість – теж, а ціна в імпортного – утричі вища», - зазначив Прем’єр-міністр.

31.01.2013
Костянтин Грищенко: Українські виробники ліків повинні отримати справедливі умови виходу на європейський ринок

28 січня ц.р. Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко провів зустріч з Послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінскі.

Окремо Костянтин Грищенко підняв питання існування штучних бюрократичних бар’єрів для доступу продукції української фармацевтичної галузі на європейський ринок.

Він наголосив на зацікавленості України в якнайшвидшому укладанні угоди щодо взаємного визнання результатів інспектування виробництва лікарських засобів на відповідність вимогам належної виробничої практики (GMP). Це істотно спростило б доступ української фармацевтичної продукції до споживачів в Євросоюзі.