This version of the page http://lead9.com/?cat=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-23. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

Агенція мобільного маркетингу LEAD9 підвела підсумки року у мобільних технологіях

Агенція мобільного маркетингу LEAD9 підвела підсумки року у мобільних технологіях

Always On! Підсумовуємо мобільні тенденції 2012 року


Настав час підсумувати українські мобільні тенденції 2012 року!

У четвер, 8.11 в “Часописі” на Льва Толстого будемо говорити з провідними експертами і журналістами про:
- показники мобільного інтернета
- портрет українського мобільного користувача
- статистику користування сервісами і додатками
- найпопулярніші функції смартфонів і планшетів
- які вигоди від усього цього для вітчизняного бізнесу?

В рамках події, будуть вперше презентовані свіжі дані дослідження користування мобільними пристроями від GfK Ukraine, кейси від LEAD9, комерційні та медіа можливості від Navigator/Aegis Media та журналу MMR та погляд у майбутнє від Київстар.

Деталі у події на Facebook.
та на сайті: http://checkthis.com/x8x0

Доповнена реальність для журналу Viva

Агенція LEAD9 допомогла журналу Viva інтерактивно поспілкуватися зі своїми читачами!
Для цього у браузері доповненої реальності Layar був створений інтерактивний рівень Viva Ukrainian.
Деталі у статті на сайті MMR та у відео нижче.

Кейс: QR-код и мобильный сайт для диалога с посетителями бизнес-конференций

QR-код, ведущий на мобильный сайт – инструмент моментального интерактивного контакта между организатором и гостем бизнес-мероприятия. Это подтверждает проект агентства LEAD9 в рамках конференции MARKETING R_EVOLUTION, которая прошла в Киеве 13-14 сентября.


(далее…)

iPhone-версія Sostav.ua готова!

17 лютого на конференції UADigitals була офіційно представлена ​​iPad-версія Sostav.ua – спеціалізованого інтернет-ресурсу про маркетинг і рекламу. Розробником програми виступило агентство мобільного маркетингу LEAD9.
Однак цим агентство не обмежилося і нещодавно була запущена і iPhone-версія популярного порталу з трохи зміненим і спрощеним дизайном. Тепер читати новини на Составі стане набагато простіше і зручніше.
Програми надають зручний доступ до щоденних новин ринку, авторським статтям, а також рейтингів і оглядів, що надаються Всеукраїнською рекламною коаліцією.
(далее…)

LEAD9 вручив iPad3 за кращий мобільний додаток

Сьогодні колеги з Brainberry нарешті отримали свій заслужений iPad 3 за кращу, на думку LEAD9, роботу в номінації “Мобільні додатки” конкурсу Propeller Digital 2012, що пройшов у квітні в рамках Yalta Digital Forum.

Цією роботою став ап Intertop, який доступний на Appstore. “На нашу думку саме в цьому додатку зі всіх представлених на конкурсі, найкраще були передані критерії:
- користь для споживача,
- зручність користування,
- швидкість роботи
- та оригіналність ідеї”, заявив Назар Гриник директор LEAD9.

LEAD9 подарит iPad 3 одному из победителей Интернет-Премии Propeller Digital

Агентство LEAD9 поддержит номинацию «Мобильные приложения» конкурса Propeller Digital, который пройдет 12-14 апреля в рамках Yalta Digital Forum.

В этом году, в рамках категории «Мобильные кампании» конкурса Propeller Digital, впервые открыта номинация «Мобильные приложения для смартфонов и планшетных компьютеров». Эту номинацию поддержит агентство LEAD9 – лидер на украинском рынке услуг мобильного маркетинга.
Агентство окажет экспертную помощь в оценке представленных работ, а также, вручит победителю номинации «Мобильные приложения» специальный приз – iPad 3.
(далее…)

LEAD9 допомогає First Trade Marketing визначити маркетинговий психотип

Анкетування проводилося 15-16 березня в рамках конференції Marketing Revolution. Маркетологам необхідно було відповісти на ряд запитань, в резулаті чого програма розроблена LEAD9 визначала “маркетинговий психотип” респондента. Анкетування здійснювалося на планшетах Android від Samsung, для яких спеціально був розроблений мобільний сайт.
Усі, хто бажає, можуть пройти тестування за адресою: http://lead9.com/marketing_revolution/

5 мобільних трендів нового року від LEAD9

Грунтуючись на багаторічному досвіді у сфері мобільного маркетингу, вивченні українського технологічного середовища і досвіді роботи з місцевими рекламодавцями, агентство LEAD9 представляє бачення найактуальніших мобільних трендів нового року.

Назар Гриник, директор LEAD9, з цього приводу зазначає: «На початку 2011 року ми традиційно прогнозували мобільні тренди і треба зізнатися дещо переоцінили, а дещо недооцінили. Зокрема, доповнена реальність поки так і залишається забавкою без ефективних комерційної та медіа складових. Гальмує процес дороговизна розробки, низька якість спеціалістів та поки що обмежені можливості масових мобільних пристроїв. А от недооцінив я мобільну комерцію та близьку реальність введення мобільних платежів в Україні. Ще восени 2011 року MasterCard ввела у нас свою систему PayPass, що відкриває прямий шлях для використання телефона як гаманця. Але про все по-порядку. І почнемо з баянів:)
(далее…)

З Новим Роком!

Шановні Клієнти, Партнери та Друзі!

Вітаємо Вас з наближенням полум’яного року Дракона!
Бажаємо Вам міцного здоров’я в тілі, тепла і затишку в домівці, та підписаного договору з LEAD9!

З повагою,
Команда LEAD9 Mobile Marketing

Наступна сторінка »


LEAD9 Always On! from Nazar Grynyk


__________________________________________________________________________________________________________
Офісний телефон: +38 044 362 75 05 LEAD9 на Facebook LEAD9 на Wikipedia