This version of the page http://lead9.com/?page_id=23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-22. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

LEAD9 [Лід Найн] – це агенція мобільного маркетингу, яка швидко і якісно організовує для Клієнтів промо кампанії з використанням таких каналів як мобільний телефон, кол-центр та інтернет. Ми розробляємо ідеї, механіки, підбираємо найоптимальніших підрядчиків, контролюємо злагоджену роботу усіх каналів та надаємо Клієнтам єдину звітність в онлайн та офлайн режим.

LEAD9 заснована в березні 2007 року у Києві. Команда агенції це 6 спеціалістів з унікальним на ринку України досвідом проведення рекламних кампаній через мобільні телефони, інтернет та лінії 8-800. В активі команди агенції більше 100 рекламних промо кампаній для таких клієнтів як Procter&Gamble,

УкрАвто ЗАЗ-Сервіс, Western Union, Мировая Карта, Спортмастер, BBH/Tuborg, Gillette, Сільпо, ДЦ, Пузата Хата, Unilever. LEAD9 націлена на лідерство на ринку України в сфері мобільного маркетингу та на інновації в інтегрованих рекламних кампаній, що поєднують в собі до 9 комунікаційних каналів. Багато з акцій організованих LEAD9 носили ознаку “вперше в Україні” і навіть у Європі. Зокрема: перша в Україні SMS-анкета, перша квест гра з використання пошти, SMS, IVR та інтернету, перший у Європі пошук адреси торгової точки по SMS.

LEAD9 входить у групу компаній "Індустрія Комунікацій", співвласником якої є провідний європейський фонд прямих інвестицій P&S East Growth, Luxembourg.


LEAD9 Always On! from Nazar Grynyk



LEAD9 Always On! from Nazar Grynyk


__________________________________________________________________________________________________________
Офісний телефон: +38 044 362 75 05 LEAD9 на Facebook LEAD9 на Wikipedia