This version of the page http://www.farmak.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-21. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
  • Лідерство

    Завдяки обраній стратегії ведення бізнесу, в 2010 році «Фармак» став лідером фармацевтичної галузі України та впевнено утримує цю позицію.

  • Якість

    Наше виробництво відповідає стандартам GMP. На підприємстві діє багаторівневий контроль якості – від перевірки якості вхідної сировини до контролю виробничого процесу та якості готової продукції.

  • Інноваційність

    Наші виробничі дільниці оснащені обладнанням провідних світових виробників фармацевтичного обладнання. На підприємстві діють одні з найсучасніших лабораторій в Україні.

  • Сучасність

    «Фармак» забезпечує 18% виробництва лікарських засобів в Україні та є одним із лідерів з експорту ліків – близько 20% продукції йде на експорт у понад 20 країн світу.

  • Направленість на людей

    Понад 85 років ми працюємо задля здоров’я та добробуту людей. Наші препарати допомагають подолати ендокринологічні, кардіологічні, офтальмологічні, ревматологічні та простудні захворювання.

  • Екологічність

    Ми дбаємо про довкілля та прагнемо налагодити виробництво таким чином, щоб мінімізувати вплив на атмосферне повітря, водні
    об′єкти та земельні ресурси; зменшити кількість виробничих відходів.

  • 18 лютого 2013

    «Фармак» підводить підсумки 2012 року

    Вітчизняний фармвиробник, компанія «Фармак», підводить підсумки роботи в 2012 році. За оціночними даними в 2012 році компанія збільшила продажі продукції на 15% у порівнянні з 2011 роком – майже до 1,7 млрд грн.

  • 11 лютого 2013

    «Фармак» вивів на ринок Корвалол у таблетках

    На початку 2013 року компанія «Фармак» розпочала виробництво нової форми випуску препарату Корвалол. Тепер добре відомий лікарський засіб буде випускатися не лише у формі крапель, але й у формі таблеток.

  • 01 лютого 2013

    Компанія «Фармак» взяла участь у презентації проекту «Знову до роботи»

    Проект «Знову до роботи: реінтеграція матерів і батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною» було презентовано на прес-конференції, що відбулася 30 січня в Києві. Проект впроваджується Лігою соціальних працівників України за підтримки Представництва ЄС в Україні. Компанія «Фармак» представляла позитивний досвід і практику реалізації прав батьків в умовах українського бізнесу.

Всі новини
  • 08 лютого 2013

    «Фармак» заплатил 207 миллионов гривен налогов в 2012 году (мовою оригіналу)

    За прошлый год «Фармак» заплатил 207 миллионов гривен налогов − это около 12% от общих продаж компании. Об этом было сказано в интервью генерального директора ПАО «Фармак» Фили Жебровской журналисту издания «Хрещатик».

  • 07 лютого 2013

    Філя ЖЕБРОВСЬКА: "Впродовж трьох кризових років "Фармак" освоїв випуск 40 нових ліків"

    Фармацевтичне підприємство "Фармак" знають усі українці, адже в аптечці чи не в кожній родині обов’язково є "Амізон", "Корвалол" чи "Барбовал" його виробництва. "Хрещатик" продовжує рубрику "Зроблено в Києві", сьогодні тут йтиметься про роботу, проблеми та успіхи ПАТ "Фармак" з його незмінним керівником — генеральним директором Філею Жебровською.

  • 28 січня 2013

    Філя Жебровська: "Наша діяльність спрямована на покращення якості життя, реалізацію права людей на ефективні якісні ліки"

    Фармацевтична галузь України продовжує стрімко розвиватися. Як вважають експерти, у 2013 році фармринок зросте більше ніж на чверть, а його обсяг навіть за песимістичного сценарію сягне 3,5 млрд дол. Це робить галузь вкрай привабливою для інвесторів як з боку виробництва, так і дистрибуції, що, в свою чергу, дає підстави для оптимістичних прогнозів щодо подальшого розвитку індустрії. Вже третій рік поспіль лідером вітчизняного фармацевтичного ринку залишається компанія "Фармак".

Всі публікації
  • 14 березня 2012

    Лідер фармринку України компанія «Фармак» успішно впровадила проект SAP ERP

    14 березня 2012 року в приміщенні інформаційного агентства «Українські новини» відбулася прес-конференція компанії «Фармак» на тему «Впровадження проекту SAP ERP».

Всі прес-релізи
  • 25 травня 2012

    «Фармак» визнано «Сумлінним платником податків -2011»

    Компанія «Фармак» очолила рейтинг «Сумлінні платники податків – 2011» в номінації «Медична сфера», категорія «Великі підприємства».

  • 15 квітня 2012

    «Фармак» нагородили за масштабне впровадження SAP у фармгалузі

    Компанія «Фармак» була відзначена спеціальною нагородою від компанії SAP Ukraine за «Перший масштабний проект SAP в фармацевтичній галузі України».

  • 25 грудня 2011

    Перемога в конкурсі «Best CIO 2011»

    Керівник ІТ-підрозділу компанії «Фармак» Георгій Кондрашихін став переможцем конкурсу «Best CIO 2011» в номінації «Охорона здоров’я та фармацевтика».

Всі нагороди

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.