This version of the page http://kmcs.com.ua/programm.php?id_news=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-17. The original page over time could change.
Гендерна освіта населення. Київський міський центр сім’ї «Родинний дім»


Дата: 2011-08-21 11:34:00


Гендерна освіта населення

Дана програма являє собою серію тренінгово-семінарських занять для спеціалістів дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва, які проводяться визнаними експертами гендерної тематики.

Програма реалізується в рамках діяльності відділу з гендерних питань

Мета:

  1. Підвищення рівня гендерної освіти населення.

Завдання:

  1. Подолання гендерних стереотипів
  2. Формування гендерної культури, що сприяє процесам демократизації та розвитку суспільства.

В рамках програми надаються інформаційно-методичні консультації з питань впровадження гендерної освіти та гендерної культури в навчальних закладах м.Києва та в громадських організаціях; проводяться круглі столи, семінари, тренінги з гендерних питань, а також надаються послуги в рамках діяльності Ресурсного гендерно-освітнього центру, завдяки якому учасники занять та всі зацікавлені особи мають вільний доступ до теоретичної інформації, презентаційних та наочних матеріалів.

Завдяки реалізації програми гендерної освіти Київським центром сім’ї «Родинний дім» спеціалісти дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, соціальних служб, інших структур соціального спрямування одержують необхідні знання щодо базових понять та аспектів гендерної проблематики, практичний досвід роботи з гендерними стереотипами, а також необхідну підготовку та матеріали для висвітлення тем серед дітей різного віку та їхніх батьків, що має позитивне значення для процесів демократизації зокрема та розвитку всього суспільства загалом.

Якщо Ви відчуваєте потребу одержання додаткових знань, навичок в рамках гендерної проблематики та прагнете постійного професійного розвитку, то Програма «Гендерна освіта населення» - САМЕ ДЛЯ ВАС!




Всі програми

Останні новини

Презентація програми «Почни власну справу»
Презентація програми «Почни власну справу» відбулась 13 лютого 2013 року в приміщенні Київського міського центру сім’ї «Родинний дім»
докладніше >
Майстер-класи для батьків
Щовівторка та щочетверга в КМЦС «Родинний дім» проходять майстер-класи для батьків з метою надання практичної допомоги в психолого
докладніше >
Сімейні цінності
9 лютого 2013 року в приміщенні КМЦС «Родинний дім» в рамках міської програми «Школа життя» розпочались заняття для батьків
докладніше >


Фотогалерея

переглянути всі фотогалереї


Контактна інформація:

Телефон:
(044) 422-10-69

Адрес:
м. Київ, вул. Салютна, 11А

Час работи:
пн-чт: 09:00-18:00;
пт: 09:00-16:45;
сб-нд: вихідний.