This version of the page http://ffs.lviv.ua/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-07. The original page over time could change.
Статьи
  • Главная
  • О компании
  • Рестораны
  • Блог
  • Меню
  • FAQ
  • Starteam

Fast Food Systems

 
О компании

Статьи
Компанія "Системи швидкого харчування"
Автор: Веб-администратор   
06.03.2011 00:00

Компанія Системи швидкого харчування / Fast Food Systems - працює в сфері громадського харчування і розвиває франчайзингові мережі ресторанів швидкого обслуговування, які пропонують страви найвищої якості у поєднанні з швидким та відмінним обслуговуванням.

Центральний офіс компанії знаходиться у м. Львові. Також діють регіональні представництва в Києві і Дніпропетровську. Компанія представляє три власні торгові марки Піца Челентано™, Картопляна Хата™ і ЯПІ™ і активно продовжує створювати нові успішні бренди для ”середнього” сегменту України.

Мережі ресторанів швидкого обслуговування, що входять до франчайзингової компанії "Системи швидкого харчування"

В серпні 1998 року був відкритий перший ресторан швидкого обслуговування торгової марки Піца Челентано™ у м. Львові. Завдяки інноваційній концепції в організації ресторану – інтер’єр, система обслуговування, оригінальна рецептура, і швидкість обслуговування клієнтів – піцерія за короткий час стала широко відомою і привабила багато постійних відвідувачів.

Успіх першого ресторану наштовхнув на думку про створення цілої мережі ресторанів. Вже в 1999 році, після відкриття у Львові другої піцерії, з’явились два заклади-франчайзі: в Києві і Хмельницькому. На даний момент в Україні працює більше 170 ресторанів під торговою маркою Піца Челентано™. 100-й ресторан мережі був відкритий в м. Києві, на вул. М. Коцюбинського в липні 2007 року.


Картопляна Хата™ - єдина в Україні мережа ресторанів швидкого обслуговування концепції tex-mex. Перший ресторан цієї торгової марки відкрився в Києві в 2001 році. На даний момент на території України успішно працюють близько 30 підприємств Картопляна Хата™, де Вас завжди зустріне легендарний символ ресторану – білокам’яна скульптура бабці Кончіти. Піца Челентано™ і Картопляна Хата™ є дуже відомі бренди в Україні і користуються високою довірою з боку споживачів.

Динаміка зростання мережі ресторанів Піца Челентано™ у 2001-2012 рр.

Компанія постійно працює над створенням нових брендів і зміцненням вже існуючих.

В жовтні 2006 року у Львові було відкрито третій демократичний ресторан японської кухні ЯПІ™ . У дизайні інтер’єру цього закладу поєднано японський мінімалізм і висока технологічність з сучасним драйвом і молодіжним духом.

Компанія Системи швидкого харчування / Fast Food Systems працює за системою франчайзингу, і на сьогодні мережа нараховує білшье 200 закладів, які працюють під згаданими торговими марками. Франчайзингова мережа динамічно розвивається і сьогодні ці ресторани присутні в кожному великому місті, у всіх регіонах України: в Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі, Севастополі, Тернополі, Івано-Франківську, Херсоні, Миколаєві, Вінниці, Кривому Розі, Черкасах. На даний момент мережа ресторанів розвивається і в так званих ”малих” містах: Кам'янець-Подільський, Дрогобичі, Новояворівську, Жмеринці та інших. Щомісяця відкривається 1-2 ресторани під однією із торгових марок в різних регіонах України. Цільовою аудиторією мережі ресторанів швидкого обслуговування є так звані „молоді професіонали”, які ведуть активний спосіб життя і прагнуть самореалізуватись в своїй сфері діяльності.

Інформацію щодо ресторанів дивіться у розділі "Ресторани"

.
В грудні 2006 року у всіх регіонах України стартувала програма лояльності EgoЇсти, яка об’єднала вищезгадані бренди. Це клуб лояльних клієнтів в рамках якого клієнти отримують накопичувальні знижки, користуються привілеями, які надають партнери і організатори програми. Для компанії Системи швидкого харчування / Fast Food Systems ця програма покликана утримувати її лояльних клієнтів і створити додаткову конкурентну перевагу на ресторанному ринку.


За роки свого існування компанія Системи швидкого харчування / Fast Food Systems змогла набути безцінний досвід в роботі з персоналом. Цей досвід безперервно аналізується і використовується для пошуків вірних рішень. Зберігаючи високі темпи розвитку Компанія водночас досить швидко реагує на технологічні інновації на ринку. Багато часу і уваги приділяється дотриманню високих стандартів якості і збереженню лояльності клієнтів мережі. В кінцевому підсумку ці складові формують конкурентні переваги компанії Системи швидкого харчування / Fast Food Systems і сприяють на шляху до лідерства.

Україна, 79057, м. Львів, вул. Антоновича, 132.
Тел./факс: (032) 237-07-07, 237-08-08; (0322) 297-11-80, 297-19-14.

Обновлено 14.11.2012 09:45
 
Лучшие рестораны 2009" среди ресторанных заведений Киева
Автор: Веб-администратор   
21.05.2010 09:30

Лучшие рестораны и другие точки питания Киева 2009 г. выбирались голосованием посетителями портала Ласун, специализирующегося на ресторанной жизни столицы. 

Конкурс проводился во второй раз, в этом году эксперты и посетители выбирали трех лидеров ресторанного дела в 23 номинациях: лучшая кофейня, пиццерия, лучший ресторан быстрого обслуживания, лучший ресторан украинской, итальянской, французской, кавказской, японской кухонь, авторской кухни, арт-кафе, паб, с лучшей винной картой и т.д.

По итогам  рейтинга "Лучшие рестораны 2009" среди ресторанных заведений Киева  торговые марки «Картопляна Хата» и «Пицца Челентано» попали в тройку лучших в следующих номинациях: 

Лучший ресторан быстрого обслуживания
1-е место Пузата хата
2-е место МакДональдс
3-е место Картопляна хата

Лучшая пиццерия 
1-е место Напуле
2-е место Пицца Челентано
3-е место Вальтерс

 

Обновлено 27.02.2011 11:15
 
Еще статьи...
  • Интернет-конференция с Марком Зархиным
  • Пицца Челентано™ взошла на "Украинский Продовольственный Олимп"
  • Нас - 100 !
  • Фаст-фуды захватят регионы
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 8

Авторизация



Есть вопросы по доставке?

Севастополь Кривой Рог Винница Сумы Киев

Города с централизованной доставкой

Поиск ресторана


[+]