This version of the page http://e-pay.com.ua/offer (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-05. The original page over time could change.
Добро пожаловать! — E-Pay терминальная сеть, платежная система.
 
Договір на прийом платежів
(публічна оферта)


Фінансова компанія Товариство з обмеженою відповідальністю «Є-ПЕЙ», що діє на підставі свідоцтва про реєстрацію ФУ серії ФК № 247 від 28.01.2010р. та Ліцензії на переказ коштів серії АВ № 518401 від 02.04.2010 р., що є платником податку на прибуток на загальних підставах, в особі директора Сігалова Юрія Мусійовича, що діє на підставі Статуту, надалі "Компанія", з однієї сторони, та будь-яка фізична або юридична особа, хто до неї звернеться, що іменується надалі "Клієнт", з іншого боку, а сумісному згадці- Сторони, укладе нижче приведений Публічний Договір (договір публічної оферти) на прийом платежів на приведених умовах:
ТЕРМІНИ


Акцепт Договору - повне і безумовне прийняття Клієнтом положень цього Договору.
Клієнт - особа, що здійснила Акцепт цього Договору, відповідно до розділу 1 цього Договору.
Платіж – внесення коштів Клієнтом по відібраній позиції з переліку найменувань отримувачів платежів, представлених на ПТКС Компанії.
Програмно-технічний комплекс самообслуговування (ПТКС) - програмно-технічні комплекси різних типів, у тому числі pos-термінали, стаціонарне устаткування, мобільні пристрої кишенькового типу, переносні термінали, автомати самообслуговування (спеціалізовані автомати по прийому платежів) тощо, які мають відповідне технічне обладнання та програмне забезпечення і здійснюють прийом Платежів від Клієнтів.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ


1.1. Цей Договір носить характер публічної оферти згідно із статтею 633 Цивільного кодексу України та, згідно до чинного законодавства України, має юридичну силу. Відповідно до статті 642 Цивільного Кодексу України, безумовним прийняттям цієї публічної оферти (Договору) вважається здійснення Клієнтом платежу.
1.2. У разі прийняття умов цього Договору (тобто публічної оферти), громадянин (фізична чи юридична особа), що робить акцепт оферти, стає Клієнтом.
1.3. Натиснення кнопки "СПЛАТИТИ" на сторінці вибору Платежу на моніторі ПТКС означає, що Клієнт ознайомився і погодився із справжньою Офертою та прийняв до виконання умови Договору. Момент оплати Клієнтом є датою укладення Договору оферти.


2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ


2.1. Компанія за допомогою ПТКС надає послуги по прийому платежів від Клієнта (по його запиту) за допомогою мережі Інтернет на умовах публічної оферти.

3. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ КОМПАНІЇ


3.1.Компанія забезпечує цілодобове приймання Платежів від Клієнта, за винятком періодів припинення надання послуг на підставах, передбачених Офертою. При цьому Компанія не гарантує надати усю запрошену інформацію в повному об'ємі і залишає за собою право надавати тільки інформацію (чи її частину), що повністю відповідає вимогам Компанії.
3.2.Компанія має право вимагати та отримувати від Клієнта дані, необхідні для його ідентифікації при запиті, та відмовляти в прийманні Платежу, якщо інформація, надана Клієнтом, є неповною або помилковою.
3.3. Компанія зобов’язана вжити усі необхідні заходи для забезпечення збереження і конфіденційності інформації Клієнта.
3.4. Перелік позицій Платежів розміщено на моніторі ПТКС.
3.5.Виплата винагороди Компанії за виконання зобов'язань по даному Договору покладається/не покладається на Клієнта, про що Компанія сповіщає про це Клієнта, а також про розмір такої винагороди, перед здійсненням ним Платежу. Винагорода Компанії включена в суму платежу.
3.6.Компанія має право тимчасово припинити надання Клієнту послуг по технічним, технологічним або іншим причинам, що перешкоджають прийманню платежів, на час усунення таких причин.
3.7.Компанія не змінює і не редагує інформацію про Платіж від Клієнта без згоди останнього.
3.8.Компанія має право припинити приймати Платежі та достроково розірвати Договір в односторонньому позасудовому порядку шляхом повідомлення Клієнта у випадках:
а) порушення Клієнтом зобов'язань, передбачених схемою по віддаленому підтвердженню Платежу, переліку інформації, загальних умов по прийманню Платежів;
б) при порушенні Клієнтом умов оферти і інших зобов'язань, прийнятих відповідно до Оферти.

4. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ КЛІЄНТА


4.1. Клієнт має право користуватися послугами Компанії з прийому Платежів, на умовах, передбачених ст.2 та 3 цієї Оферти.
4.2. Клієнт зобов’язаний виконувати в повному об'ємі всі зобов'язання, передбачені цим Договором
4.3. На запит Компанії Клієнт зобов'язаний надати достовірну інформацію щодо Платежу.
4.4.Клієнт має право звертатись до Компанії за роз'ясненнями щодо умов даного Договору.
4.5. Клієнт зобов'язаний оплатити Компанії виконані нею зобов'язань за даним Договором, якщо про необхідність такої оплати Клієнтом сповіщено в п.3.5. Договору.
4.6.Клієнт зобов’язаний не завдавати збитку програмній оболонці, технічним і програмним засобам, вузловим машинам Компанії і третіх осіб.
4.7. Клієнт повинен дотримувати конфіденційність своїх даних щодо Платежу і вживати заходи, спрямовані на їх захист від втрати, крадіжки, ушкодження і тому подібне.
4.8.Здійснювати усі дії з дотриманням правил і вимог Оферти.
4.9.Клієнт не повинен здійснювати дії, які створюють перешкоди нормальній роботі Компанії, та є його недобросовісним використанням.

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН


5.1.У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену чинним законодавством України. Порушенням зобов'язання є його невиконання або неналежне виконання. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються нормами чинного законодавства України.
5.2.У разі, якщо Клієнт не виконав або виконав неналежним чином п.4.3 Договору, Компанія звільняється від будь-яких зобов'язань та відповідальності за даним Договором.
5.3. Компанія не несе відповідальності за зміст і достовірність інформації, наданої Клієнтом.

6. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ


6.1.Договір діє з моменту його укладення, тобто з моменту прийняття (акцепту) Договору Клієнтом. Прийняттям Договору є вчинення Клієнтом дій, які засвідчують його бажання укласти Договір і передбачені умовами Договору.
6.2. Договір діє до моменту повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за Договором.

7. ІНШІ УМОВИ


7.1. Даний Договір за юридичною силою прирівнюється до договору, укладеного в простій письмовій формі.
7.2.Договір автоматично датується реальним часом прийняття (акцепту) пропозиції Клієнтом.
7.3. Компанія залишає за собою право внести зміни в умови Оферти і відкликати Оферту у будь-який момент на власний розсуд. У разі внесення Компанією змін в Оферту, такі зміни набувають чинності з моменту розміщення зміненого тексту Оферти, якщо інший термін набуття чинності змін не визначений додатково при такому розміщенні.
7.4. Клієнт погоджується і визнає, що внесення змін в Оферту спричиняє за собою внесення цих змін в заключений і діючий між Клієнтом і Компанією, і ці зміни в Договір набувають чинності одночасно з такими змінами в Оферту.
7.5. У випадках, не передбачених Договором, Сторони керуються нормами чинного законодавства України.
Компанія
ФК ТОВ «Є-ПЕЙ»


Фактична адреса:
49000, м.Дніпропетровськ, вул. Миронова, 20а
Юридична адреса:
49000, м. Дніпропетровськ, вул. 8 Березня, б. 10, к.31
ЄДРПОУ 36495136
р/р 26507057000979 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 305299
Тел 056-372-90-82


Директор       Сігалов Ю.М.
 
© 2011 E-Pay
финансовая компания
платежная система
Отчетность
Оферта
Контакты