This version of the page http://www.dem-alliance.org/oseredki/odeska-oblast.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-23. The original page over time could change.
Одеська область
Eng
Укр
Вхід                  

Відсутність вибору чудово просвітлює розум

Генрі Кіссінджер
Одеська область
Одеса: заборону куріння в кафе та ресторанах обговорили за круглим столом Представник Молоді ДемАльянсу та координатор ініціативи «Одеса без тютюнового диму» Олексій Чорний взяв участь у роботі круглого столу щодо виконання в Одесі закону про заборону куріння
24.12.2012
Одеські молоді демальянсівці вчаться будувати стосунки Член Демократичного Альянсу Валентин Копецький провів тренінг для одеситів з оригінальної серії "ХХХ для розуму". Говорили про кохання, про взаєморозуміння у стосунках між чоловіком та жінкою, а також про «заборонене».
17.12.2012
ДемАльянс вимагає від прокуратури припинити розкрадання міського бюджету Одеси Одеський Демократичний Альянс виявив, що вартість ремонту вулиць в Одесі завищена більш як у 3 рази - в порівнянні з ринковими цінами. У зв’язку з цим обласне керівництво партії подало повідомлення у прокуратуру про вчинення злочину
12.11.2012
Одеська Молодь ДемАльянсу виховує лідерів. Подробиці Кубометри нових знань, літри випитої кави і кілограми позитивних емоцій – в Одесі завершився освітній проект Школа Молодого Лідера від Молоді ДемАльянсу.
08.11.2012
Школа Лідера від Молоді ДемАльянсу в Одесі: від PR до фандрейзингу Організатори вважають, що цьогорічна Школа об’єднала молодь з активною життєвою позицією, молодь, яка прагне нових знань, навичок та досвіду, а також - прагне розвитку своєї країни.
22.10.2012
ДемАльянс: Народний бюджет в Одесі виконаний менше ніж на третину «27% - це справжній показник ефективності діючої влади. Прийнята в середині березня програма “Народний бюджет” вочевидь так і не буде реалізована хоча б на половину до кінця року - як через фінансові труднощі, так і через відсутність часу. Передвиборний популізм, намагання наобіцяти якомога більше та зниження доходів бюджету стали основними причинами провалу Народного бюджету», - коментує ситуацію член Бюро Одеського ДемАльянсу Аркадій Топов.
16.10.2012
Одеська Молодь ДемАльянсу вчиться організовувати роботу та фандрейзити Активісти Одеської Молоді ДемАльянсу повернулися з триденного семінару, темою якого була «Організація суспільної та політичної молодіжної роботи». Лекції читали місцеві експерти та із Німеччини.
02.10.2012
ДемАльянс в Одесі взяв участь в роботі форуму молоді В Одесі представник ДемАльянсу Юрій Дяченко взяв участь в обговорені актуальних молодіжних проблем міста. У великій залі міської ради відбувся форум молодіжних громадських організацій, учасники якого обговорили перспективи молодіжної політики в Одесі. У форумі прийняли участь також депутати Одеської міської ради та молодіжної ради при Одеському міському голові.
27.09.2012
Школа Лідера від Молоді ДемАльянсу оголошує набір в Одесі Бажаєш стати лідером в своєму середовищі, знайти справжніх друзів, а також разом з ними змінити світ навколо? В тебе є така унікальна можливість! Подавайся на "Школу молодого лідера "Такі ДА" "Демократичного Альянсу"!
17.09.2012
Одеса: питання екології та впливу людини на процеси забруднення та очищення обговорили за круглим столом круглий стіл на тему: «Природа і людина: чого бояться мешканці ураїнських мегаполісів», присвячений Міжнародному Екологічному Дню. У засіданні круглого столу взяв участь представник ДемАльянсу та координатор акції «Зробимо Україну чистою» в Одеській області Юрій Дяченко
14.09.2012
1234...22
Контакти

Одеська обласна організація політичної партії "Демократичний Альянс" 

    od'at'dem-alliance.org

Інформація про команду

Голова - Чорний Олексій   


  oleksiychornyy'at'gmail.com

 

Одеський обласний осередок ВМГО  "Молодь Демократичного Альянсу"

   od'at'dem-alliance.org

Інформація про команду та діяльність

Голова - Ірина Бондар 


 

 

 

 

 

 

 beads.paradise.shop'at'gmail.com