This version of the page http://www.ukr.net/news/aktualno-7963269.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-08. The original page over time could change.
Актуально | Новости | Луганск
новостиβ
День добрый, многоуважаемый пользователь! К сожалению, мы не можем гарантировать вам корректный просмотр данной страницы из-за устаревшей модели вашего броузера.
Предлагаем вам поставить один из следующих броузеров:

Актуально

2008.12.09 11:04

(Наша газета (Луганск))

Читайте также:

9 дек
Хто вони – захисники трудящих? Або декілька тез про українські профспілки (Житомир.info)
9 дек
В Киеве с Южного моста упала фура, есть жертвы (фото) (ua-reporter.com)
9 дек
В Луганской области со свинской чумой борются милиция и прокуратура (Ирта-Fax)
9 дек
У ЛОДА обговорять питання формування та реалізації молодіжної політики (КуПол)
9 дек
Водитель мотороллера погиб в ДТП в Одесской области (Репортер)

Еще по теме:

5 дек
Проблема йодного дефицита актуальна и для Харьковской области - участники медицинской конференции
Проблема йодного дефицита актуальна для всех областей Украины, в том числе Харьковской. Об этом 5 декабря шла речь на медицинской конференции Возрастные аспекты патофизиологии, диагностики и терапии эндокринной патологии , которая прошла в Харьковском национальном медицинском университете. По словам доцента кафедры педиатрии Луганского государственного медицинского университета Марины Маменко, Украина входит в 130 стран мира, население которых находится в зоне риска йодного дефицита.... (Status quo (Харьков))
1 дек
Чернігівська ДПІ: Актуальні питання "Гарячої лінії"
Відповіді на найбільш актуальні питання, які надійшли під час проведення сеансу телефонного зв’язку \"гаряча лінія\".Запитання: Чи має право на податкову соціальну пільгу інвалід війни ІІІ групи – учасник бойових дій в Афганістані? (Val.ua)
14 ноя
"Шкільний автобус" мандрує Кіровоградською областю! Актуальність Державної програми "Шкільний..
\"Шкільний автобус\" мандрує Кіровоградською областю! Актуальність Державної програми \"Шкільний автобус\", що діє протягом...далі (Весь Кіровоград)
7 ноя
Виховання дітей: ви бажаєте поговорити про це? Є теми, які ніколи не втрачають своєї актуальності. Одна з них співпраця..
Виховання дітей: ви бажаєте поговорити про це? Є теми, які ніколи не втрачають своєї актуальності. Одна з них співпраця сім’ї, школи та громадськості...далі (Весь Кіровоград)
30 окт
Страхування майна від протиправних дій третіх осіб актуально для приватних компаній, — експерт
Для офісів для юридичних осіб актуальне страхування майна від протиправних дій третіх осіб: підпал, крадіжка зі зломом, псування майна. Про це повідомив заступник директора Рівненської обласної дирекції СК “Європейський страховий союз” Андрій Максимов.За його словами, для страхування оргтехніки та меблів платіж складатиме всього 0,5% від вартості майна. Можна застрахувати високоліквідні товари в магазині та на складі — шуби, мобільні телефони, спиртне, тютюнові вироби тощо. (ОГО.ua (Рівне))