This version of the page http://www.ukr.net/news/den_sobornost-8348874.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-28. The original page over time could change.
День соборності | Новости |
новостиβ
День добрый, многоуважаемый пользователь! К сожалению, мы не можем гарантировать вам корректный просмотр данной страницы из-за устаревшей модели вашего броузера.
Предлагаем вам поставить один из следующих броузеров:

День соборності

2009.01.22 13:00
22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві Українська Народна республіка та Західно-Українська Народна республіка проголосили акт Злуки. Нині святкують 90-річчя цією події.З нагоди Дня Соборності, перші особи, як то годиться, покладуть квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку та Першому президенту України Михайлу Грушевському. Далі у планах Глави держави Віктора Ющенка - візит на Чернігівщину.День соборності України відзначається щорічно 22 січня. Указ про надання цьому святу статусу...
(24 канал)

Читайте также:

22 янв
29 січня київські вчителі протестуватимуть через невиплату зарплат (5 канал)
22 янв
Крысиный протест (Видеоновости)
22 янв
Главные кадры эпохи Буша. От полета смертников до полета туфли (СТБ)
22 янв
Обамі довелось двічі складати присягу президента США (24 канал)
22 янв
Іспанія: Футбол. У каталонському дербі посуха (24 канал)

Еще по теме:

22 янв
До Дня Соборності у Києві з’єднали береги Дніпра живим ланцюгом
Україна відзначає День Соборності. Рівно 90 років тому був підписаний Акт злуки Української Народної республіки та Західно-Української. Зранку 22 січня 2009 року у Києві утворили символічний живий ланцюг - від лівого до правого берегів Дніпра. Майже двокілометрова синьо-жовта колона з’єдналася на мосту Патона. Після символічної злуки усі учасники, взявшись за руки, співали національний Гімн.Попри негоду - на міст прийшли більше трьох сотень людей. З національними прапорами та українською... (5 канал)
22 янв
Як пройшов перший день президента Обами
Барак Обама завершив перший робочий день у Білому домі - скороченням зарплат та повторною клятвою на вірність народу. Як і очікувалося, новий президент зосередився на внутрішніх проблемах. А понад усе - на стані американської економіки. Зокрема, пообіцяв зменшити вплив лобістів в уряді.Розпочався перший робочий день Барака Обами - у церкві, як і велить традиція. Поруч із президентом - дружина Мішель, а також - родина віце-президента Джо Байдена та подружжя Клінтонів. Попри урочистості,... (5 канал)
22 янв
Ющенко виступив на урочистому зібранні до Дня Соборності
На честь святкування Дня Соборності в столичному будинку вчителя відбулося урочисте зібрання за участі Президента. Саме у цьому будинку 90 років тому лідери УНР і ЗУНР підписали Акт Злуки.Віктор Ющенко, Президент України: \"Я хочу скласти щиру шану тим, хто 90 років тому підняв над нашею землею ідеї нації, держави і нашої народної єдності. Ми згадуємо десятки тисяч патріотів, які стали інтелектуальним, духовним військовим проводом нашого народу. Ми з вдячністю згадуємо всіх співвітчизників,... (5 канал)
21 янв
У Києві відкрили музей революції 1917-1919 років
Музей української революції 1917-1919 років з’явився в Києві. Поки що експозиція займає одну велику кімнату в колишньому приміщенні Центральної ради. В майбутньому - музей обіцяють розширити. В експозиції музею революції - фотогорафії, документи, особисті речі героїв тих часів. У вівторок музей освятили представники греко-католицької та православної церков. Офіційне відкриття відбудеться двадцять другого січня - у День соборності України.Олександр Кучерук, директор музею: \"Якби оці... (5 канал)
22 дек
Сегодня - День борьбы с бедностью
Святого Николая чтят также как защитника и помощника бедным. Но то, что сегодня по инициативе ООН отмечают Международный день помощи бедным – скорее случайность.По данным Организации объединенных наций, в конце ХХ века около четверти населения планеты, т.е. полтора миллиарда людей, находились в нищете. Несмотря на программы ООН, действующие уже почти 10 лет, количество нуждающихся не уменьшается. А учитывая мировой кризис - может в ближайшее время даже увеличиться. По определению ООН,... (СТБ)