This version of the page http://day.ogo.ua/635/640.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Рівняни зустрічатимуть Новий рік ...у купальниках на пляжі. А ви як? | day.ogo.ua
Рівняни зустрічатимуть Новий рік ...у купальниках на пляжі. А ви як?
Поділитися |
Більшість українців зустрічають Новий рік за звичним сценарієм: Дід мороз, шампанське, салат “Олів'є” та запальні хороводи навколо ялинки. Але серед рівнян ми відшукали й таких, що вже декілька років підряд міняють сніжні українські зими на жарке сонце біля морського узбережжя.

 

 

Рівнянка Олена зізнається, що з чоловіком готуються зустрічати Новий рік у Дубаях.

 

- Ми просто обожнюємо подорожувати. Як мінімум, двічі на рік намагаємось відкривати для себе нову країну та пізнавати світ. Довго не роздумуємо: визначились із напрямком, спакували валізи - і повний вперед! На Новий рік вирішили поїхати у Дубаї. Багато чули про це місто, тепер хочеться все побачити й на власні очі. Відсутність снігу на Новий рік нас абсолютно не лякає. Впевнена, що розкішні пляжі, азійська кухня та захоплюючий шопінг зроблять наш відпочинок незабутнім, - додає Олена.

 

 

Якщо ж і вам більше припав до душі екзотичний відпочинок на березі моря з коктейлем у руках, можна відвідати й подібні пляжі на Кубі або ж в Австралії. Все, що вам знадобиться — нестримне бажання, гарний настрій, хороша компанія та завчасно прибдані путівки.

 

Мрієте про новорічний відпочинок, але не знаєте, куди поїхати? Тоді вам СЮДИ:

 

Найвідоміший пляж Куби — Варадеро. Це свого роду цілий комплекс зі своїм морем, нічними клубами, барами та нестримними танцями до самого ранку. У передноворічну ніч можна відвідати печеру Амбросіо з наскельними малюнками стародавніх індіанських художників та оглянути будинок-музей Аль Капоне.

 

 

А от гарячі пляжі Австралії вразять вас своєю білизною та кристальною чистотою морської води. Тут ви можете згадати навіть про білосніжні українські зими, але жарке сонце та прохолодний мохіто в руках не дадуть вам засумувати.

 

 

Хочете в Австралію? Тури можна підібрати ТУТ:

 

Отож, не бійтеся експериментувати та наважуйтеся на екстремально-екзотичні зустрічі Нового року! Тоді свято пройде “на ура!”, а приємні спогади грітимуть душу протягом усього наступного року.

 

Підготувала Катерина Савич

Коментарі

Проходив мимо
Коментарів: 2
Рівняни зустрічатимуть Новий рік ...у купальниках на
Добавлено : Wed November 14, 2012, 21:56:59
Хочу в Австралію...буду Дідом Морозом...шукаю Снігурочку)

Шоколадка
Коментарів: 2
Re: Рівняни зустрічатимуть Новий рік ...у купальниках на
Добавлено : Wed November 14, 2012, 16:44:18
Хочу на Кубу ;) хоча б заради такого Діда Мороза :)


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 402

Новини партнерів