This version of the page http://day.ogo.ua/630/693.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Чоловіча мода: взуття сезону "Осінь-Зима 2012-2013" | day.ogo.ua
Чоловіча мода: взуття сезону "Осінь-Зима 2012-2013"
Поділитися |
Чоловіки слідкують за модою не менше, аніж жінки. Взуття - перша річ, на яку звертають увагу жінки при знайомстві з протилежною статтю. Вибір за вами, шановні чоловіки! Колекція чоловічого взуття 2013 - для вас!

У цьому сезоні дизайнери здивували і порадували човоіків небувалою різноманітністю взуття.

 

Акцент цього року - на обробці, кольорі та силуеті.

 

Шпори, ремінці, застібки, шнурівка присутні в найбільш незвичайних місцях туфель або чобіт.

 

 

БІЛЬШЕ ФОТО - У "ФОТОГАЛЕРЕЇ"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модне взуття: осінь-зима 2012-213

 

Особливо актуальним буде сусідство споріднених кольорів і відтінків, шкіри та матеріалу в одній моделі, що створює яскраву фактуру.

 

Силует для взуття також зіграв величезну роль у створенні асортименту на сезон осінь зима 2012-2013. У кожного дизайнера на цей рахунок свої переваги.

 

Взяти, приміром, колекцію взуття Prada з подовженим кирпатим носом і незвично скроєним задником і каблуком. Оздоблення орнаментом і квіткової аплікацією на лакової шкірі доповнюють іронічний образ пари туфель.

 

 

БІЛЬШЕ ФОТО - У "ФОТОГАЛЕРЕЇ"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Воронін: український модельєр зі світовим ім'ям

 

Як і раніше, в моді туфлі спортивного типу, черевики на шнурівці, солдатські короткі і високі чоботи, взуття зі шнурівкою в стилі мілітарі. З модних фасонів хочеться також відзначити чоботи в рокерському стилі і сучасну інтерпретацію "козаків", а також експерименти на тему класичних туфель.

 

У нових колекціях витончені туфлі змагаються з взуттям на масивному протекторі і круглим носом. Різноманітність стилів і фасонів протиставлено простоті класичного дизайну. Яскраві кольори: синій, зелений, бордовий сусідять з моделями більш стриманих відтінків: чорний, сірий, коричневий.

 

 

БІЛЬШЕ ФОТО - У "ФОТОГАЛЕРЕЇ"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягти на Новий 2013 рік?

Є на сезон і новинки. На подіумі були помічені туфлі і короткі чоботи на підборах 5 см. Схоже, що ця висота - не межа для чоловіків.

 

Джерело: muz4inam.gorodmod.ru

Коментарі

Наталія
Коментарів: 1
Re: Чоловіча мода: взуття сезону "Осінь-Зима 2012-2013"
Добавлено : Mon November 26, 2012, 17:14:17
о, нарешті і чоловіків уважили :) ато все жінки-жінки...


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 169

Новини партнерів