This version of the page http://day.ogo.ua/630/662.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Новорічні зачіски: чим задобрити володарку року? | day.ogo.ua
Новорічні зачіски: чим задобрити володарку року?
Поділитися |
Щоб у новорічні свята відчувати себе королевою, заздалегідь продумайте свій образ "від" і "до".

 

За східним календарем, цього року на зміну м'якому і пухнастому кролику прийде холодна чорна водяна змія. А тому, якщо ви бажаєте хоча б частково відповідати новорічній символіці, продумайте свій святковий образ.

 

Новорічний тренд: коси

 

Вам нічого не нагадує коса, яка згинаються по всій голові і закручена найрізноманітнішими варіантами? Звичайно ж, це наша володарка року - Змія. Без сумніву, найбільш модним трендом в майбутню новорічну ніч будуть саме плетіння.

 

Більше фото - у "Фотогалереї"

 

Джгути та гульки - ідеальна новорічна зачіска

 

Якщо ви маєте середнє або довге волосся, тоді наступні варіанти придумані саме для вас. Покровителька наступаючого 2013 року виразно оцінить довгий хвіст або акуратну гульку, закручену за допомогою двох або більше джгутів. Актуальними будуть зачіски у вигляді черепашки. До того ж, такий варіант підійде навіть під найбільш стримане класичне плаття.

 

 

 

Більше фото - у "Фотогалереї"

 

Новорічне рішення: обідок у волоссі

 

Цей вельми популярний аксесуар минулого літа зовсім не збирається спочивати у новорічну ніч. Більш того, він має намір стати самим справжнім новорічним хітом! Найрізноманітніші ланцюжки, стрічки, обручі і кіски зможуть повноцінно доповнити ваш святковий "зміїний" образ. Обідок чудово прикрасить як просто розпущене волосся, так і вишукані плетива з кіс та джгутів.

 

 

 

Більше фото - у "Фотогалереї"

 

Новорічна зачіска в стилі ретро

 

Ретро - це класика, а про неї в таке свято забувати не можна. Тим більше, всі ці акуратно покладені хвилясті локони і пасма вже дуже сильно нагадують вигини нашої цьогорічної володарки Змії.

 

 

За матеріалами krasivaya.com

 

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 388

Новини партнерів