This version of the page http://day.ogo.ua/630/637.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Що одягти на Новий 2013 рік? | day.ogo.ua
Що одягти на Новий 2013 рік?
Поділитися |
Зустрічати рік Чорної Водянї Змії варто у сукнях класичного покрою, які підкреслюють вашу фігуру.

Ми часто зустрічаємо Новий рік за традиціями східного календаря. За східним китайським календарем- Новий рік 2013 - рік чорної Водяний Змії.

 

Новорічний одяг: колір

 

Основним кольором наступаючого року Змії є чорний. Стихією року буде Вода і в одязі може бути блакитний, синій, зелений, а також білий і и сріблястий кольори.

 

Зауважимо - змії часто мають візерунки на тілі, у новий рік це можна використовувати і підкреслювати в одязі.

 

 

Фасон сукні: Змія є прихильницею класичного стилю, тобто жінка може блиснути на новорічній вечірці вечірньою сукнею класичного крою, а чоловік може прийти туди в традиційному елегантному темному костюмі.

 

Більше фото дивіться ТУТ:

 

І ще для жінок. Змія тонка, гнучка, плавна і витончена в рухах- можна одягнути облягаючу сукню або спідницю і туфлі на високих підборах. Однак при цьому не варто затягувати себе в корсет. Тканина одягу повинна бути м'яка, блискуча, що переливається на світлі, наприклад атлас або шовк. Не варто шкодувати новорічних блискіток в зачісках, макіяжі, манікюрі і ювелірних прикрасах.

 

Для молодіжного дискотечного варіанту підійде одяг, взуття і пояси з металевими заклепками. Одяг і аксесуари можуть бути і з шкіри, але тільки не зміїної. Доречними при зустрічі року Змії також куртки і кофтинки з капюшонами.

 

 

Новорічні прикраси, аксесуари і зачіски.

 

При зустрічі 2013 року варто блиснути своїми прикрасами. При цьому прикраси повинні бути з благородного металу, з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням. Особливим, що приносить удачу прикрасою будуть перли, і відповідний йому, перламутровий блиск в манікюрі, макіяжі та ін. При цьому яскраву, блискучу, але дешеву біжутерію при зустрічі року Змії надягати не варто.

 

 

Як стильний аксесуар підійде пояс, браслет і сумочка під зміїну шкіру (але не зі зміїної шкіри). Як відомо, Змія вміє скидати шкіру, а тому подібні аксесуари допоможуть скинути з себе всі проблеми і біди року, що минає, позбавившись від них назавжди. На щастя можна підв'язати собі на зап'ясті дощинку з новорічної ялинки.

 

Джерело: Євромісто

Коментарі

Anonymous
Коментарів: 1
Re: Що одягти на Новий 2013 рік?
Добавлено : Wed November 14, 2012, 20:46:50
мдааа...прийдеться задовільняти Змію її ж кольорами...


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 760

Новини партнерів