This version of the page http://www.chatsolo.com/?p=721 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Похід на човні вікінгів | Заммельзуриум

Похід на човні вікінгів

З 5 по 16 серпня 2012 спільна команда німецької та української німецької молоді пройде Дніпром на човні вікінгів частину шляху із відомого маршруту «З варяг у греки», який пролягає територією України. Судно, яким подорожуватимуть учасники проекту, є точною копією оригінальних човнів давніх вікінгів. Але нині керувати ними будуть не купці та воїни, а молодь з України та Німеччини.

Проект проводиться ВО «Німецька молодь в Україні» спільно з громадською організацією «Євро-Вікінг» (Німеччина) під керівництвом Бургхарда Піеске, який обійшов під вітрилом земну кулю та перетнув Північну Атлантику на безмоторному човні вікінгів.

У серпні 2009 року разом з групою «Євро-Вікінг» ВО НМУ вдалося протягом двох тижнів здійснити пробний похід на човні від Києва до Одеси і розробити детальний план експедицій на 2010—2011рр. Підсумки походу 2011 року показали, що проект затребуваний і його потрібно продовжувати й розвивати, залучаючи більше молоді.

Протягом 12 днів учасники щодня долатимуть відстань у 50−70 кілометрів під вітрилами чи за допомогою весел. Програма експедиції не обмежується лише мандрівкою під вітрилами. Під час проекту буде проводитися курс тренінгів з акцентом на так звану «Erlebnispadagogik» (виживання в екстремальних умовах). Таким чином, юні мандрівники зможуть загартувати фізичне здоров'я, покращити знання німецької мови та зруйнувати хибні стереотипи завдяки міжкультурній комунікації.

Заявку необхідно надіслати до 12 липня 2012 року

Фінансова підтримка проекту здійснюється урядом ФРН через БФ «Товариство Розвитку» (GIZ / GfE Одеса).
Внесок за участь — 10 Євро**


* Під час конкурсного відбору перевага буде віддаватися заявкам, які були погоджені з керівниками регіональних німецьких громадських організацій (філіал ВО НМУ, РІЦ, німецький центр зустрічей, «Відергебурт», німецький молодіжний клуб та ін.). Письмова рекомендація від однієї з цих організацій вітається (Лінк на карту організацій: http://www.gfe-odessa.org/PartnerDerGfE/Begegnungsstaetten/page26.html).

** Сума внеску може бути зменшена виходячи з фінансових можливостей учасника за індивідуальним письмовим зверненням учасника в Оргкомітет, наданим не пізніше 12 липня 2012.

Все опции закрыты.

Комментарии закрыты.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лента новостей
Добро пожаловать в Twitter!