This version of the page http://www.chatsolo.com/?p=716 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Презентація австрійсько-українського видавництва «Дж.Дж. Агенція Україна» | Заммельзуриум

Презентація австрійсько-українського видавництва «Дж.Дж. Агенція Україна»

27 лютого 2012 р. об 11:30 в приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. М. Горького відбулася презентація перших книжок для дітей австрійсько-українського видавництва «Дж.Дж. Агенція Україна». Перетворити презентацію на живе дійство вдалося відомому київському актору театру ляльок — Вадиму Кожевнікову.

Увазі публіки були запропоновані перші художні видання для дошкільнят «Дж.Дж. Агенції Україна», видавництва заснованого у 2009 році австрійським видавцем Георгом Гльоклером. Це є перша в Україні австрійсько-українська літературна агенція, яка спеціалізується на літературі для дітей. Видавництво, створене з метою розширення та поглиблення культурного обміну у сфері книги між Україною та Австрією в обох напрямках.  «Дж.Дж. Агенція Україна» співпрацює з центрами німецької культури, Посольством Австрійської Республіки в Україні, з київськими дитячими садками та школами.

«Дж.Дж. Агенція Україна» презентувала дитячі книжки австрійської відомої письменниці Міри Лобе «Що таке справжня дружба?» та «Усі на борт!» — безмежно добрі  та  повчальні історії про дружбу, про право кожної людини на своє місце у житті. Відвідувачі познайомилися також з книжками сучасної  відомої авторки Зузи Геммерле «Сьогодні йду я сам до туалету» та «Сьогодні я сердита!», в яких вона розповідає про те, чому вчиться дітвора і як діти відкривають для себе щось нове і невідоме, чого вони хочуть і чому переживають.

З питань придбання книжок агенції німецькою, українською та російською мовами звертайтесь до мережі книгарень «Є».

Партнерами проведення презентації в м. Запоріжжя стали: — «Молодіжний центр німецької культури «Заммельзуріум» — Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. М. Горького.

Контактна особа:
Катерина Коломієць
+38 099 763 43 38

Все опции закрыты.

Комментарии закрыты.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лента новостей
Добро пожаловать в Twitter!