This version of the page http://pon.org.ua/ohorona-praci (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
Охорона праці » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Охорона праці

Робочий час працівників-інвалідів – роз’яснення Мінсоцполітики
12 грудня 2012
    У зв’язку із запитами профспілкових організацій, органів управління освітою, працівників-інвалідів подаємо роз’яснення Міністерства соціальної політики України щодо виконання рекомендації з встановлення робочого часу працюючих інвалідів.
Категорія: Робочий час, Охорона праці Детальніше
 
Щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів
7 вересня 2012
    На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне.
    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців.
Категорія: Охорона праці Детальніше
 
Профспілкових інспекторів праці навчатимуть у АПСВ ФПУ
26 червня 2012
    Проект Тематичного плану навчання правових інспекторів праці з видачею свідоцтва був представлений на нараді з питань організації навчання кваліфікованих громадських інспекторів праці профспілок, що відбулася 25 червня у Будинку спілок.
    Проведенню наради передувала клопітка робота. Протягом травня-червня чотири групи з вивчення питання організаційної побудови багаторівневої системи навчання, фінансового і матеріального, методичного та програмного забезпечення навчання громадських інспекторів праці вивчали питання.
Категорія: Новини, Охорона праці Детальніше
 
Нарада головних лікарів санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів
24 травня 2012
    22 травня 2012 року на базі санаторно-оздоровчого табору ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» розпочалась нарада головних лікарів санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів.
    У вступному слові голова Профспілки Г.Ф. Труханов зупинився на питаннях щодо місця і ролі санаторіїв-профілакторіїв у здійсненні оздоровчої діяльності.
Категорія: Охорона праці Детальніше
 
Звернення Президії ФПУ до профспілкових організацій з нагоди Всесвітнього дня охорони праці
27 квітня 2012
    Шановні колеги, спілчани!
    На підприємствах України залишається вкрай низьким рівень безпеки праці на виробництві. Щороку збільшується кількість працюючих в умовах, що не відповідають санітарно-гігієнічним нормам, а в основних галузях економіки вона перевищує 27%.
    На більшості підприємств атестація робочих місць проводиться невчасно, або не проводиться зовсім.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Охорона праці Детальніше
 
Сприяння охороні праці у «зеленій» економіці» – девіз Всесвітнього дня охорони праці у 2012 році
27 квітня 2012
    Щорічно, починаючи з 2002 року, понад 50 країн світу за ініціативою Міжнародної конфедерації вільних профспілок трудящих, яку підтримала Міжнародна організація праці (МОП), відзначають Всесвітній день охорони праці.
    Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 день об’єднання людей навколо проблеми збереження життя і здоров’я працівників офіційно визнаний і в Україні – 28 квітня. Відтоді Україна разом з усім світом відзначає Всесвітній День охорони праці.
Категорія: Новини, Охорона праці Детальніше
 
Центральна оглядова комісія визначила кращих із стану умов охорони праці
11 квітня 2012
    Сьогодні, 11 квітня 2012 року, відбулося засідання Центральної оглядової комісії щодо підбиття підсумків Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, який проводився минулого року.
    Участь у роботі взяв завідувач сектору безпеки життєдіяльності МОНМС України Анатолій Старик.
Категорія: Новини, Охорона праці Детальніше
 
Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»
9 квітня 2012
    З нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України разом з іншими центральними органами виконавчої влади за участю профспілок, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в лютому – травні 2012 року проводиться конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».
    Пропонуємо для ознайомлення розпорядження Федерації профспілок України, у якому рекомендується членським організаціям ФПУ взяти участь у проведенні конкурсу, скоординувавши свою роботу з відповідними органами виконавчої влади, сприяти залученню до участі комісій роботи з молоддю профспілкових комітетів підприємств, організацій і установ.
Категорія: Охорона праці, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Засідання СПО: на обговоренні актуальні питання
20 грудня 2011
    19 грудня 2011 року в приміщенні Будинку спілок відбулося засідання Спільного представницького органу всеукраїнських профспілок та профспілкових об’єднань для ведення колективних переговорів та соціального діалогу на національному рівні.
    У роботі засідання взяли участь заступники Голови ФПУ Г.В. Осовий та С.М. Кондрюк.
Категорія: Охорона праці Детальніше
 
Затверджено новий Порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків на виробництві
5 грудня 2011
    Кабінет Міністрів України постановою від 30 листопада 2011 р. № 1232 затвердив Порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.
Категорія: Соціально-економічний захист, Охорона праці Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки

 
Чи підтримуєте ви пенсійну реформу в Україні?

Так
Ні
Частково
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012