This version of the page http://pon.org.ua/news_regions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
Новини з регіонів » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Новини з регіонів

Чернігівський Навчально-методичний центр профспілок відзначив 25-річчя
Вчора, 14:13
    20 грудня чвертьстолітній ювілей відзначив Навчально-методичний центр профспілок. У цей день привітати колектив Центру завітали найближчі друзі та партнери, серед яких, звісно, були і представники Чернігівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.
    Підкреслюючи особливий статус Чернігівського центру в системі профспілкової освіти нашої держави на свято прибув заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп'ятий.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Спільне засідання президії та комісій Миколаївського обкому: працюємо на перспективу
Вчора, 09:43
    20 грудня 2012 року у Миколаєві проведено розширене засідання президії обласної організації Профспілки за участю голів районних та міських комітетів, а також засідання постійних комісій.
    На президії розглядалися питання щодо результатів фінансово-господарської діяльності та ефективності використання профспілкових внесків окремими організаціями, стан виплати заробітної плати працівникам навчальних закладів області, стипендій, планування роботи на 2013 рік, виконання Статутних вимог виборними органами.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Соціальний діалог – в центрі уваги обласної організації
21 грудня 2012
    20 грудня 2012 року, відбулося засідання ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
    Члени ради обласної організації обговорили ряд актуальних питань. Одним із питань порядку денного було питання «Про стан соціального діалогу та виконання колективно-договірних домовленостей з дотримання законодавства про оплату праці та надання соціальних гарантій і пільг працівникам закладів освіти м. Бровари та Переяслав-Хмельницького району».
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Грудневі засідання виборних профспілкових органів Запорізької обласної організації Профспілки
21 грудня 2012
    18 грудня 2012 року в Запорізькій обласній організації Профспілки традиційно пройшли засідання президії та пленум комітету обласної організації.
    На засіданні президії було розглянуто низку важливих питань внутріспілкової статутної діяльності: підсумки навчання профспілкового активу та роботи з профспілковим резервом в 2012 році, звіт про роботу постійної комісії комітету з питань колективно-договірного регулювання трудових, соціально-економічних відносин, стан виконання окремих постанов президії комітету та ЦК Профспілки.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
«Слово про мого першого вчителя»: від школяра до професора
21 грудня 2012
    20 грудня 2012 року в актовому залі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулася церемонія нагородження переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Слово про мого першого вчителя», який проходив за підтримки Міністерства освіти, молоді та спорту України.
    Мета тепер уже традиційного щорічного конкурсу полягає у піднесенні авторитету та популяризації професії педагога, формуванні поваги до вчителя та виявленні творчої молоді.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
В Умані Святий Миколай «чергував» у студмістечку педагогічного університету
20 грудня 2012
    Святий Миколай – вітчизняний аналог російського Діда Мороза, американського Санта Клауса, фінського Йоулупуккі та відповідних персонажів в інших країнах.
    За українською традицією, у день вшанування святого, батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до них. Мета цього – підтримати дитячу віру у чудо, яке творить сам Святий Миколаєм, добро та милосердя.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Львівська політехніка йде до Європи зі своїм Статутом
19 грудня 2012
    Львівська Політехніка за понад півтора століття своєї історії пережила капіталізм, соціалізм, знову капіталізм, щоб, принаймні. у своїх стінах провадити й утверджувати верховенство права, а у вузівській профспілковій організації – пріоритет насамперед Статуту організації.
    Підтвердження тому була і ця, так звана проміжна, звітна конференція – через два з половиною роки після 39-ї звітно-виборної, як того вимагає мала конституція галузевої Профспілки.


Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Інтелектуальний батл «Київ – Москва»
19 грудня 2012
    18 грудня 2012 року у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України в он-лайн режимі відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?». Змагання проводилися за спільною ініціативою Київської міської організації Профспілки та Московської міської організації Профспілки працівників народної освіти і науки Російської Федерації.
    У змаганнях взяли участь молоді педагоги Києва та Москви, стаж роботи яких не перевищує 3-х років. Київський склад команди представили Оболонський, Подільський, Солом’янський, Голосіївський та Печерський райони столиці.


Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
«Мой подарок тебе, малыш» – акция ко Дню Святого Николая
18 грудня 2012
    По инициативе Крымской республиканской организации Профсоюза работников образования и науки Украины проведена благотворительная акция, приуроченная к Дню Святого Николая «Мой подарок тебе, малыш».
    В акции самое активное участие приняли члены первичных профсоюзных организаций РВУЗ «Крымский инженерно-педагогический университет» (председатель М.С. Джиляджи) и Крымского экономического института Киевского национального экономического университета им. В. Гетьмана (председатель Ю.А. Колесник).
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
На засіданні президії комітету Чернігівської обласної організації Профспілки прийнято низку важливих рішень
18 грудня 2012
    Нещодавно відбулося чергове засідання президії комітету Чернігівської обласної організації Профспілки. На засіданні розглядалися ряд важливих питань діяльності обласної організації.
    Зокрема, було прийнято Концепцію роботи з профспілковими кадрами і активом Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Програму оздоровлення і відпочинку членів Профспілки, а також підбито підсумки участі у галузевому та Всеукраїнському оглядах роботи організаційних ланок Профспілки на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків влітку 2012 року.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки

 
Які форми вирішення проблем освітян Ви вважаєте найбільш результативними?

Переговори
Акції протесту (мітинг, демонстрація, похід, пікетування, збори тощо)
Страйк
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012