This version of the page http://pon.org.ua/international/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
Міжнародна діяльність » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Міжнародна діяльність

Майже 35 тисяч вчителів Онтаріо влаштували страйк
21 грудня 2012
    В одній з країн світу із високим показником добробуту – в Канаді – справжній «соціальний вибух» влаштували вчителі.
    Починаючи з вівторка десятки тисяч викладачів з провінції Онтаріо домовилися в різні дні проводити групові страйки, щоб домогтися відміни «Закону 115» про заморожування зарплат вчителів на 2 роки, який уряд проштовхнув у парламенті.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
США: 26 загиблих внаслідок стрілянини в школі
18 грудня 2012
    «Такого масового вбивства в школах у мирний час не було з випадку стрільби у Технологічному університеті Вірджинії в 2007 році», – говорить Генеральний секретар Інтернаціоналу Освіти Фред Ван Левен, коментуючи стрілянину в школі в місті Ньютаун, штат Коннектикут, США.
    У результаті нападу загинули двадцять дітей віком від п’яти до десяти років і шість дорослих працівників школи.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Профспілки освітян долучилися до кампанії з викорінення насилля над жінками
17 грудня 2012
    Інтернаціонал Освіти, його членські організації та інші міжнародні організації взяли участь у щорічній кампанії «16 днів дій проти гендерного насилля», яка проходила з 25 листопада до 10 грудня.
    Вони виступили з вимогою викорінення гендерного насилля та закликали уряди вжити заходів для його попередження та захисту жінок та дівчат від нього.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти за соціальну справедливість у всьому світі!
10 грудня 2012
Звернення Генерального секретаря Фреда ван Левена з нагоди Міжнародного дня прав людини

Шановні колеги!

    З нагоди Міжнародного дня прав людини, який відзначається 10 грудня, Інтернаціонал Освіти висловлює свою пошану вчителям і працівникам освіти в усьому світі, які борються за право жити і працювати в гідних умовах, за свободу слова, зібрання та об’єднання, за право на ведення колективних переговорів та за всі інші демократичні права.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти виступає проти введення обмежень в Інтернеті
6 грудня 2012
    Проект договору, який буде винесено на голосування на Всесвітній телекомунікаційній конференції (WCIT), матиме серйозні наслідки для учителів, студентів, членів профспілок і громадян всього світу.
    На конференції, що відбувається з 3 до 14 грудня у Дубаї, представники урядів розглянуть договір, що передбачає цілу низку змін в поточній організації роботи Інтернету. У разі прийняття документу, відкриється шлях для значного обмеження вільного спілкування в Інтернеті.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Німеччина: учителі провели попереджувальний страйк
4 грудня 2012
    Членська організація Інтернаціоналу освіти Профспілка працівників освіти і науки Німеччини (GEW) провела попереджувальний страйк у Саксонії.
    У ньому взяло участь понад 10 тисяч учителів, вимагаючи збільшення кількості робочих місць, підвищення заробітної плати, а також прийняття законодавства щодо роботи перед виходом на пенсію.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Європа: підтримка державної освіти в епоху жорсткої економії
30 листопада 2012
    Саме під таким гаслом 26-28 листопада 2012 року у Будапешті (Угорщина) відбулася Конференція Європейського комітету профспілок освіти (ЄКПО) – регіональної організації Інтернаціоналу Освіти.
    Звітно-виборна конференція ЄКПО проходить раз на чотири роки і формує політику відстоювання прав освітян та якісної державної освіти на європейському рівні.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Співпраця профспілок України та Італії в сфері трудової міграції
28 листопада 2012
    Із травня 2012 року Міжнародною Організацією Праці впроваджується в Україні проект «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційні аспекти».
    Результатом реалізації проекту в Україні може стати підписання угоди між профспілками України та Італії в цій сфері на національному та галузевому рівнях.
Категорія: Правовий захист, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти закликав до припинення вогню на Близькому Сході
23 листопада 2012
    Інтернаціонал Освіти висловив глибоку стурбованість з приводу безпеки школярів і вчителів в секторі Газа і Ізраїлі у зв’язку із загостренням конфлікту в регіоні. Він закликав ХАМАС та Ізраїль до припинення вогню і до дотримання права на отримання освіти в безпеці.
    Генеральний секретар Інтернаціоналу Освіти Фред ван Левен заявив, що «згідно з міжнародним гуманітарним правом зобов'язання мають дотримуватися для забезпечення захисту цивільних осіб. Ми не повинні допустити, щоб діти ставали жертвами насильства, а навчальні заклади мають бути безпечними місцями» .
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Єдність зі студентами – ключ до успішної боротьби учителів Гаїті
22 листопада 2012
    Учителі Гаїті, які провели страйк минулого тижня, стверджують, що їхня єдність зі студентами була ключовою для забезпечення успішних результатів страйку.
    Страйкуючі учителі вимагали, серед іншого, проведення вакцинації від холери для дітей шкільного віку, забезпечення поживного харчування в школах, а також справедливої заробітної плати для вчителів.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки

 
Які форми вирішення проблем освітян Ви вважаєте найбільш результативними?

Переговори
Акції протесту (мітинг, демонстрація, похід, пікетування, збори тощо)
Страйк
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012