This version of the page http://pon.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-24. The original page over time could change.
Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна

Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Сьогодні, 11:09
    Державним бюджетом України передбачено встановити у 2013 році прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі з 1 січня – 1108 гривень, з 1 грудня – 1176 гривень.
Категорія: Інформація про найважливіші події, Соціально-економічний захист, Гарантії та пільги Детальніше
 
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
21 грудня 2012
    20 грудня 2012 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про захист персональних даних» від 20.11.2012р. № 5491-VI.
    Внесені зміни спрямовані на удосконалення правого регулювання у сфері захисту персональних даних, виправлення недоліків та неузгодженостей, виявлених за час впровадження і дії Закону України «Про захист персональних даних», забезпечення належного захисту основоположних прав і свобод людини і громадянина, зокрема права на невтручання в особисте життя, у зв’язку з обробкою персональних даних.
Категорія: Інформація про найважливіші події, Правовий захист, Нормативно-правові документи Детальніше
 
Майже 35 тисяч вчителів Онтаріо влаштували страйк
21 грудня 2012
    В одній з країн світу із високим показником добробуту – в Канаді – справжній «соціальний вибух» влаштували вчителі.
    Починаючи з вівторка десятки тисяч викладачів з провінції Онтаріо домовилися в різні дні проводити групові страйки, щоб домогтися відміни «Закону 115» про заморожування зарплат вчителів на 2 роки, який уряд проштовхнув у парламенті.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Затверджено показник середньої зарплати за жовтень 2012 року
21 грудня 2012
    Затверджено показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 2791 гривня 19 копійок.
    Цей показник буде застосовуватись при визначенні коефіцієнту заробітної плати за жовтень 2012 року при призначенні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».
Категорія: Оплата праці, Пенсійне забезпечення Детальніше
 
Уряд створює більш жорсткі умови для боржників із виплати зарплат бюджетникам
20 грудня 2012
    Кабінет Міністрів України 19 грудня 2012 року на своєму засіданні ухвалив рішення про стан виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів.
    Заслухавши інформацію заступника Міністра соціальної політики Л.М. Дроздової та доповіді голів державних адміністрацій Чернігівської та Тернопільської областей, їх роботу було визнано незадовільною через не забезпечення ефективного використання коштів місцевих бюджетів, допущення заборгованості із заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються із місцевих бюджетів, та ін.
Категорія: Новини Детальніше
 
Перенесення робочих днів у 2013 році
20 грудня 2012
    На черговому засіданні Кабінету Міністрів України 19 грудня схвалено проект розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2013 році», раніше підтриманий СПО об'єднань профспілок.
    Згідно з розпорядженням Кабміну з метою раціонального використання робочого часу, а також створення сприятливих умов для святкування у наступному році 1 і 2 травня та 9 травня рекомендується перенесення у порядку та на умовах, установлених законодавством.
Категорія: Новини, Робочий час Детальніше
 
День святого Миколая – солодке дитяче свято
19 грудня 2012
    В Україні день святого Миколая – одне з найбільш улюблених і радісних свят дітей. За повір'ям, в ніч на 19 грудня Святий Миколай сходить з небес до малюків. Звідки він бачив, як вони поводилися цілий рік, – ніхто не відає. Проте слухняних святий обдаровує подарунками, а неслухам – дає настанови на те, як виправитися і отримати солодощі наступного року.
    День Святого Миколая здавна був значним і веселим святом, а в багатьох містах і селах того дня припадало храмове свято (тільки в Києві на Подолі є три церкви Святого Миколая – і кожну супроводить давня легенда.)
Категорія: Новини Детальніше
 
США: 26 загиблих внаслідок стрілянини в школі
18 грудня 2012
    «Такого масового вбивства в школах у мирний час не було з випадку стрільби у Технологічному університеті Вірджинії в 2007 році», – говорить Генеральний секретар Інтернаціоналу Освіти Фред Ван Левен, коментуючи стрілянину в школі в місті Ньютаун, штат Коннектикут, США.
    У результаті нападу загинули двадцять дітей віком від п’яти до десяти років і шість дорослих працівників школи.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Зміни у законодавстві про державну реєстрацію юридичних осіб
17 грудня 2012
    17 грудня 2012 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» від 24.05.2012р. № 4839-VI.
    Зокрема, внесені зміни до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», сфера дії якого поширюється на державну реєстрацію всіх юридичних осіб незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, у тому числі на професійні спілки.
Категорія: Правовий захист, Нормативно-правові документи Детальніше
 
Профспілки освітян долучилися до кампанії з викорінення насилля над жінками
17 грудня 2012
    Інтернаціонал Освіти, його членські організації та інші міжнародні організації взяли участь у щорічній кампанії «16 днів дій проти гендерного насилля», яка проходила з 25 листопада до 10 грудня.
    Вони виступили з вимогою викорінення гендерного насилля та закликали уряди вжити заходів для його попередження та захисту жінок та дівчат від нього.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки

 
Чи підтримуєте ви пенсійну реформу в Україні?

Так
Ні
Частково
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012