This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-21-32-44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-23. The original page over time could change.
Новини звідусіль
  • Головна
  • Фото галерея
    • Фото-архів 2011
    • Фото-архів 2010
  • Дошка оголошень
  • Бізнес-каталог
  • Форум
  • Завантаження
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
  • Мапа сайту
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

Поблизу Гадяча природознавець Микола Торяник натрапив на незвичайний гриб. Він такий гриб побачив уперше в житті, хоча постійно буває в лісах Гадяччини, де проводить зйомки аматорських кінофільмів. До того ж, Микола Федорович працює на бурових.

«Мене цей гриб дуже зацікавив своєю незвичайністю. Я забрав його додому. Зважив. Він затягнув 130 г. За допомогою біологів та Інтернету з'ясував, що це гриб Рейши», – каже природознавець.

Він також розповів, що Рейши – це гриб безсмертя, імператорський гриб, Лінь Чи – найдорожчий і найефективніший у світі лікарський гриб – майже панацея, виліковує найтяжчі хвороби.

Детальніше... Додати коментар
 

В понедельник, 19 ноября, исполняется 15 лет от дня начала полета в космос на борту американского космического корабля «Колумбия» первого космонавта независимой Украины Леонида Каденюка.

По информации Национального космического агентства Украины, впервые об участии украинского космонавта-исследователя в миссиях американских шаттлов было объявлено 13 мая 1994 года в общем заявлении Президента Украины Леонида Кучмы и Президента США Билла Клинтона. В 1995 году НКАУ вместе с НАСА начало подготовку к космическому полету и научным экспериментам.

Детальніше... Додати коментар
 
Компанию мужчине в пути составит росток перца, пишет «Lenta.ru».

«Перец — идеальный попутчик: не разговаривает, занимает минимум места и живой», — заявил Коровин «Интерфаксу». Он отметил, что в компании перца ему не будет скучно. При этом, как указывает агентство, до пункта назначения попутчик мотоциклиста не доедет, так как законы Австралии запрещают ввоз на территорию страны растений. Скорее всего, Коровин высадит перец в Индонезии.

Путешественник стартовал утром во вторник, 20 ноября, с площади Свободы. Он рассчитывает завершить поездку за 100-120 дней. Часть пути украинцу придется преодолевать на пароме или самолете — по воде или воздуху ему предстоит попасть из Индии в Таиланд, а затем из Индонезии в Австралию.

Детальніше... Додати коментар
 
В понедельник, 19 ноября, на 80-м году жизни скончался писатель Борис Стругацкий, фантаст, классик отечественной литературы.
После смерти Аркадия, своего старшего брата, Борис Стругацкий писал исключительно под псевдонимом. Писал мало — за двадцать лет всего две книги, на обложку которых он поставил «С.Витицкий». Своей фамилией он подписал лишь «Комментарии к пройденному» — воспоминания о совместном с братом творчестве, эта книга была частью очередного полного собрания сочинений братьев.

«После ухода брата… все стало “не то” – работа, мысли, мировосприятие. Да и я сам уже, видимо, не тот», — объяснял он в одном из интервью.
Детальніше... Додати коментар
 

Співачка Міка Ньютон пробула в Києві всього три дні, але за цей час устигла багато чого. Зокрема, устигла зустрітися з друзями, попри вкрай щільний графік. Так, Міка зібрала всю компанію в одному з караоке-ресторанів, де вони чудово провели час.

На заході, крім давніх друзів артистки, був і наймолодший медіум країни Максим Гордєєв, із яким Міка познайомилася взимку. Свого дружнього ставлення до Гордєєва співачка не приховує і зізнається, що вони дуже схожі.

Молоді люди так здружилися, що навіть разом знялися в одному з популярних телешоу й відвідали низку заходів. А, може, це й не просто дружба, хто знає...

Додати коментар
 

Група INDI днями вирушила до Одеси для зйомок нового відео на пісню «Лада». Але дорогою музикантів чекали несподівані пригоди.

Пізно вночі посеред поля у фронтмена групи Руслана Квінти зламався автомобіль, а найближча заправка була дуже далеко.

Чуйні люди допомогли музикантам доїхати до найближчої заправки з СТО. Дізнавшись, що музиканти поспішають на зйомки кліпу, майстри одразу взялися за роботу. І навіть грошей за неї не взяли, замість цього попросили заспівати під гітару пісню «Небо - это я».

До місця зйомок утомлені учасники групи добралися рано-вранці. До речі, у їхньому новому відео зніметься письменниця Лада Лузіна, у якої в кліпі своя спеціальна місія.

Додати коментар
 

Співачка продемонструвала каблучку на підмізинному пальці під час Одеського кінофестивалю.

На червоній доріжці Церемонії закриття ОМКФ 2012 Джамала пройшлася без кавалера.

Однак Джамала без сором'язливості демонструвала фотографам і журналістам каблучку з діамантами на підмізинному пальці правої руки.

До речі, вигляд Джамали був просто неймовірний, видно було, що вона просто сяє від щастя. Зовсім недавно вона побувала в Нідерландах.

Додати коментар
 

Оголошені переможниці австралійського рейтингу Women Of Style Awards 2012. У двох номінаціях перемогла топ-модель Міранда Керр, дружина актора Орландо Блума. Її назвали найкращою за підсумками читацького голосування. Крім того, разом із колишньою моделлю і засновницею косметичного бренду Ребеккою Морріс Вільямс вона визнана найкрасивішою учасницею даного рейтингу. Австралійська актриса Ашер Кедді перемогла в номінації "Новини та розваги". У номінації "Мода" кращими були названі дизайнери Памела Істон і Лідія Персон. Автор еротичних романів Ніккі Геммелл і драматург Лалл Кац перемогли в номінації "Художнє мистецтво і культура".

Детальніше... Додати коментар
 

Тут Ви можете завантажити PDF версію інформаційно-рекламного тижневика "Базар Медіа в Україні".

«Рейтинг керівників району та міста»

Реклама

Коментують

  • У районі є збиткові підприємст...
    Данный вопрос решить можнa. Заменить руководителей... Детально...
    21.12.12 23:18
  • Двори засипає лушпинням кукуру...
    яка там до біса екологічна служба?! що кому потріб... Детально...
    21.12.12 00:08
  • Невже діагноз
    Маладєц котик!!!!!!!!! Але за чий рахунок камери?... Детально...
    17.12.12 11:55
  • Вуличне освітлення комфортне т...
    А який спеціаліст проектував освітлення вул. 50 ро... Детально...
    17.12.12 11:50
  • Повірка лічильників: «Накручую...
    Цікаво... чому "газовики" та електрики повіряють л... Детально...
    17.12.12 11:46

Колонка читача

З поштової скриньки

Добрий день, Олег Миколайович! Чекав Вашого листа, але сусідка тьотя Валя принесла мені газету, де я прочитав Вашу відповідь. Дякую Вам, що Ви прочитали мого листа, але нам ніхто нічим не допоміг, щ...

Опитування

Де ви будете святкувати Новий рік?

Loading...

Обговорюють

    • Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі
      МДПІ (Середа, 19 грудня 2012, 14:17)
    • Продажа косметики
      meerierhypoke (Середа, 28 листопада 2012, 23:44)
    • Ремонт бытовой техники в Гадяче.
      admin (Четвер, 25 жовтня 2012, 12:42)
    • Дошка оголошень
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:16)
    • Взлом bazarmedia.info
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:09)
    • Зернотрейдеры требуют квоту на экспорт
      Freelefuewata (П'ятниця, 12 жовтня 2012, 14:10)
    • Изменения на сайте bazarmedia.info
      Freelefuewata (Четвер, 11 жовтня 2012, 19:00)

Календар публікацій

Грудень 2012
Пн 310172431
Вт 4111825 
Ср 5121926 
Чт 6132027 
Пт 7142128 
Сб18152229 
Нд29162330 

Національний банк України

Курси валют 24.12.2012
100 доларів США 799.3000 0
100 ЄВРО 1055.7954 -2.96
10 російських рублів 2.6019 0

Посилання від ukr.net

работа продавец киев, ukr net, киноафиша, Потап и Настя Каменских, Додж
"Базар Медіа в Україні" м. Гадяч
Loading...