This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-18-44-31 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-23. The original page over time could change.
Відпочинок
  • Головна
  • Фото галерея
    • Фото-архів 2011
    • Фото-архів 2010
  • Дошка оголошень
  • Бізнес-каталог
  • Форум
  • Завантаження
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
  • Мапа сайту
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

Цікава подорож

Екскурсії до міст Полтава, Київ, Суми у Веприцькому ліцеї стали традиційними. Керівництво ліцею дбає про високий культурноосвітній рівень своїх вихованців. Щороку стипендіальний фонд преміює екскурсіями учнів, за активну участь в житті ліцею, високі досягнення в навчанні.

Цього разу поїздкою були нагороджені майбутні овочівники та продавці продовольчих товарів. Для них організували екскурсію до Полтави. Учні ознайомились із історичним минулим обласного центру, побували в музеї-заповіднику Полтавської битви, відвідали музей-садибу І.П. Котляревського, обласний краєзнавчий музей, жіночий монастир.

Детальніше... Додати коментар
 

Професійне свято

Минулої п’ятниці у кіноконцертному залі «Дружба» відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. Свято зібрало кращих представників органів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.

Голова Гадяцької районної ради Олександр Міняйло коротко доповів про роботу депутатського корпусу, про успіхи та про те, над чим ще потрібно працювати й далі, наголошуючи, що, не дивлячись на членство депутатів у різних партіях, у Гадяцькій районній раді все робиться спільно і не ділиться на «кольорові» частинки партій і блоків.

Детальніше... Додати коментар
 
Закінчилися відбіркові ігри відкритого чемпіонату «Що? Де? Коли?» серед учнів 7–9 класів шкіл міста.

Було приємно, що директори та завучі навчальних закладів із задоволенням відгукнулись на пропозицію організаторів змагань депутата міської ради Олександра Грабенка та керівника дитячої філії клубу «Магніт» Олександра Кірія про проведення інтелектуальної гри.

Діти мали можливість перевірити свої знання з історії країни, козацтва, рідного міста, життя і творчості письменників. У кожній школі ігри проходили жваво, азартно, навіть драматично, бо інколи останнє питання вирішувало долю переможця.

Детальніше... Додати коментар
 
Вовк був і залишається бажаним трофеєм для мисливця. Коли полювання складається успішно, мисливець завжди відчуває почуття задоволення від того, що йому не тільки вдалося перехитрити дуже обережного й розумного звіра, а й знищити шкідливого хижака, що завдає великої шкоди мисливському й сільському господарствам.

Минулими вихідними мисливці двох мисливських колективів № 2 і № 9 Олександр Григорьєв, Лев Григорьєв, Іван Григорьєв, Олександр Грицай та Володимир Поливаний у садку, поблизу села Сватки, уполювали двох вовків.

Детальніше... Додати коментар
 
16–18 листопада цього року у м. Обухів Київської області проходив Чемпіонат України з пауерліфтингу за версією УБФП (Українська бездопінгова федерація пауерліфтингу).

Серед кількох десятків ваговиків був і наш земляк Рустам Файзулін, який за сумою балів виборов призове ІІІ місце, а за сумою триборства виконав норматив майстра спорту з пауерліфтингу в Україні.

Спонсорами поїздки стали депутати районної ради Олексій Матюшенко та депутат міської ради Олег Боцула.

Детальніше... Додати коментар
 

Чудове Свято осені відбулося нещодавно у дитсадку «Сонечко». Чаруючу осінню красу діти оспівували у віршах, піснях, театралізованих сценках, танцях.

Проведенню свята передувала велика підготовча робота. Дошкільнята брали участь у екскурсіях, проводили досліди, знайомились з природою рідного краю. Вивчили малята багато віршів, прислів'їв, загадок про чарівну осінь, відтворювали її неповторність у малюнках, аплікаціях.

А яким розмаїттям думок та фантазії стала виставка робіт з осінніх квітів, у проведення якої активно включились вихованці групи. Усе це, безперечно, сприятиме естетичному вихованню дітей, їх любові, бережливому ставленню до довкілля.

Детальніше... Додати коментар
 

Стало доброю традицією, що протягом літа та початку осені жителі сіл нашого району святкують День села. Таке довгоочікуване свято відбулося і в селі Тимофіївка Плішивецької сільської ради. Жителі сільської громади, від малого до великого, відклавши всі справи, зібралися в одну дружну родину, щоб разом відсвяткувати цю подію. Адже День села тут проводиться вперше за всю історію його існування. І хоча це свято малого села, але не можна сказати, що воно має малу історичну минувшину, яка завжди залишалась у переказах та легендах серед поколінь кількох століть.

Детальніше... Додати коментар
 

Краса власноруч

Талановитий народ український, і недарма в наш час ми звертаємось до витоків його творчості: вишивка, петриківський розпис, різьбярство, писанкарство, ляльки-мотанки, вироби із сіна. Вироби із сіна були оберегом від злих духів, адже сіно і солома були важливим матеріалом у господарстві. Копиця сіна – символ стабільності і добробуту. На свята українці, щоб створити святковий настрій, прикрашали свої оселі.

У сучасній інтерпретації заняття із сіном називається сіно-арт. Різноманітні ідеї оформляють у цікаві сувеніри, іграшки. Приємно зробити іграшку із запашного, духмяного сіна, яка б цілу зиму нагадувала про літо.

Детальніше... Додати коментар
 

Тут Ви можете завантажити PDF версію інформаційно-рекламного тижневика "Базар Медіа в Україні".

«Рейтинг керівників району та міста»

Реклама

Коментують

  • У районі є збиткові підприємст...
    Данный вопрос решить можнa. Заменить руководителей... Детально...
    21.12.12 23:18
  • Двори засипає лушпинням кукуру...
    яка там до біса екологічна служба?! що кому потріб... Детально...
    21.12.12 00:08
  • Невже діагноз
    Маладєц котик!!!!!!!!! Але за чий рахунок камери?... Детально...
    17.12.12 11:55
  • Вуличне освітлення комфортне т...
    А який спеціаліст проектував освітлення вул. 50 ро... Детально...
    17.12.12 11:50
  • Повірка лічильників: «Накручую...
    Цікаво... чому "газовики" та електрики повіряють л... Детально...
    17.12.12 11:46

Колонка читача

З поштової скриньки

Добрий день, Олег Миколайович! Чекав Вашого листа, але сусідка тьотя Валя принесла мені газету, де я прочитав Вашу відповідь. Дякую Вам, що Ви прочитали мого листа, але нам ніхто нічим не допоміг, щ...

Опитування

Де ви будете святкувати Новий рік?

Loading...

Обговорюють

    • Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі
      МДПІ (Середа, 19 грудня 2012, 14:17)
    • Продажа косметики
      meerierhypoke (Середа, 28 листопада 2012, 23:44)
    • Ремонт бытовой техники в Гадяче.
      admin (Четвер, 25 жовтня 2012, 12:42)
    • Дошка оголошень
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:16)
    • Взлом bazarmedia.info
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:09)
    • Зернотрейдеры требуют квоту на экспорт
      Freelefuewata (П'ятниця, 12 жовтня 2012, 14:10)
    • Изменения на сайте bazarmedia.info
      Freelefuewata (Четвер, 11 жовтня 2012, 19:00)

Календар публікацій

Грудень 2012
Пн 310172431
Вт 4111825 
Ср 5121926 
Чт 6132027 
Пт 7142128 
Сб18152229 
Нд29162330 

Національний банк України

Курси валют 24.12.2012
100 доларів США 799.3000 0
100 ЄВРО 1055.7954 -2.96
10 російських рублів 2.6019 0

Посилання від ukr.net

работа харьков, последние одесские новости, кинотеатр Шевченко, ютуб видео, http://avtosale.ua/car/Cherkasskaja/
"Базар Медіа в Україні" м. Гадяч
Loading...