This version of the page http://aks.kiev.ua/ua/poslugi_vantajnikiv.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-21. The original page over time could change.
Квартирний переїзд, послуги вантажників, розбирання, упаковка мебелі, ціни, вартість (Київ, Україна)

 

 

Работаем круглосуточно
без выходных.

(044) 362-28-86
(096) 320-23-00

Для нас нет
ничего невозможного!

 

 

грузоперевозки

 



 

 

Заказать вывоз строительного мусора киев, вывоз строймусора киев, уборка строительного мусора, грузоперевозки,
квартирный переезд, офисные переезды, переезд быстро, переезд квартиры, грузчики заказать, перевозки, грузоперевозки.

Послуги вантажників

ПОСЛУГИ ВАНТАЖНИКІВ

Ми пропонуємо Вам послуги професійних вантажників. Наші вантажники – майстри своєї справи. Усі вони мають великий досвід та знають всі тонкощі свого ремесла.

Наші вантажники якісно і професійно виконають роботи по навантаженню/розвантаженню різних товарів, у тому числі крихких та негабаритних предметів.

Вони акуратно здiйснять розбирання/упаковку меблів, предметів інтер'єру, документів та оргтехніки, а також здійснюють маркування.

Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. За першим дзвінком наші вантажники готові виїхати в будь-який район міста, в будь-який час дня і ночі та виконати будь-які роботи, незалежно від обсягу та складності.

Позбавтеся від більшості турбот при офісному або квартирному переїзді - наші кваліфіковані вантажники допоможуть максимально полегшити ваш переїзд!

Ми маємо великий досвід у цій сфері та надаємо свої послуги організаціям, підприємствам і приватним особам. Наша компанія допоможе вам швидко і якісно виконати розвантажувальні роботи, а також інші складські роботи. Наші вантажники виконують складські роботи в повному обсязі - включаючи сортування, пакування та маркування товару, перенесення і розстановка по місцях на складі. У нас власні бригади вантажників, з постійним штатом. Ми боремося за стабільний колектив. В наших бригадах вантажників працюють досвідчені працівники, вони виконують акуратно і швидко будь-якi розвантажувальні роботи: чи то цемент в мішках або вироби зі скла. Наші вантажники виконавчі, дисципліновані працівники. Ми гарантуємо своєчасне та якісне виконання завантаження i розвантаження.

Щоб зробити замовлення вантажників , достатньо зателефонувати за телефонами, вказаними на сайті, вкажіть нашому менеджеру, для якого виду робіт (завантаження, розвантаження, переїзд або інші роботи) вам потрібні вантажники, обсяг необхідних робіт та ваше місцезнаходження. До вас негайно виїде вантажник або наша бригада вантажників і виконає поставлене вами завдання. Наша компанія виконує завантаження, розвантаження або складські роботи не тільки на території міста Київ або Київській області, але і по Україні.

Наша компанія зацікавлена також у довготривалiй та постійній співпраці. Для наших постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок.

Яке б завдання не стояло б перед Вами - ми його вирішимо! Телефонуйте!

сайт создан компанией

 
Добавить в Избранное

Надо сказать ребята-грузчики все сделали нормально....
Читать дальше >>

Хорошая компания. Рекомендую!...
Читать дальше >>

Искала услуги грузчиков через поисковик...
Читать дальше >>

Нормальная мувинговая компания. Когда делал ремонт, надо было...
Читать дальше >>

Переезд — дело очень хлопотное и настроение было не ахти...
Читать дальше >>

Нанял грузчиков для перевозки сейфа из одного офиса в другой....
Читать дальше >>

Заказала перевозку мебели из квартиры на дачу....
Читать дальше >>

Спасибо. Сложная оказывается это работа — грузоперевозки...
Читать дальше >>

Думаю каждый должен заниматься своим делом!...
Читать дальше >>

Очень понравилась работа ребят...
Читать дальше >>

Переезжала от родителей в новую квартиру...
Читать дальше >>

Делал ремонт в своей квартире, и понадобились...
Читать дальше >>

Понадобились услуги грузчиков. Мама посоветовала...
Читать дальше >>

Переезд – это большая головная боль...
Читать дальше >>