This version of the page http://tsou.org.ua/membership/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-19. The original page over time could change.
Членство у ТСО України - ТСО України

UARU

Нашi партнери

Главная \ Членcтво у ТСОУ

Членство у ТСО України

Набуття членства в оборонному Товаристві визначено в Статуті ТСО України:                   *Членом Товариства може стати будь-який громадянин України, який досяг 14 років, визнає Статут т і сплачує членські внески. Членство в Товаристві може бути індивідуальним і колективним. Прийом в індивідуальні члени Товариства проводиться комітетом (зборами) первинної організації за заявою громадянина. Вихід з Товариства здійснюється за власним бажанням або за рішенням комітету (зборів).                                                             *Колективними членами товариства можуть стати трудові колективи підприємств, організацій, навчальних закладів ті інші організації.
*Члени Товариства мають право: брати активну участь у вироблені, прийнятті і виконанні рішень; обирати і бути обраними до керівних органів; звертатися із заявами до керівних органів товариства і добиватися відповіді по суті; вільного виходу з Товариства. Їм забезпечується першочергове право навчання у навчальних організаціях Товариства, на курсах, в гуртках і клубах, користуватися спортивним обладнанням та інвентарем, брати участь у змаганнях, конкурсах, виставках та інших заходах.
*Члени Товариства зобов"язані: виконувати вимоги Статуту; всебічно готувати себе до праці й захисту Батьківщини; подавати приклад у додержанні законності і норм суспільної моралі; пропагувати мету і завдання Товариства; сплачувати членські внески. Члени Товариства зобов"язані: виконувати вимоги Статуту; всебічно готувати себе до праці й захисту Батьківщини; подавати приклад у додержанні законності і норм суспільної моралі, пропагувати мету і завдання Товариства; сплачувати членські внески.                                                             *За активну участь у діяльності Товариства, високі навчальні, спортивні та інші досягнення члени Товариства мають такі види заохочення: оголошення подяки, занесення до книги Пошани, нагородження грамотами, дипломами і знаками Товариства, призами, пам’ятними подарунками, грошовими преміями, представлення до присвоєння почесних звань і нагородження державними відзнаками

Розробка сайту
ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.
м Київ, проспект Перемоги 52/2
тел./ факс: (044) 456-80-11
Форма зворотнього зв'язку