This version of the page http://pon.org.ua/dokumenty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-17. The original page over time could change.
Офіційні документи та повідомлення » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Офіційні документи та повідомлення

Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
13 грудня 2012
    На засіданні Президії ФПУ розглянуто питання про профспілкову оцінку прийнятого Верховною Радою України Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік».
    За результатами розгляду зазначеного питання Президією ФПУ прийнято рішення направити Президенту України В.Ф. Януковичу звернення, в якому висловити занепокоєння профспілкових організацій незначним зростанням соціальних стандартів та гарантій в бюджеті 2013 року.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
11 грудня 2012
    11 грудня у Будинку спілок відбулося одразу дві події, спрямовані на поєднання державного та громадського контролю за дотриманням усіх трудових прав та гарантій працівників.
    Першою відбулася церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Федерацією професійних спілок України.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події Детальніше
 
Чергове засідання президії ЦК Профспілки
10 грудня 2012
    Сьогодні, 10 грудня, у Будинку спілок відбулося чергове засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.
    На початку засідання Голова Профспілки Георгій Труханов акцентував увагу на основному питанні порядку денного – рішенні п’яти бюджетних профспілок відтермінувати проведення спільного засідання президії «Про оплату праці працівників бюджетної сфери» у зв’язку з завершенням повноважень діючого Уряду.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події Детальніше
 
Позиція Профспілки щодо проекту Державного бюджету України на 2013 рік
6 грудня 2012
    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до Верховної Ради України з приводу проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (реєстраційний номер №11000 від 03.12.2012 р.).
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Звернення, заяви, виступи керівників ЦК Детальніше
 
Позиція Мінфіну щодо дитячих новорічних подарунків – поштовх до активізації дій профспілок
5 грудня 2012
    Незважаючи на цілеспрямовану та активну роботу Федерації профспілок України та ряду членських організацій, які на заклик ФПУ надіслали до державних органів влади «листи підтримки» щодо невідображення в податковому розрахунку № 1ДФ вартості окремих видів неоподатковуваних доходів, а також незважаючи на підтримку Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики з цього питання, законодавчо проблема залишається не вирішеною, у т.ч. і щодо дитячих новорічних подарунків.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Листи Міністерств, відомств України Детальніше
 
Про правовий режим майна загальносоюзних громадських об’єднань колишнього СРСР
27 листопада 2012
    Федерація профспілок України надіслала листа до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, у якому повідомляється про те, що ФПУ розглянула законопроект «Про правовий режим майна загальносоюзних громадських об’єднань (організацій) колишнього Союзу РСР», який 7 листопада 2012 року було розміщено для громадського обговорення на офіційному сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, та вважає вказаний законопроект неприйнятим у зв’язку з тим, що він суперечить чинному законодавству.
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Правовий захист Детальніше
 
Президент доручив Уряду вжити заходи для вирішення актуальних питань студентства
19 листопада 2012
    Президент України Віктор Янукович доручив Уряду вжити низку заходів для вирішення актуальних питань студентської молоді та підвищення ролі студентів у розбудові демократичного громадянського суспільства.
    Згідно з дорученням Глави держави, Прем’єр-міністр Микола Азаров має зокрема забезпечити залучення представників студентства до розробки пропозицій щодо формування та реалізації державної молодіжної політики.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події Детальніше
 
Молодь краще знає про свої проблеми і допоможе у їх вирішенні – резолюція Форуму
16 листопада 2012
    Наприкінці жовтня 2012 року відбувся Всеукраїнський форум лідерів студентських профспілкових організацій, на якому обговорювалися питання поліпшення якості вищої освіти, підвищення конкурентоздатності випускників вищих навчальних закладів на ринку праці, належної організації стажування та практики студентів на виробництві, їх соціально-економічного захисту.
    Підсумком роботи зібрання стала резолюція, яку ухвалили понад 300 профспілкових студентських лідерів.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Студентські питання Детальніше
 
Звернення V пленуму у приводу ситуації, що склалася з фінансуванням галузі освіти
16 листопада 2012
    V пленум прийняв звернення до Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Федерації профспілок України з приводу ситуації, що склалася з фінансуванням галузі освіти та рівнем забезпечення трудових та соціально-економічних прав працівників навчальних закладів і установ освіти, а також студентської молоді.
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Постанови з’їзду, конференції, пленумів, президії Детальніше
 
Повний текст виступу заступника Голови Профспілки Любові Гарбаренко на V пленумі
16 листопада 2012
    Подаємо повний текст виступу заступника Голови Профспілки працівників освіти і науки України Любові Гарбаренко на V пленумі «Про роботу профспілкових організацій Донецької обласної організації щодо організаційного зміцнення Профспілки, інформаційного забезпечення та вдосконалення форм і методів внутрішньоспілкової діяльності».


Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Звернення, заяви, виступи керівників ЦК Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки
Позиція Профспілки щодо проекту Державного бюджету України на 2013 рік
Позиція Мінфіну щодо дитячих новорічних подарунків – поштовх до активізації дій профспілок

 
Які форми вирішення проблем освітян Ви вважаєте найбільш результативними?

Переговори
Акції протесту (мітинг, демонстрація, похід, пікетування, збори тощо)
Страйк
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012