This version of the page http://ubr.ua/expert-question/623 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-15. The original page over time could change.
Как забрать депозит из банка согласно условиям договора? / Украинский бизнес ресурс

Войти или Зарегистрироваться

С помощью аккаунта
социальной сети

ubr.ua › Вопросы экспертам › Как забрать депозит из банка согласно условиям договора?

Как забрать депозит из банка согласно условиям договора?

0
1
Добрый день! Из банка "Надра" 12 августа была выведена временная администрация. Свой депозит я не мог забрать с 2009 года. Вклад был переведен банком на текущий счет. Никаких дополнительных соглашений с банком я больше не подписывал. Теперь мне предлагают забирать вклад по 210 долларов в день за вычетом комиссии в размере одного процента,руководствуясь внутренним распоряжением банка. Эти условия не были прописаны в договоре между мной и банком. Правомочны ли действия банка и что Вы можете посоветовать в данной ситуации.
банк
депозит
депозитный договор
Спросил: 1 год назад spark-225

Ответы: 1

По рейтингу
По дате
1. Как забрать депозит из банка согласно условиям договора?
0

Увы, с приходом в банк новых управленцев и акционеров, отношение к закону там не изменилось. Если вы делали вклад, то вы приходили с наличными, следовательно, и отдать вам должны наличными. Брать 1% за выдачу денег, если этого нет в договоре есть нарушением, договорных обязательств, так что получайте деньги и в суд. А вот перечень статей, по которым можно привлекать работников этого банка в Правовом государстве..... Но жителям Украины и вкладчикам банка Надра эта опция увы пока недоступна....

 

 

 

Статти 41. Виконаний наказу або розпорядження

4. Особа, що виконала явно злочинний наказ або розпорядження, за діяння, вчинені з метою виконання такого наказу або розпорядження, підлягає кримінальній відповідальності на загальних підставах.

 

Стаття 190. Шахрайство

1. Заволодіппя чужим майном або придбання права иа майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами па строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, шо завдало значної шкоди потерпілому, - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами иа строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі па строк до трьох років.

3. Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електроиио-обчислювальпої техніки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. …

 

Стаття 191. Привласнення, розтрата майна або за володіння ним шляхом зловживання службовим становищем

2. Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем

1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоропювапим законом правам, свободам та інтересам окремих громадян …, -карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі па строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю па строк до трьох років.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони вчинені працівником правоохоронного органу, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Примітка. 1. Службовими особами є особи, які постійно чи тимчасово здійснюють функції представників влади, а також обіймають постійно чи тимчасово па підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов'язків, або викопують такі обов'язки за спеціальним повноваженням. …

3. Істотною шкодою у статтях 364, 365, 367, якщо вона полягає у заподіянні матеріальних збитків, вважається така шкода, яка в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

4. Тяжкими наслідками у статтях 364-367, якщо вони полягають у заподіянні матеріальних збитків, вважаються такі, які у двісті п'ятдесят і більше разів перевищують неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

 

Стаття 365. Перевищений влади або службових повноважень

1. Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян, …., - карається виправними роботами па строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю па строк до трьох років. …

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Стаття 366. Службове підробления

1. Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю па строк до трьох років.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Стаття 367. Службова недбалість

1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло істотну шкоду охоронюваиим законом правам, свободам та інтересам окремих громадян…, - карається штрафом від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами па строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі па строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю па строк до трьох років та зі штрафом від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

 

Стаття 382. Невиконання судового рішення

1. Умисне невиконання службовою особою вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваннм законом правам і свободам громадян, …, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. …

Ответил: 1 год назад
Алексей Лупоносов

Рынок банковских продуктов и услуг

Задать вопрос этому эксперту
Рейтинг эксперта: -6
Похожие вопросы
  • У меня кредит на авто в $ США на семь лет, выплачено два года, можно ли его перевести на гривны?
  • Можно ли считать договор кредита заключенным, если на договоре нет круглой печати банка, а есть только штамп для внутренних документов?
  • Скажите,как можна договор поручительства признать недействительным,чтоб снять с себе обязательства поруки?
  • Должен ли банк предоставить кредитный договор по требованию клиента? Можно ли взять копию договора для совета с юристом?
  • В какой банк лучше положить гривну на депозит?
 
Финансы
Победители "валютных" войн будут править миром
  • Янукович назвал страны, приоритетные для экономики Украины
  • ЕС и Таможенный союз ужесточат правила ввоза и вывоза валюты
Рынки
Альтернативна енергетика України не втратила привабливості
  • Снять коттедж на Новый год за границей: что почем
  • Роскошные и редкие автомобили арабских шейхов
Новости Украины и мира
Геополітична війна за Україну триває
  • Обама подписал "закон Магнитского"
  • За пятницу Янукович уволил 12 чиновников
Бизнес
Учимся инвестировать: Как стать миллионером легальным и честным путем?
  • Топ-5 новогодних подарков для саморазвития
  • Где лучше всего вести свой бизнес: рейтинг стран
Рынок труда
Пять правил эффективного руководителя
  • Когда работу можно прогулять без последствий?
  • Каких специалистов ищут в автобизнесе
Досуг
Топ-10 самых необычных грабежей
  • Лучшие фотографии года по версии журнала TwistedSifter
  • Зеленый кофе способствует похудению, - ученые
Новости партнеров
Loading...
Новости
Мета новости...
Вопрос эксперту
Топ-просмотров
  • В какой банк лучше положить гривну на депозит?
    Просмотров: 4172
  • Налоги на интернет-магазин - как правильно платить?
    Просмотров: 3198
  • Идет ли стаж во время учебы в ВУЗе?
    Просмотров: 2070
  • Какие документы нужны, чтобы открыть магазин детской одежды?
    Просмотров: 2069
Новые ответы
  • Какие документы нужны для открытия расчетного счета ?
    Ответов: 1
  • Выбор банка
    Ответов: 1
  • Что такое POS-терминал?Что такое POS-терминал?
    Ответов: 1
  • Что такое CVV-код?
    Ответов: 1
  • Безопасность при использовании платёжных карт ?
    Ответов: 1
  • Если карточка потерялась?
    Ответов: 1
Темы
деньги
деньги и все что с ними связано
Упоминаний: 42
бизнес
все что так или иначе может быть связано с бизнесом
Упоминаний: 41
банк
банковские учреждения, особенности их работы
Упоминаний: 38
кредит
особенности кредитования, проценты, риски, проблемы
Упоминаний: 36
законодательство
все что так или иначе связано с законодательством
Упоминаний: 16
рекрутинг
проблемы и перспективы рекрутинга, особенности работы в этой сфере
Упоминаний: 16
  • В какой банк лучше положить гривну на депозит?
    Просмотров: 4172
  • Налоги на интернет-магазин - как правильно платить?
    Просмотров: 3198
  • Идет ли стаж во время учебы в ВУЗе?
    Просмотров: 2070
  • Какие документы нужны, чтобы открыть магазин детской одежды?
    Просмотров: 2069
Статьи
Геополітична війна за Україну триває

— 5528 — 1

Альтернативна енергетика України не втратила привабливості

— 572 — 0

Победители "валютных" войн будут править миром

— 1101 — 1

Рейтинг новостей
Геополітична війна за Україну триває
Просмотров: 5519 Комментариев: 1
Что ваше любимое вино говорит о вас
Просмотров: 2307 Комментариев: 0
Рынок недвижимость ожил. В БТИ стоят огромные очереди
Просмотров: 1886 Комментариев: 0
Победители "валютных" войн будут править миром
Просмотров: 1087 Комментариев: 1
Украинский Бизнес Ресурс — это:
  • - деловые видео новости, охватывающий экономические события Украины;
  • - политические видео новости, которые влияют на украинскую бизнес-среду;
  • - видео комментарии известных бизнесменов и политиков, а также специалистов в сфере экономики и финансов;
  • - информация о точном состоянии финансовых рынков, курсы валют, индексы и ставки;
  • - информационный портал для деловой аудитории Украины.
Наши контакты   |