This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-18-38-12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-13. The original page over time could change.
Моє місто
  • Головна
  • Фото галерея
    • Фото-архів 2011
    • Фото-архів 2010
  • Дошка оголошень
  • Бізнес-каталог
  • Форум
  • Завантаження
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
  • Мапа сайту
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

­­Про стан формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, йшлося на розширеній нараді у першого заступника голови райдержадміністрації.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 року № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов» та листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.01.2012 року №7/17-1055, яким продовжено формування Єдиного державного реєстру громадян, що потребують поліпшення житлових умов до 1 січня 2013 року, виконавчим комітетом Гадяцької міської ради проводиться робота по створенню автоматизованої системи Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов і перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі.

Детальніше... Коментарі (1)
 
Люди часто нарікають, що двірники, працівники комунгоспу злі, грублять, не вміють спокійно говорити, та послухавши їхні розповіді і побачивши на власні очі «творіння» людських рук, ніг і всього іншого, просто звірієш.

Гарні слова закінчуються, коли бачиш розбиті ліхтарі, понівечені гойдалки, розтрощені паркани, лавки, зламані деревця, вирвані квіти…

Часто дорікаємо керівникам міста, що немає де провести дозвілля з дітьми і так чекали на будівництво та відкриття дитячого майданчика.

Детальніше... Коментарі (1)
 
На фоні хороших економічних показників сільськогосподарських підприємств району випливають злочинні наслідки діяльності агрохолдингів. Великовагові автомобілі почали витягувати КамАЗи з буряком прямо із розкислого від дощів чорнозему на асфальт доріг місцевого значення. І так незавидні автодороги за кілька днів, а то й годин, перетворилися у щось середнє між ковзанкою та болотом.

Це не тільки впливає на рух автомобільного та пасажирського транспорту, а й призводить до дорожньо-транспортних пригод. У 2012 році виникло та зареєстровано 3 ДТП по причині забруднення доріг великоваговими автомобілями.

Додати коментар
 
У листопаді наступного року гадячани будуть святкувати 350-річчя проголошення міста гетьманською столицею України.

Приготування розпочалися вже зараз. Міською радою розроблено і складено програму «Відзначення 350-річчя проголошення міста Гадяча гетьманською столицею».

«З метою подальшого розвитку туристичної галузі у місті міська рада постійно працює над збереженням пам’яток історії, особливо гетьманського періоду, – говорить міський голова Тетяна Савченко. – Для відвідувачів та туристів відкрито фрагмент експозиції «Гадяцьке підземелля», продовжуються роботи по дальшому визначенню наявних підземних ходів і створення нових експозицій гетьманської доби. Та зробити і відновити ще треба багато чого».

Детальніше... Коментарі (1)
 
Декілька років тому один із приватних підприємців міста придбав приміщення колишнього музею на площі Революції, тепер – Соборна. Ця будівля вважалася візитною карткою Гадяча. Власник, пояснюючи неможливістю капітальної реконструкції столітньої будівлі, повністю її розібрав. Гадячан обурив даний факт, та підприємець обіцяв збудувати новий будинок – точну копію розібраного. Та час ішов, а зрушень майже ніяких не відбувалося. Будівництво активізувалося у цьому році. Із-за високого паркану вже видніється перший поверх. За неофіційною інформацією, у новому приміщенні буде гостьовий двір із готелем і рестораном. Чи буде нова будівля схожою на свою «прабабусю», покаже час…
Детальніше... Додати коментар
 

Сесія міської ради

У вівторок, 13 листопада, відбулася двадцять п’ята сесія Гадяцької міської ради шостого скликання.

На початку сесії депутати привітали своїх колег Анатолія Насменчука, Сергія Жуковця, Василя Ванду, Віктора Оленченка та Руслана Савченка з днем народження, яке вони святкували у міжсесійний період. Спочатку традиційно розглянули фінансові питання.

«За жовтень маємо перевиконання 400 тис. грн., - повідомила міський голова Тетяна Савченко. – Та ці кошти маємо лише на папері, на рахунку їх немає.

Детальніше... Додати коментар
 

Щоб вулиця була чистою

У цей день кмітливі, розумні, обдаровані талантами учні Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. М.П. Драгоманова, під керівництвом Тетяни Петрівни Рубан, разом із класними керівниками вийшли на прибирання вулиці Драгоманова поряд із приватними будинками мешканців міста.

Діти разом з учителями охоче прибирали, незважаючи на дощик, сміялися, допомагаючи одне одному.

Особливо завзято працювали учні 5-А класу, класний керівник Ольга Андріївні Гула – педагог від Бога.

Детальніше... Додати коментар
 
Чи наступить Новий рік?

Звичайно, так. Навіть не будемо зважати на календар майя, згідно якого кінець світу очікується ще до настання Нового року. Інше питання – а чи буде у нас новорічний настрій? Проблем у кожного достатньо, та й осінньо-зимово-мокро-холодна погода не додає оптимізму.

Вийшовши після роботи у місто, розумієш: бюджетні ліхтарі ледь справляються з освітленням центральних вулиць та найтемніших закутків. Решта: магазини, банки, офіси, майстерні – у більшості затаїлася, наче в очікуванні нічного бомбардування. Яке тут святкове піднесення? Разом з тим у місті зареєстровано сотні підприємців, десятки магазинів, офісів та установ.

Детальніше... Коментарі (1)
 

Тут Ви можете завантажити PDF версію інформаційно-рекламного тижневика "Базар Медіа в Україні".

Реклама

Коментують

  • З поштової скриньки
    Тендітник Олександр, а до кого ви написали? чи ми ... Детально...
    11.12.12 21:55
  • Невже діагноз
    "...Міліціонерів чергових не вистачає. Коли б ходи... Детально...
    09.12.12 20:53
  • Нема документів – нема квартир...
    Ніхто не подає документи Бо ніхто не віре Без хаба... Детально...
    07.12.12 19:14
  • На святкування заплановано біл...
    не вюрю Детально...
    04.12.12 20:17
  • Фінал був результативним
    A фото и денежная премия, где? все таки первенство... Детально...
    02.12.12 06:15

Колонка читача

З поштової скриньки

Добрий день, Олег Миколайович! Чекав Вашого листа, але сусідка тьотя Валя принесла мені газету, де я прочитав Вашу відповідь. Дякую Вам, що Ви прочитали мого листа, але нам ніхто нічим не допоміг, щ...

Опитування

Якою, на ваш погляд, має бути приблизна заробітна плата українського середнього класу?

Loading...

Обговорюють

    • Продажа косметики
      meerierhypoke (Середа, 28 листопада 2012, 23:44)
    • Ремонт бытовой техники в Гадяче.
      admin (Четвер, 25 жовтня 2012, 12:42)
    • Дошка оголошень
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:16)
    • Взлом bazarmedia.info
      admin (Четвер, 18 жовтня 2012, 14:09)
    • Зернотрейдеры требуют квоту на экспорт
      Freelefuewata (П'ятниця, 12 жовтня 2012, 14:10)
    • Изменения на сайте bazarmedia.info
      Freelefuewata (Четвер, 11 жовтня 2012, 19:00)
    • Программы для взлома, обучение взлому
      NikolaiLTD (П'ятниця, 05 жовтня 2012, 02:53)

Календар публікацій

Грудень 2012
Пн 310172431
Вт 4111825 
Ср 5121926 
Чт 6132027 
Пт 7142128 
Сб18152229 
Нд29162330 

Національний банк України

Курси валют
Не возможно соединиться с сервером

Посилання від ukr.net

работа в днепропетровске, новости хмельницкого видео, блокбастер, тв онлайн, цены Субару Аутбек
"Базар Медіа в Україні" м. Гадяч
Loading...