This version of the page http://vigovskiy.renome.ua/yak-pridbati (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-09. The original page over time could change.
Купити квартиру у житловому комплексі "Гетьман Виговський". Розтермінування. Система знижок. Фонд фінансівання будівництва.
 
 
 


Останні новини
 
31.08.2012
 
Безпрецедентну акцію в ЖК «Гетьман Виговський» продовжено!
Група компаній «РЕНОМЕ» продовжує термін дії безпрецедентної акції. В період з 01.05.12 до 31.12.12, купуючи трикімнатну або дворівневу квартиру в житловому комплексі «Гетьман ...
Читати далі...
 
15.08.2012
 
«Свято Будівельника» гучно святкували на мікрорайоні Північний
12 серпня 2012 року в парку, що на мікрорайоні Північний (поблизу будинку за адресою вул. Вол. Дивізії, 29) відбулося святкування Дня будівельника.Район Північний - один з наймолодших районів міста, ...
Читати далі...
 
01.08.2012
 
Група компаній «РЕНОМЕ» бере участь у державній програмі "Доступне житло"
Об’єкт компанії «РЕНОМЕ» (ЖК «Гетьман Виговський») включили до переліку об'єктів житлового будівництва, на придбання житла в яких можуть спрямовуватися кошти в рамках ...
Читати далі...

 

Як придбати

Процедура придбання квартири у житловому комплексі «Гетьман Виговський» є досить простою

Для Вашої зручності компанія пропонує декілька варіантів оплати:

  • 100% оплата з гнучкою системою знижок
  • безвідсоткове розтермінування оплати на 12 місяців
  • договір купівлі-продажу

 

100% оплата з гнучкою системою знижок

  1. Клієнт повинен вибрати та оглянути квартиру.
  2. Менеджер з продажу  заносить ксерокопії документів (паспорт, ідентифікаційний код покупця, якщо клієнт одружений(а) необхідно паспорт, ідентифікаційний код чоловіка (дружини), ксерокопію техпаспортів і витягів з БТІ обраної квартири, довідку про вартість квартири та номер) до нотаріуса Червук Олени Василівни за адресою вул.Соборна, 1 а, тел.22-11-60. Нотаріус призначає час укладення договору або за домовленістю між сторонами (клієнтом та забудовником).
  3. Підписання договору купівлі-продажу.
  4. У нотаріуса клієнт сплачує: 1% пенсійний фонд, 1% держмито, оплата послуг нотаріуса.
  5. У ПАТ АКБ "Львів" (вул. Грушевського, 1 А) клієнт відкриває поточний рахунок (послуга коштує 35,00 грн.), сплачує кошти за обрану квартиру. 
  6. Після підписання договору купівлі-продажу менеджер з продажу нерухомості проводить Акт приймання-передачі квартири безпосередньо в квартирі, записує показники лічильників, передає ключі та терморегулюючі головки власнику.