This version of the page http://kpi.ua/dms (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-07. The original page over time could change.
ДМС | Національний технічний університет України

ДМС

Департамент міжнародного співробітництва НТУУ "КПІ" [ДМС]

Департамент міжнародного співробітництва НТУУ "КПІ"

Департамент міжнародного співробітництва здійснює організаційне, методичне та представницьке забезпечення міжнародного співробітництва університету. Міжнародне співробітництво, зовнішньоекономічна діяльність НТУУ "КПІ" здійснюються згідно з чинним законодавством України, Статутом НТУУ "КПІ" та нормативною базою університету за зазначеними напрямками.

Телефони: +38 044 454-91-99; +38 044 236-09-92
Факс: +38 044 236-09-92
URL: http://icd.kpi.ua

Візит делегації Генерального управління преси та публікацій КНР

23 листопада КПІ відвідала делегація Генерального управління преси та публікацій (ГУПП) Китайської Народної Республіки, очолювана головою цього відомства Лю Бенжі.

Підписано угоду з Міжнародним університетським коледжем (Республіка Болгарія)

13 листопада Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» відвідали ректор Міжнародного університетського коледжу – International University College (Республіка Болгарія, м. Добрич) Тодор Радєв і керівник офіційного представництва цього навчального закладу в Україні Наталія Корнілова.

Візит ректора Національної політехнічної школи з Алжиру

24 жовтня НТУУ "КПІ" відвідав ректор новостворюваної Національної політехнічної школи в м. Константин (Республіка Алжир), професор Університету Менгоурі м. Константин Джамель Хамана. Метою його візиту було налагодження контактів, знайомство з факультетами і організацією навчального процесу в КПІ.

Міжнародна виставка з освіти

Зустрічайте нас 15-17 листопада 2012 р. на Міжнародній виставці "Освіта та кар'єра 2012" та "Освіта за кордоном", що відбудеться в Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

НТУУ "КПІ" та Університет Флуміненсе: початок співпраці

З 22 по 26 жовтня в НТУУ "КПІ" працював координатор Центру вивчення передових технологій, професор Федерального університету Флуміненсе Марсіо Замботі Фортес (Бразилія).

Сер Роджер Пенроуз став Почесним доктором НТУУ «КПІ» і прочитав лекцію

30 жовтня в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ» завідувач кафедри математики Оксфордського університету, відомий вчений, професор, член Лондонського Королівського товариства, почесний професор багатьох університетів і академій сер Роджер Пенроуз прочитав лекцію на тему «Seeing Signals From Before the Big Bang».

Візит делегації музею «Мірайкан»

23 жовтня НТУУ "КПІ" відвідала делегація Національного музею наукових досягнень та інновацій Японії "Мірайкан", очолювана заступником директора музею Мотохайде Конака.

Круглий стіл «Міжнародна мобільність молодих вчених: можливість підтримки в Україні та Німеччині»

18 жовтня в НТУУ "КПІ" відбулося засідання круглого столу на тему "Міжнародна мобільність молодих учених: можливість підтримки в Україні та Німеччині". Його організаторами виступили Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні та НТУУ "КПІ".

Візит представників університету Індіанаполіс м. Афіни

З 11 по 16 жовтня 2012 р. в НТУУ «КПІ» перебували представники керівництва університету Індіанаполіс в Афінах (Республіка Греція) - проректор з навчальної роботи Сьюзі Міхайлідіс і директор бізнес-програм, координатор міжнародних програм Університету Індіанаполіс у США Стів Токар.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • далі ›
  • в кінець »