This version of the page http://aweb.ua/advices/2012-04-04 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-05. The original page over time could change.
Пассажирские перевозки Донецк
  • Услуги
  • О компании
  • Портфолио
  • Статьи
  • Советы
    • Ваш вопрос

Вопрос: Есть сайт avtoperevozki.dn.ua, основной запрос «пассажирские перевозки Донецк». Cтраница, заточенная под этот запрос: http://avtoperevozki.dn.ua/passazhirskie-perevozki.html. Подскажите пожалуйста, как можно вывести эту страницу в топ 3 в Яндексе и Гугле и какой требуется бюджет?

Артем
4 апреля 2012

Доброго дня, Артеме.

Проаналізувавши вашу цільову сторінку http://avtoperevozki.dn.ua/passazhirskie-perevozki.html, можу дати наступні поради:

1. На сторінці в тексті занадто часто зустрічається ключовий запит «пассажирские перевозки в Донецке» ( аж 10 разів). При тому, що запит «пассажирские перевозки Донецк» у точному входженні не зустрічається жодного разу.

Раджу переписати текст, зменшивши кількість точних входжень «пассажирские перевозки в Донецке» до 3-х, максимум 5-ти входжень і додати в текст «пассажирские перевозки Донецк» 2-3 рази.

2. На даний момент title (назва сторінки) — «Пассажирские перевозки в Донецке». Раджу передивитися усі слова, які вас цікавлять для цієї цільової сторінки і використати їх у назві сторінки.

3. Я знайшов близько 25 посилань на ваш сайт. Аналізуючи сайти-донори, я бачу, що ви їх купуєте на біржах посилань. Раджу використати більше точних входжень вашого запиту «пассажирские перевозки Донецк» в анкорі. Також не забувайте про текст навколо посилань (я колись писав про це статтю для початківців Навколишній текст в генерації анкорів

4. Бюджет для ТОП10 в google.com.ua - близько 150 — 250 доларів в місяць. Щоб просунути в ТОП3, вистачить цього ж бюджету.

Резюме. Попрацюйте над текстом цільової сторінки і сайту в цілому. Купуйте посилання, розміщуйте статті на сторонніх ресурсах з посиланнями, які будуть мати точні входження ключових слів. Сформуйте семантичне ядро ключових слів під кожну цільову сторінку вашого сайту і, згідно списку, який ви отримаєте по кожній цільовій сторінці, напишіть тексти. Оптимізуйте мета-теги (title, description) під ключові слова.