This version of the page http://www.uba.ua/ukr/gromadski_rady/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-27. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Громадські ради при органах виконавчої влади

Шановні члени Асоціації правників України!

Запрошуємо Вас долучитись до участі в Громадські радах при органах виконавчої ради України.

Громадські ради є консультативно-дорадчими органами, які складаються з представників різних організацій та діють на громадських засадах. Участь юристів у громадських радах є надзвичайно важливою з огляду на необхідність професійного представництва в органах, які здійснюють вплив на формування державної політики.

Список делегатів ВГО «Асоціація правників України», які входять до складу Громадських рад при органах виконавчої влади та інших консультативно-дорадчих органах

Ознайомитись з Положенням про участь та представництво АПУ у громадських радах Ви можете за посиланням

Асоціація правників України буде інформувати Вас щодо порядку створення Громадських рад, слідкуйте за анонсами на сайті http://www.uba.ua/ukr/

Відповідальна особа за представництво АПУ у громадських радах – Олена Сотник, e-mail: lena.sotnik@solodko.kiev.ua

Якщо Ви бажаєте, щоб ваша кандидатура була подана від імені Асоціації правників України до тієї чи іншої громадської ради, будь ласка, надішліть листа до Секретаріату Асоціації правників України на адресу legal@uba.ua. Лист має містити біографію та вказівку, до якої громадської ради Ви маєте намір подати свою кандидатуру, а також пояснювальну записку, чому саме Ваша кандидатура має бути делегована. Наявність двох рекомендацій від членів Правління АПУ є обов'язковим.