This version of the page http://www.uba.ua/ukr/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-25. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Партнери

Генеральні партнери 2012 року

 

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Адвокатське об`єднання Arzinger

Рік заснування: 2002.

Компанія налічує 8 партнерів та 70 співробітників серед яких 40 досвідчених юристів, в тому числі сертифіковані патентні повірені,  арбітражні керуючі та професійні учасники фондового ринку.

Спеціалізація: широке коло юридичних практик, у тому числі в області корпоративного права і M&А, нерухомості і будівництва, антимонопольного права і конкуренції, судового і арбітражного представництва, права інтелектуальної власності, фінансового і банківського права, державно-приватного партнерства, державних закупівель, трудового права, адміністративного права, фондового ринку і IPO.

Юридична фірма «Астерс»

Рік заснування: 1995.

Фірма зараз нараховує понад 100 співробітників, 59 з яких – юристи.

Зосереджує увагу на наданні послуг іноземним клієнтам, які займаються бізнесом в Україні. Для забезпечення найвищих міжнародних стандартів обслуговування клієнтів, розроблена юридична практику західного зразка, яка базується на орієнтованому на клієнта підході, всебічному знанні права, значному досвіді, глибокому розумінні місцевого ділового середовища та застосуванні новітніх технологій. Фірма надає швидкі, ефективні та високоякісні юридичні послуги, чутливо реагує на різносторонні потреби клієнтів, завершує роботу в короткі строки з найменшими для клієнта витратами.

Юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери»

Рік заснування: 1992.

До складу команди талановитих фахівців увійшли 65 досвідчених і кваліфікованих юристів, які неухильно дотримуються міжнародних професійних та етичних стандартів.
Фірмою надається юридична підтримка як українським корпораціям, що працюють за кордоном, так і іноземним компаніям, які здійснюють свою діяльність в Україні.
Спеціалізація фірми охоплює широке коло питань, які потребують зважених рішень, значного досвіду та особистої уваги партнерів, що працюють разом із командою визнаних професіоналів.

Адвокатське бюро «Гречківського»

Рік заснування: 2010.

Юридична фірма-бутік. Бюро надає юридичний супровід господарських спорів по всій території Україні, команда має багаторічний досвід роботи по дуже вузькій спеціалізації, що дозволяє швидко та ефективно справлятися з задачами клієнтів.

 

 ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери»

Рік заснування: 1992.

Практика адвокатської контори охоплює надання юридичних послуг клієнтам у таких секторах економіки як алкогольна промисловість, банківська діяльність, виробництво ветеринарних препаратів, видавнича справа, інвестиції й ринок капіталу, легка промисловість, медіа й телекомунікації, нерухомість і будівництво, харчова промисловість, приватизація, програмне забезпечення, реклама й дизайн, сільське господарство, страхування, тютюнова промисловість, торгівля й дистрибуція, фармацевтика, енергетика тощо.

Спеціалізація: юридичні послуги українським і іноземним клієнтам у багатьох галузях права, включаючи авторське право й медіа-право, конкурентне право, корпоративне право, податкове право, нерухомість, будівництво й земельне право, представництво в судах, право інтелектуальної власності (торгові марки, патенти і т.д.), податкове право, господарське й договірне право, цінні папери та фінансові установи.

 

Юридична фірма «Спенсер і Кауфманн»

Рік заснування: 2006.

Компанія об'єднує 30 професіоналів, які спеціалізуються на різних галузях права і раніше обіймали ключові посади в юридичних фірмах, міжнародних корпораціях і інвестиційних фондах. Основні напрями діяльності компанії - це структуризація зовні-економічних трансакцій у сфері злиття і поглинань, підстава і структуризація міжнародних корпорацій і інвестиційних фондів, а також надання юридичних послуг у сфері прямих інвестицій прямих інвестицій, корпоративного і антимонопольного права, банківської діяльності і фінансів, нерухомості, морського, страхового, державного і адміністративного права, експедиторської діяльності, а також представлення інтересів клієнтів в судах.

Ексклюзивний партнер – Банк

 

Представництво Банку Кіпру Публічної Компанії з Обмеженою Відповідальністю в м. Києві, Україна

Отримало акредитацію Національного Банку України у 2008 році.

Представництво надає консультаційну підтримку та інформацію щодо міжнародних банківських послуг, які надає Банк Кіпру Публічна Компанія з Обмеженою Відповідальністю (Кіпр).

Банк Кіпру заснований в 1899 році та є провідною банківською і фінансовою установою на Кіпрі, що надає повний спектр послуг. Зокрема, основними сферами обслуговування є роздрібний, корпоративний та міжнародний бізнес, а також банк надає такі спеціалізовані послуги: інвестиційне обслуговування, управління приватним капіталом, брокерські та кастодіальні послуги, послуги щодо проведення операцій на міжнародному фінансовому ринку, послуги ескроу агента.    
Представництво не надає банківських або фінансових послуг.

Партнер Комітету з транспорного права

Юридична фірма «АНК»

Рік заснування: 1996.

Фірма працює в сфері професійної юридичної практики і надає широкий спектр юридичних послуг. З 1998 по 2008 роки фірма незмінно займає одне з провідних місць в рейтингу юридичних фірм України газети «Юридическая практика».

Основними напрямами діяльності компанії є: зовнішньоекономічна діяльність; митне, валютне регулювання; транспортне право; корпоративне право; юридичне супроводження бізнесу; представництво у суді; аудиторські послуги, податкове консультування; реєстрація підприємств, представництв іноземних компаній та інших організацій різних організаційних форм; процедура банкрутства та відновлення платоспроможності; банківське право; трудове право; транспорт, зв'язок; інтелектуальна власність; нерухомість і будівництво; страхування.

Фірма має великий досвід супроводження інвестиційних проектів, в тому числі за участю іноземних компаній.

Партнер Комітету з альтернативних вирішень спорів

 


Адвокатська фірма ENGARDE

Рік заснування: 2009

Основними сферами спеціалізації фірми є практики вирішення спорів, міжнародного арбітражу, корпоративного права, злиттів і поглинань, банкрутства та реструктуризації, податкового права.

Фірма надає юридичні консультації провідним міжнародним і українським компаніям, що здійснюють свою діяльність в різних галузях економіки, фінансовим інститутам та фізичним особам.

Фірма має багатий досвід надання консультації клієнтам з різних міжнародних питань та супроводження транскордонних трансакцій.

Партнер Комітету з банківського та фінансового права

Gryphon Investment Consulting Group

Рік заснування: 2007

До складу команди входять досвідчені юристи, адвокати, консультанти з оподаткування, аудитори.

Компанія спеціалізується на правовому, податковому та  інвестиційному консалтингу учасників інвестиційної діяльності в сферах кредитування, страхування, будівництва, нерухомості, цінних паперів.

Компанія займається побудовою правового фундаменту здійснення інвестиційної діяльності, структуризації операцій фінансування інвестицій, податковому плануванні, супроводі проектів в державних органах влади та представленні інтересів в судах.

Особливістю Gryphon IC Group є скоординована робота команди, яка надає всебічний аналіз і не залишає без уваги жоден аспект вирішуваного питання.

Генеральні медіа-партнери

 

Закон і бізнес

Рік заснування: 1991.

Тижневик правової спрямованості.

Головною метою творчої політики редакції визначено сприяння становленню України як демократичної, правової, соціально спрямованої держави.

На шпальтах «ЗіБ» регулярно вміщуються аналітичні матеріали правової та економічної тематики, ведеться моніторинг законотворчого процесу, нормативних актів міністерств та відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини.

 

Юридична газета

Рік заснування: 2003.

Всеукраїнське щотижневе юридичне видання.

Видання містить аналітичні та актуальні матеріали з правової тематики; судові рішення та узагальнення судової практики; моніторинг законодавства та аналіз нових законопроектів; новини юридичного світу; економічні огляди та консультації; податки; фондовий ринок та цінні папери; поради бухгалтера; рейтинги та детальний аналіз ринку юридичних послуг.

Інформаційно-правова підтримка

 

 

ТОВ  "ЛІГА: ЗАКОН"

Рік заснування: 2007.

Унікальний бренд, симбіоз онлайн-та офлайн-комунікацій, що надає повний спектр законодавчої і правової інформації, а також можливість інтерактивного спілкування в рамках порталу www.ligazakon.ua.

Компанія «ЛІГА: ЗАКОН» - це:

  • Лідер інформаційно-правового забезпечення бізнесу в Україні з 1991 року.
  • Розробник провідних правових систем ЛІГА: ЗАКОН, які налічують більше 160 тисяч користувачів.
  • Творець першого спеціалізованого правового порталу для бізнесу www.ligazakon.ua.
  • Організатор спеціалізованих практикумів у сфері управління, права, бухгалтерського та податкового обліку.
  • Адміністратор Єдиного державного реєстру нормативних актів України.
  • Організатор соціального проекту інформаційної підтримки вищих навчальних закладів України «Вища ЛІГА».
  • Необхідний і невід'ємний фактор успішності бізнес-процесів будь-якої компанії.

 

Офіційний інтернет партнер

Юридичний портал "Pravotoday"

Рік заснування: 2008.

Pravotoday - це перший в Україні юридичний портал, комплексно і всебічно висвітлює ринок юридичних послуг і все, що з ним пов'язано.
За допомогою Pravotoday юристи мають можливість ефективно донести до клієнта інформацію про себе і своїх конкурентних перевагах, а клієнти - підібрати юридичного радника, максимально відповідає їхнім потребам.

 

Інформаційний партнер Комітету з медичного права

 

Інформаційний портал для професіоналів медицини і фармацевтики «МЕДФАРМКОННЕКТ»

Рік заснування: 2010.

Головною метою функціонування порталу є формування інформаційного простору та міжнародного товариства лікарів, фармацевтів та представників медичного та фармацевтичного бізнесу України, Росії та інших країн.

МЕДФАРМКОННЕКТ пропонує «стрічку» міжнародних та українських новин фармацевтичної та медичної галузей, яка постійно оновлюється протягом дня. Портал також містить підбірку актуальних статей та інтерв’ю на галузеві теми. На сторінках порталу регулярно публікуються результати маркетингових досліджень на медичну та фармацевтичну тематику.

Інформаційний ресурс був створений за ініціативи компанії UMG-International, яка представлена на ринку з 1994 року та є одним з лідерів у сфері маркетингових досліджень в Україні та країнах СНД.

 

Інтернет-партнер заходів

  

Юрлига

Рік заснування: 2011.

ЮРЛІГА - це перший незалежний онлайн-інформаційний та комунікаційний майданчик для ринку юридичних послуг України. ЮРЛІГА - перший національний каталог учасників ринку юридичних послуг та суміжних ринків.

Місія ЮРЛІГИ:

Ми розвиваємо правову культуру, а також етику надання та споживання юридичних послуг в Україні. Ми об'єднуємо ринок юридичних та суміжних послуг з його клієнтами, робимо його прозорим і пропонуємо учасникам інноваційні інструменти і можливості для розвитку їх бізнесу. Головна цінність проекту - його учасники. Ми безперервно удосконалюємо ефективність присутності кожного учасника проекту на нашому майданчику і створюємо умови для сталого розвитку ринку профільних онлайн-медіа в Україні.