This version of the page http://my.ictv.ua/index/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-25. The original page over time could change.
Новини - Мій ICTV. Майданчик для новин, відеорепортажів та блогів від глядачів ICTV
Додати новину

Facts

ВНИМАНИЕ! В Беларуси задержаны украинцы

Bender Rodriguez / 23 Листопада 2012 19:00
Без объяснения причин украинские туристы были задержаны белорусской милицией. Родственники задержанных обратились с пиьсмом к СМИ. »»»
Рейтинг 0.28  / Переглядів 28
  • Всі
  • Популярне

Таксист попал под раздачу

Михаил / 22 Листопада 2012 20:31

Леся Стоянович. Донецкая область г. Красногоровка, ул. Островского №_29

»»»
0.03  /  3

Выдача денег от одной из партий

Sergey / 22 Листопада 2012 17:33

Собралось огромное количество народу на ул. Майорова, дом 1

»»»
0.02  /  2

ОЧЕНЬ НУЖНА ВАША ПОМОЩЬ!!!!!!!

Алина / 21 Листопада 2012 14:01

                                    ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ

                                                                  «Дяченка 13»

                                       02088, Україна, м. Київ, вулиця Дяченка, будинок 13.

Звертаюся до Вас від імені власників житлових та нежитлових приміщень будинку по вул. Дяченка 13.

Наш будинок за адресою м. Київ, Дарницький р-н, вул. Дяченка 13 – будинок був збудований на замовлення фізичних осіб – Мазура Олександра Миколайовича, Білоуса Олександра Олександровича та Воробей Олега Анатолійовича.

Будинок було введено у експлуатацію разом з багатьма недоліками.

В період з кінця грудня 2010 р. по березень 2011 року більша частина житлових та нежитлові приміщення були придбані відповідно до Договорів купівлі - продажу громадянами. І починаючи з квітня-травня 2011 року, більша частина законних власників приміщень почала заселятися та намагатися зв’язатися з забудовниками та отримувати відповідні житлово-комунальні послуги. Але, до теперішнього часу у мешканців будинку не має відомостей щодо, знаходження будинку на обслуговуванні в жодному з ЖЕКів, кооперативів чи інший організації. А забудовники – зникли.

Враховуючи таке поводження зі сторони забудовника мешканці самостійно за власні кошти почали приводити упорядкування під’їзду (провели оздоблювання керамічною плиткою сходових маршів, встановили кілька світильників) та прибудинкової території (посадили дерева, засіяли траву, прибрали будівельне сміття з зеленої зони двору, зробили відмостку вздовж будинку тротуарним каменем, встановили світильники у під’їзді).

Багато мешканців вимушені порушувати закон України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», тому що відсутній паспортист та немає можливості зареєструвати місце проживання у власних квартирах!.

10 квітня 2011р. на загальних зборах власників житлових та нежитлових приміщень було прийнято рішення про створення ОСББ «Дяченка 13», та відповідно 17 травня 2011р. Дарницькою районною в м. Києві державною адміністрацією було зареєстровано ОСББ «Дяченка 13» (додаток №3 – копія Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, серія ААБ № 338122).

25 травня 2011р. на загальних зборах власників житлових та нежитлових приміщень було прийнято рішення про прийом на баланс ОСББ «Дяченка 13» житлового будинку за адресою м. Київ вул. Дяченка, 13 та було надіслано рекомендований лист на ім’я Мазура Олександра Миколайовича (як директора обслуговуючого кооперативу «Моя оселя»). Але лист повернувся без відповіді.

Також за забудовником по нашому будинку є заборгованість перед Київводоканалом, Київенерго та Київгазом за спожиті воду, електроенергію та газ. Переоформити договори з вказаними організаціями ОСББ не може, у зв’язку з відсутністю необхідних документів на будинок та земельну ділянку. Люди змушені жити в очікуванні коли буде відключено воду, газ та електроенергію.

На сьогоднішній день найактуальнішим питанням є борг Білоуса О.О. перед Київенерго. Договір на постачання електроенергії було укладено у лютому 2011 року. За півтора роки на адресу жодного споживача електроенергії будинку на вул. Дяченка, 13, не надійшло жодного листа, жодної квитанції та жодного попередження. Квитанції за спожиту електроенергію та попередження, якщо вони були, надсилалися на адресу Білоуса О.О. Представник забудовника Бабій Олександр на питання: «Коли треба платити за спожиту електроенергію?», відповідав, що «все схвачено». Безпосередні споживачі – мешканці будинку, розуміючи, що півтори роки все не може «бути схвачено», звернулися до РЕ «Лівобережний» ПАТ Київенерго. Вияснилося, що

будинок має борг 81564,18 грн за спожиту електроенергію за період з лютого 2011 року по жовтень 2012 року. При цьому нарахування коштів за спожиту електроенергію здійснюється за показаннями загально будинкового лічильнику (хоча в будинку 31 квартира і кожна з них має лічильник). Так, виходить, що тариф для мешканців будинку – 0,9576 грн за 1 кВт.

Наш будинок обладнано електроплитами. Відповідно до інформації, вказаної на веб-сайті Пат «Київенерго», електроенергія для населення, які мають квартири у будинках, обладнаних електроплитами тарифікується за наступною схемою - до 250 кВт по 0,2154 грн за 1 кВт – понад 250 кВт до 800 кВт по 0,2802 коп за 1 квт – понад 800 кВт по 0,9576 грн за 1 кВт. Мешканці будинку 13 по вул. Дяченка вимушені сплачувати 0, 9576 грн за 1 кВт тому, що невірно укладений договір між ПАТ «Київенерго» та Білоусом О.О. При цьому працівники ПАТ «Київенерго» пояснюють, що вони договір уклали без порушень, на підставі документів (технічних умов), які вони отримали від Білоуса О.О.

В результаті розірвати договір може тільки Білоус О.О. Також неможливо укласти договір між ОСББ «Дяченка 13» та ПАТ «Київенерго» тому, що ОСББ не має документів, які вимагає Київенерго (забудовники не передали ОСББ будинок на баланс, документи приховують).

Мешканці будинку, яки стали заручниками ситуації, не можуть зібрати майже 82 тисячі гривень готівкою за 1 місяць, який передбачено попередженням про відключення будинку від електропостачання. В результаті через 9 днів (25.11.2012 року) будинок буде відключено від електроенергії. Без електропостачання не буде опалення (опалення здійснюється котлом, який працює від електромережі), води (воду у будинку качають насоси), не буде працювати каналізація (теж відкачується насосами).

В нашому будинку майже всі квартири заселені, в котрих мешкають молоді сім’ї з дітьми. Є багато немовлят.

Місцезнаходження замовників будівництва чи організацій у яких знаходиться технічна, дозвільна, проектна, виконавча та ін. документація на будинок по вул. Дяченка 13 - невідомі.

З повагою Голова правління ОСББ «Дяченка 13» О.П. Сакс

»»»
0.12  /  12

Защитники морали ополчились на Mortal Kombat

Bender Rodriguez / 20 Листопада 2012 12:21

Национальная комиссия Украины по защите общественной морали призвала остановить продажу нескольких видеоигр.

»»»
0.49  /  49

Производителю водки суд запретил разыгрывать золото

Bender Rodriguez / 20 Листопада 2012 12:19

Окружной административный суд Крыма запретил рекламную кампанию водки Medoff, в рамках которой покупатели могли выиграть золотые слитки.

»»»
0.44  /  44

Суд амнистировал виновного в обливании киевского чиновника кислотой

Bender Rodriguez / 20 Листопада 2012 11:47

Голосеевский суд Киева вынес приговор по делу о нападении на бывшего замгубернатора Киевской области Юрия Чижмаря.

»»»
0.27  /  27

Тайн НЛО нет

Анатолий / 19 Листопада 2012 12:24

О раскрытии тайн НЛО

»»»
0.03  /  3

В центре Киева обнаружен оползень

Bender Rodriguez / 19 Листопада 2012 11:22

На склоне возле Владимирского спуска в Киеве обнаружен оползень. Об этом сообщил председатель постоянной комиссии Киевсовета по вопросам культуры и туризма Александр Бригинец. Заявление депутата цитирует его пресс-служба.

»»»
0.75  /  75

15 видсоткив на инозену валюту, це грабіж для заробітчан!!!

Старжинський Родион / 18 Листопада 2012 12:43

Даний податок буде грабувати наших заробітчан, які їдуть за корлон щоб хоч якось поліпшити своє фінансове становище бо в нашій країні такі гроші неможливо заробити.

»»»
1.26  /  6

Мрак и ужОс!

Арсений Соломонович / 17 Листопада 2012 12:15

фсё плохо!

»»»
0.03  /  3

Мрак и ужОс!

Арсений Соломонович / 17 Листопада 2012 12:15

фсё плохо!

»»»
0.02  /  2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 19

Онлайн

Лідери

Устинова Светлана / 1
Панченко Валерий / 2
Александр / 3
Олександр Янчук / 4

Стрічка активності

0
фото
Програма "Дача"  додав фото
Переможець конкурсу "Дача тижня"
0
новину
Bender Rodriguez  додав новину
ВНИМАНИЕ! В Беларуси задержаны украинцы
0
новину
Михаил  додав новину
Таксист попал под раздачу
0
новину
Sergey  додав новину
Выдача денег от одной из партий
32
веб-конференцію
Валера  прокоментував веб-конференцію
Веб-конференция с Ксенией Горб
Теги   авария фото Последний герой: Вторая высадка милиция футбол украина ЕВРО-2012 конкурс сборная Ирландии Кодима ЖЕК фанаты УЕФА дача сад зіркизвезды Франция фото із зіркою Кодыма сборная Италии путешествия отдых Англия Украина-Швеция Киев рейдерство захват Жуляны Львов аэропорт Донецк рестораны веб-конференция туризм ЄВРО-2012 Донбасс-Арена окупация евро 2012 Последний герой 2 фото со звездами