This version of the page http://www.naverex.net/onukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-17. The original page over time could change.
Підключення
  
+38(044) 585-93-39

 Про проект
  Підключення
 Заявка на підключення для фізичних осіб
 Тарифи
 Телебачення
 Сервіс
 Акції
 Програма лояльності
 FAQ
 Ресурси мережі
 Карта покриття
 Оплата

Підключення

послуги

підключення

для бізнесу

для дому

телебачення

тарифи

оплата

особ.каб.

підтримка

форум

Процес підключення

Підключення відбувається за технологією Fast Ethernet за допомогою звичайної мережової картки, яка працює на швидкості 10/100 Мbps, тобто  з вашої сторони потрібен лише комп'ютер з мережевою карткою, яка має RJ-45 роз'єм. Чи є вона у Вас? Загляніть заздалегідь в опис материнської плати вашого комп'ютера.

  1. В кожному будинку Навігатор-Онлайн встановлює комутатор. Ми здійснюємо розводку мережевих кабелів по будинку та підключаємо абонентів до свого маршрутизатору.
  2. Від обладнання провайдера до квартири абонента підводиться окремий кабель, який з'єднує його комп'ютер з іншими комп'ютерами у будинку, районі, місті. Після того, як кабель заведено у приміщення його закінцовують роз'ємами або розеткою та вставляють в мережеву картку на комп'ютері замовника.
  3. Провайдер реєструє мережеве обладнання абонента, забезпечує конфігурацію підключення до мережі Інтернет.
  4. Далі Навігатор-Онлайн об'єднує будинки між собою волоконно-оптичними каналами, забезпечує доступ до мережі інтернет та надає різноманітні Інтернет-сервіси. Наслідком такого об'єднання є локальна комп'ютерна мережа з великою кількістю переваг.

Терміни підключення

Підключення відбувається протягом 10 робочих днів від дати підписання Договору та внесення оплати за підключення.

Умови підключення будинку у випадку, коли будинок ще не підключено:
Будинок підключається при наявності 3-4 чоловік бажаючих. Якщо ваша заявка на підключення виявилася першою, а чекати вам не вистачає терпіння - проявіть ініціативу: розкажіть про нас вашим сусідам, друзям - це прискорить процес підключення.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів за тел. +38 (044) 585-93-39