This version of the page http://narobotu.zik.ua/project (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-11. The original page over time could change.
НА!РОБОТУ
НА!РОБОТУ
19.08.2012

Всі «НА!РОБОТУ»!

Ідея першого реального шоу «НА!РОБОТУ» – цілком нова та авторська. Такого ще не було! Двадцять учасників, які хочуть змінити своє життя на краще, змагаються за роботу мрії. Вони хочуть працювати і ZIK допоможе їм у цьому!

Перше реальне шоу «НА!РОБОТУ» стане сенсаційним видовищем, яке змінить уявлення українських телеглядачів про працевлаштування. У проекті візьмуть участь двадцять учасників, які змагатимуться у різноманітних конкурсах. Кожна програма – нове випробування, у якому потрібно проявити одну з якостей, які зазвичай вказують у резюме. Так глядачі побачать, чи конкурсанти цілеспрямовані, чи вміють ризикувати, чи здатні працювати у команді, чи вони наполегливі і відповідальні. У кожного з них - своя мета, але всі вони повинні навчитися одного – впевненості у собі і віри в те, що здійснити свою мрію дійсно можливо.

Кожен з двадцяти учасників буде працевлаштований, але тільки один – переможець - отримає роботу своєї мрії. Кожної програми проекту «НА!РОБОТУ» один з конкурсантів буде вибувати за рішенням трьох авторитетних суддів, чиї імена автори проекту тримають в таємниці. Врятувати учасника можуть телеглядачі. Той конкурсант, що набирає найбільше глядацьких голосів за тиждень, отримує імунітет. І навіть якщо судді вирішують, що він не вартий участі в шоу, цей учасник залишиться.

Чи зможуть конкурсанти пройти випробування, які їм приготували автори шоу, чи дійсно вони готові покласти всі свої сили, щоб здобути роботу своєї мрії – дивіться вже скоро у першому реальному шоу «НА!РОБОТУ» на телеканалі ZIK.
{commnents}