This version of the page http://www.uba.ua/ukr/kp_kodeks/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-10. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Проект Кримінально-процесуального кодексу України

За рішенням Правління від 21 червня 2011 року було створено Робочу групу з питань реформування кримінально-процесуального законодавства.

На початку серпня 2011 року відбулась зустріч учасників Робочої групи з метою обрання голови та затвердження складу Робочої групи, а також підготовки її регламенту та програми діяльності.

Основним завданням Робочої групи з питань реформування кримінально-процесуального законодавства є підготовка змін та доповнень до проекту Кримінального процесуального кодексу України, розробленого Робочою групою при Президентові України. В період з 10 серпня по 27 вересня  Робоча група провела 8 засідань, результатом яких є внесення близько 100 поправок до проекту КПК, які супроводжуються обґрунтованістю та доцільністю їх внесення. Зазначені пропозиції затверджені Правлінням Асоціації правників України 27 жовтня 2011 року та направлені до Адміністрації Президента України.