This version of the page http://www.uba.ua/ukr/clinics/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-03. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Проект «Підтримаємо юридичні клініки разом»

Асоціація правників України (АПУ) за ініціативи юридичної фірми «Астерс» та за участі Ліги студентів АПУ розпочинає масштабний про боно проект «Підтримаємо юридичні клініки разом».

Мета проекту – залучити якомога більше юридичних фірм та адвокатських об’єднань до формування ефективної системи надання безоплатної правової допомоги, зокрема, шляхом підтримки діяльності юридичних клінік по всій країні.

Юридична фірма «Астерс» розпочала співробітництво з юридичною клінікою Запорізького національного університету, де за участі Ліги студентів АПУ вже декілька років правники надають безоплатну правову допомогу тим, хто її найбільше потребує. Перемовини також проходять і з юридичною клінікою Дніпропетровського національного університету.

У межах співробітництва юридичні клініки отримають додаткові матеріально-технічні ресурси, а юристи ЮФ «Астерс» надаватимуть консультативну допомогу у роботі зі зверненнями громадян.

Окрім того, планується проведення низки освітніх заходів за участі членів Асоціації правників України, направлених на підвищення рівня знань студентів, які беруть участь у роботі юридичних клінік.

Асоціація правників України закликає юридичні фірми та адвокатські об’єднання долучитися до роботи юридичних клінік та зробити свій вклад у розвиток системи безоплатної правової допомоги в нашій країні. Також АПУ розраховує на підтримку друкованих та електронних засобів масової інформації задля поширення інформації про проект та результати його роботи.

Презентація проекту та підписання відповідних меморандумів про співробітництво відбулося 6 березня 2012 року у приміщенні ЮФ «Астерс».

Якщо Ви або Ваша компанія бажаєте долучитися до проекту «Підтримаємо юридичні клініки разом», будь ласка, надішліть листа до Секретаріату АПУ на адресу: branches@uba.ua. Контактна особа - Ольга Тимохіна.


 Інформаційно-правовий партнер