This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/egorova.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-29. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Сніжана Єгорова: Я люблю природу і вдячна їй за будь-яку погоду

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для ЗМІ
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода

Какая сейчас погода?
Отмена

Київ

Київська областьУкраїна

Сильна хмарність, невеликий дощ
+2°C
+36°F
4м/с
9миль/год
14км/год
ПнС
744мм рт.ст.
992гПа
29д. рт. ст.
91%

Сніжана Єгорова: Я люблю природу і вдячна їй за будь-яку погоду

"Кожна людина приходить у цей світ для того, щоб залишити свій відбиток, намалювати свою картину і бути щасливим", - переконана відома телеведуча Сніжана Єгорова. Ми розмовляли з нею про улюблені сезони року, про сюрпризи, які дарує природа і те, як Сніжана справляється з примхами погоди.

 

Довгий час я взагалі не розуміла, що таке залежність від погоди, метеозалежність, - розповідає Сніжана. - А останнім часом почала помічати, що, в принципі, коли дуже спекотна або дуже хмарна погода, частіше, коли атмосферний тиск підвищений, я себе не дуже добре відчуваю. А що стосується моєї улюбленої погоди... Моя улюблена погода - та, коли я щаслива. Тому що, за великим рахунком, ставлення до погоди - це супровід наших емоцій, і ми звертаємо на неї тоді увагу, коли нам дуже погано, і погода, наприклад, може розвіяти наш огидний настрій або навпаки посилити його своєю огидною поведінкою; або коли нам дуже добре і ми запам'ятовуємо ці прекрасні моменти. Я можу сказати, що за останні роки я з величезним задоволенням вже пару раз спостерігаю, що таке золота, унікальна, така затишна, тепла і суха осінь і нарешті починаю розуміти поетів і письменників, які описували незліченну кількість разів цей чарівний стан природи в своїх ліричних відступах. Золота осінь - це дійсно дуже здорово. За великим рахунком, на погоду і на природу люди починають звертати увагу тоді, коли вони приходять до такого віку, коли починають розуміти цінність кожного дня і кожної миті. Тому, звичайно ж, у природи немає поганої погоди, є лише наш поганий настрій, погане самопочуття і погані наші справи. А так, звичайно ж, природа прекрасна і великодушна.

- І все-таки, який сезон ви любите більше?

- Особливо я люблю дві пори року. Коли розцвітають перші бруньки, бутони, така тепла, глибока весна. І коли випадає перший сніг. Боже, він так прекрасно своїм білим покривалом вкриває продукти розпаду людської діяльності! Загалом, я люблю природу і вдячна їй за будь-яку погоду. Взагалі все прекрасно, поки ми живі.

- Сьогодні випав перший сніг. Вітаєте ви своїх знайомих з першим снігом?

- Звичайно! Сьогодні всім, хто нам телефонував або писав, ми відповідали: «! З першим снігом» Всі формальності дотримуються з цього приводу! Наш син Андрійко навіть вийшов на вулицю, спробував катати там снігову бабу, на жаль, надто вже волого...

- Ви з тих людей, які люблять проводити час на природі, активний відпочинок, пікніки, прогулянки...

- З тих пір, як ми виїхали в заміський будинок, для нас сімейна традиція - проводити багато часу на свіжому повітрі. Заміський будинок знаходиться біля самої крайки лісу, цієї осені ми ходили по гриби, багато гуляли. Це унікально, звичайно, дуже здорово! Міські люди, особливо ті, у кого є діти, повинні зусиллям волі привчатися до цієї хорошої доброї традиції. Тому що спілкування з природою - воно дуже гармонізує людей. Всі ці матеріальні цінності, суєта, боротьба за існування - приводять людину в стан легкого роздризга. І тільки на природі можна відновити емоційний баланс.

Оксана Гришина
30.11.2010

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій