This version of the page http://www.chipsaway.ua/section_3_188.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-23. The original page over time could change.

Послуги

Локальне
фарбування авто
фарбування подряпин,
сколів та потертостей на кузові
автомобіля
Кузовний ремонт
швидка та ефективна ліквідація пошкоджень на кузові автомобіля


 
Ремонт бампера
ремонт тріщин, подряпин, відколів, потертостей  
Професійне полірування
автомобіля
полірування подряпин, потертостей,
що визвані агресивним оточуючим середовищем
Нанопокриття кузова автомобіля 

послуга для тих, кто дійсно турбується про своє авто
Видалення вм'ятин без фарбування

Еффективне видалення вм'ятин без фарбування
Ремонт авто в кредит 
Послуга для жителів Києва - ремонт авто в кредит
Pick Up and Return
Оцінка вартості авто в будь-якому зручному для вас місці та доставка авто в сервісний центр




 







 



Заснована більше 17 років назад, компанія Chipsaway є абсолютними лідерів на ринку локального ремонту лакофарбного покриття Наші зусилля направлені на підтримку і розвиток, ми спираємося на вже високий рівень обізнаності про бренд.

Навчання.

Комплексна програма навчання Chipsaway гарантує вам розуміння  і впевненість  при використанні  всіх елементів системи, що дає вам можливість виконувати професійний кузовний ремонт автомобіля. Учбова програма, яка триває три тижні, включає поглиблений практичний  курс у нашому учбовому центрі, учбова програма надасть вам всі навики, необхідні для старту власного бізнесу Chipsаway.

Національна програма маркетингу 

Всі франчайзі отримують вигоду від централізованої національної рекламної компанії  Chipsaway, яка охоплює цілу низку маркетингових заходів, таких як реклама в журналах, регулярна телевізійна реклама, реклама в газетах, інтернет реклама. Всі ці елементи використовуються разом, щоб рекламувати бренд Chipsaway і зберегти позиції провідного лідера в ремонті автомобільного лакофарбного покриття в Україні.

Програма запуску

Франчайзинговий пакет Chipsaway включає програму запуску. Запуск комплексу маркетингових програм, що забезпечує максимальне інформування про відкриття вашої станції потенційних клієнтів. Всі маркетингові програми працюють разом, з метою  рекламування вашого бізнесу у вашому регіоні і створення великого інтересу до вашої компанії, із самого початку.

Поточна підтримка 

Команда Chipsaway має довгу і успішну історію в області франчайзингу і  надає вам комфорт і розуміння, що ви знаходитеся в надійних руках.

Ви отримаєте практичні і бізнес-настанови від успішних і досвідчених франчайзі, з метою допомогти вам почати свій бізнес, вам буде призначений персональний менеджер підтримки франчайзі і,по мірі необхідності, ви матимете доступ до нашої служби підтримки для постійної допомоги.

 

 

 

Наша компанія в світі

Пошук по сайту


Акція на Подолі

Відкриття нової станції на Троещині

Увага акція

Усі новини

Copyright © 2006-2009.ChipsAway TM.
All rights reserved.
  Розробка сайту: Werney.com
Рус | Укр | |

Телефон iнформацiйноi служби (044) 332-66-41 (050) 416-79-90 info@chipsaway.ua
ГоловнаПартнериЗаявка на ремонт