This version of the page http://www.naverex.net/tvukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-09. The original page over time could change.
Телебачення
  
+38(044) 585-93-39

 Про проект
 Підключення
 Заявка на підключення для фізичних осіб
 Тарифи
  Телебачення
 Сервіс
 Акції
 Програма лояльності
 FAQ
 Ресурси мережі
 Карта покриття
 Оплата

Телебачення

послуги

підключення

для бізнесу

для дому

телебачення

тарифи

оплата

особ.каб.

підтримка

форум

Цифрове телебачення

Послуга IPTV* доступна всім абонентам, підключеним до послуги Інтернет від компанії Навігатор-Онлайн (як для дійсних, так і для нових абонентів).

Для існуючих абонентів підключення та активація послуги IPTV складає 1 грн. У разі, якщо абонент бажає визвати інженера додому - оплата підключення та активації послуги IPTV згідно вартості визову майстра – 50 грн.

Для нових абонентів підключення та активація послуги IPTV здійснюється в рамках підключення послуги Інтернет і складає 1 грн.

При активації послуги абонент отримує додатковий акаунт для оплати і керування послугою IPTV.

Доступна ціна
Цінність данної послуги виражена не стількі в ціні, скількі в якості. Але при цьому ціна залишається доступною та не перевищує ціни на аналогові канали.

Оплата послуги проводиться через платіжні термінали, згідно логіну та паролю, що вказані у карточці клієнта, а також способами, що зручні абоненту – через банк згідно вказаним реквізитам для оплати послуги IPTV.

Абонентська плата знімаєтся 1-го числа кожного місяця автоматично. У разі, якщо абонент не оплатив своєчасно послугу ТВ, то 1-го числа надання послуг буде припинено. Послуга знову буде активною з моменту зарахування абонентської платы на акаунт-рахунок абонента.

За умови оплаты послуг Інтернет, але не оплати послуг ТВ – послуга ТВ призупиняється, а послуга Інтернет буде активна (і навпаки).

КІЛЬКІСТЬ КАНАЛІВ, шт.

АБОНЕНТСЬКА ПЛАТА, грн.

ПРИМІТКА

55

40,00

оплата за використання  одного підключення IPTV

*Кількість каналів з часом буде збільшуватися

Актуальний перелік каналів тут

Тарифікація послуг з моменту підключення абонента і до завершення наступного календарного місяця здійснюється як за один повний календарний місяць користування послугою (вказанний вид тарифікації за однією і теж адресою підключення та\або для одного і теж самого абонента здіснюється один раз).

Підключити послугу ТВ дуже легко - просто заповніть заявку на підключення та менеджер абонентського відділу "Навігатор-Онлайн" зателефонує Вам.
Також Ви можете відправити запит у вільній формі на e-mail:
manager@naverex.net Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script або зателефонувати за тел. 585-93-39.

Обладнання, що використовується з даною послугою

Для підключення до послуги необхідне встановлення додаткового обладнання - пристрою обробки цифрового сигналу IPTV (STB IPTV). Це обладнання має ряд додаткових функцій:

- повноцінний HD (1080p) відео-плеєр, з наявністю USB портів для підключення USB Flash та USB HDD накопичувача;

- наявність вбудованого YouTube броузера, для інтернет-серфінга прямо в телевізорі на ресурсі YouTube (за умови підключення до мережі інтернет);

- функція Video On Demand (VOD) - система індивидуальної доставки абоненту телевізійних програм або відеофільмів кабельною мережою з мультимедіасервера. За умови підключення до мережі Інтернет, ці фільми можна дивитись напряму з мережі.

Придбати даний пристрій можна у центральному офісі Навігатор-Онлайн.

Наименування Вартість, грн.
Телевізійна приставка 670

Обладнння можна придбати в офісі "Навігатор-Онлайн"

Докладніше уточнюйте у менеджерів абонентського відділу за тел. 585-93-39

Опис мультимедійної приставки
Інтерактивна телевізійна приставка MAG-250 MicroIPTV приставка високої чіткості MAG250 Micro - повністю нова розробка, що відповідає всім сучасним стандартам в сфері мультимедійних розваг. Кришталево чисте зображення у форматі HD, реалістичний об'ємний звук 5.1, швидкий користувальницький інтерфейс, широкі додаткові можливості.
IPTV STB MPEG4 HD розроблений як зручне, компактне і потужне рішення при низькій вартості. Використовується для надання широкого спектра мультимедійних послуг передплатникам на ТБ екрані. Розробка дозволяє надавати три основних сервіси: Multicast цифрове інтерактивне TV, Відео-за-Вимогою (VoD), і зручний HTML Browser для доступу в Internet.
Приставку можна використовувати як для доступу до сервісів IPTV, так і в автономному режимі для відтворення відео і аудіо файлів з зовнішніх USB-накопичувачів.
Приставка може працювати в режимі стандартної якості відтворення  576i та в режимах високої якості 576p, 720p, 1080i, 1080p;
Підтримується відтворення файлів у форматі MP3, AC-3, MPEG4 (SD / HD), MPEG2 (SD / HD), H.264 (SD / HD).
Список інтерфейсів приставки:
• аналоговий стерео аудіовихід (типу «тюльпан»);
• HDMI інтерфейс для HDTV (аж до 1080p);
• мережевої Ethernet LAN 10/100 mbit / s порт (роз'єм RJ-45);
• композитний відеовихід CVBS (типу «тюльпан»);
• цифровий аудіо роз'єм S / PDIF оптичний типу TOSLINK;
• 2 USB 2.0 порти для підключення зовнішніх пристроїв
Додаткові аксесуари:
• інфрачервоний пульт дистанційного керування (див. нижче) і 2 АА батареї;
• інструкція користувача;
• низькочастотний аудіо-відео кабель типу «тюльпан»;

Купується окремо:

кабель HDMI;
• запрограмований пульт;

• бездротової адаптер wi-fi - подивитись моделі, що сумісні
Фізичні параметри:
• вага 190 гр.;
• розміри 87х127х30 мм

*Послуги IPTV надає ТОВ «Українська Мультисервісна Мережа» на умовах агентського договору № 01/03-01 от 01.03.2012г.