This version of the page http://www.nestle.ua/nhw/Pages/nutrition.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-08. The original page over time could change.
Харчування та здоров'я | Nestlé Market
  • Помічник у питаннях здорового харчування

Харчування та здоров'я

Головна мета Nestlé – сприяти підвищенню якості життя споживачів по всьому світу, пропонуючи їм корисні, смачні та якісні продукти харчування і напої та залучаючи їх до здорового способу життя. Саме ця мета і відображена у незмінному впродовж багатьох десятиліть девізі компанії: «Якість продуктів, якість життя» (Good Food – Good Life).

Наслідуючи принципи правильного харчування та здорового способу життя, Nestlé постійно працює над підвищенням поживної цінності своєї продукції, водночас покращуючи її якість та смакові характеристики. Все це – задля того, щоб повсякчас пропонувати споживачам смачну та збалансовану за складом продукцію відмінної якості. Компанія також веде відкритий діалог зі споживачами, інформуючи їх про продукцію з власного портфоліо та пояснюючи важливість правильного способу життя. Це надає споживачам можливість робити обґрунтований і, що найбільш важливо, – правильний вибір на користь раціонального харчування.

Ми хочемо, щоб наші споживачі отримували насолоду від життя і залишалися здоровими. І тому пропонуємо їм високоякісну продукцію, яка припаде до смаку кожному члену родини.

Build - 1.2012.07.09

What are these?

Закрити