This version of the page http://www.nestle.ua/media/Pages/media.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-08. The original page over time could change.
ЗМІ | Nestlé Market
  • Прес-реліз
  • Контакти для ЗМІ

ЗМІ

Вишуканий «Французький» соус – новинка від «Торчин» для справжніх шанувальників французької кухні

Цієї осені торгова марка «Торчин» запропонувала українським споживачам новий продукт у категорії соусів на майонезній основі – вишуканий «Французький» соус з зернятами гірчиці.

Новий «Французький» соус з зернятами гірчиці від «Торчин» – готовий до вживання пікантний соус, створений для справжніх гурманів та прихильників витонченої французької кухні. Завдяки оптимальному поєднанню цільних зернят гірчиці та гострого червоного перцю, соус має збалансований смак – його виражені гірчичні нотки гармонійно доповнюються приємними солодкувато-гоструватими відтінками. А своїм яскравим жовтогарячим кольором соус завдячує таким компонентам як куркума, коріандр та гірчичні зерна.

Прес-реліз

  • 1
    Сер 09, 2012
    Перше півріччя 2012 року: стабільний розвиток, прогноз на рік підтверджено
  • 2
    Лип 27, 2012
    Умови пропозиції готових сніданків "NESQUIK" та "KOSMOSTARS" під знаком для товарів і послуг «Нестле», що містять на фронтальній стороні упаковки позначення «Подарунок Льодяний слайдер та Пазл»
  • 3
    Лип 13, 2012
    Гулівер повертається
Сер 09, 2012
Перше півріччя 2012 року: стабільний розвиток, прогноз на рік підтверджено
Build - 1.2012.07.09

What are these?

Закрити