This version of the page http://www.arma-motors.ua/assistance/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-08. The original page over time could change.
Arma Motors
Русский
Головна    >    СЕРВІС    >    Renault Assistance

Послуги сервісу
Renault Assistance
Технічне обслуговування
Калькулятор ТО
Гарантійне обслуговування
Кузовний ремонт
Тонування авто
Запчастини. Аксесуари
Корисні поради
Зв’язатися з відділом сервісу

ОНЛАЙН ЗАПИС НА СТО
Ваше авто
Двигун
ПРОВЕСТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
Модель
Дата i час

Купуючи автомобіль Renault у офіційного дилера, компанії Арма Моторс, ви можете бути впевненими у будь-якій ситуації на дорогах України та Білорусі. Протягом 2 років з дня купівлі вашого Renault 24 години на добу мибудемо поруч!

В разі екстренної ситуації ви можете зателефонувати за номером Renault Assistance і отримати безкоштовну допомогу:  

Евакуація автомобіля за рахунок "RENAULT ASSISTANCE" до найближчої сервісної станції RENAULT:

У випадку, якщо автомобіль не може самостійно пересуватися (за винятком ДТП), а також у разі втрати ключів або замикання їх в салоні автомобіля буде організована безкоштовнаевакуація автомобіля до найближчої сервісної станції RENAULT, де за окремою домовленістю з RENAULT буденадана необхідна технічна допомога.


Евакуація автомобіля включає в себе:

• прибуття на місце спецтехніки і фахівців длятранспортування;
• підйом і вантаження несправного транспортного засобу на евакуатор;
• безпосередньо транспортування.

Допомогу буде надано на місці, якщо:


• прокололося колесо, а запасне вже використано;
• розрядилася акумуляторна батарея;
• раптово закінчилося пальне (лише доставка).

Проживання в готелі:


У випадку, якщо автомобіль неможливо відремонтуватипротягом 2-х днів, "RENAULT ASSISTANCE" оплачує перебування в готелі осіб подорожуючих в автомобілі.

 
Примітка: при виборі даної послуги ОДЕРЖУВАЧ втрачаєправо на послуги 5 і 4.

Репатріація до місця постійного проживання або продовженняподорожі:


"RENAULT ASSISTANCE" оплачує витрати з повернення осіб, які подорожують в автомобілі, до місця проживання (проїзд вкупейному вагоні швидкого поїзда) у випадку, якщо за попередньою оцінкою фахівців ремонт автомобіля займе 5 дібі більше.


Повернення ОДЕРЖУВАЧА від місця проживання в Україну до місця ремонту або виявлення автомобіля:

"RENAULT ASSISTANCE" оплачує поїздку ОДЕРЖУВАЧАпоїздом (купейний вагон швидкого потягу) з метою забратиавтомобіль у разі завершення ремонту автомобіля, якийпроводився протягом 5-ти днів і більше


Репатріація автомобіля:

"RENAULT ASSISTANCE" забезпечує репатріацію автомобілядо місця проживання ОДЕРЖУВАЧА після завершення ремонту автомобіля, який проводився протягом 5- ти днів ібільше ЯКЩО Одержувач НЕ бажає скористатисяпослугою оплати проїзду від місця проживання до місцяремонту автомобіля.


Додаткові послуги:


При необхідності, негайний виклик на місце ДТП службекстреної допомоги (ДАІ, МНС, швидка допомога).
Якщо "RENAULT ASSISTANCE" своєчасно не сплатив узгоджені послуги проїзду по ж / д або проживання в готелі, вартістьтаких самостійно сплачених ОДЕРЖУВАЧАМИ послуг відшкодовується Одержувач "RENAULT ASSISTANCE" припред'явленні підтверджуючих документів.

Всю необхідну додаткову інформацію Ви можете отримати в Диспетчерському центрі через цілодобово працюючий телефон:

0 800 500 149

Renault  сервис, рено сервис Киев, СТО Renault Киев, техосмотр рено/Renault, запчасти рено/Renault, запчастини Renault, рено сервіс, гарантийное обслуживание автомобилей рено/renault в Киеве. Купить Renault/рено Киев. новый автомобиль Renault/рено, официальный дилер Renault/рено в Киеве, дилерский центр Renault/рено в Киеве, koleos/колеос цена, renault magane/рено меган цена от, renault fluence/рено флуенс цена от, logan/логан цена от, sandero/сандеро цена от, duster/дастер цена, kangoo/кангу, рено кенго цена от, scenic/сценик, акция в рено/renault